Всякакви въпроси относно пералнята - тема 9

• 40 016
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И аз с нова Бош,не мога да разбера  отложения старт ,как се смята в колко часа ще бъде готова с прането.

# 436
Аз не ползвам, ама то нали се казва "отложен старт", а не "отложен край".  При положение, че пералнята си смята времето чак след като повърти малко, мисля че не може да се сметнеш точно края. Ще трябва да се водиш от максималното време и ще свършва малко по-рано

# 437
Бош смята отложен край, а не отложен старт.

1. Натиснете Start / Reload .
2. Натиснете върху Finished in
докато дисплеят не покаже желаното време Свършва в.
3. Натиснете Start / Reload .

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 18:31 от petiaivanov

# 438
Как го прави? Пере винаги с еднаква продължителност ли?
Или си тръгва, завърта, изчислява и после спира?  Ама понякога има вариации и при сушенето и центрофугата...

Ама при всички случаи тогава не трябва да се казва отложен старт Wink

# 439
  • София
Как го прави? Пере винаги с еднаква продължителност ли?
Или си тръгва, завърта, изчислява и после спира?  Ама понякога има вариации и при сушенето и центрофугата...

Ама при всички случаи тогава не трябва да се казва отложен старт Wink
Предполагам измерва в началото, след задаване на програмата и отложен край и изчислява колоко време ще й трябва за да изпере, съответно кога да започне, че да приключи, когато й е зададено.

# 440
Черна станция, при Бош не се нарича "отложен старт", а "Finished in"/Готово в".

# 441
  • Велики Преслав
Афродита не точно, това време което показва пак си е относително.

# 442
  • София
Афродита не точно, това време което показва пак си е относително.
Кое е относително, нали го тегли в началото. На моята (самсунг), като й задам да приключи в 5, приключва в 5, независимо какво и колко пера. При Боша не би следвало да е по-различно.

# 443
  • Велики Преслав
Aми по-е. Като я пусна така, ми е показвала че може да свърши и в 19:00, а е свършвала в 19:15.

# 444
Снощи последвах съвета на petiaivanov и пробвах програмите  на моя Бош.Всички са си налице,мога да сменям оборотите,открих и как да пускам отложения старт. Наистина не са активни при някои програми,та ще има да ги разучавам. Чак ме е яд ,че не мога да изпера ,още не ми е изсъхнало последното пране.Благодаря за съветите !

# 445
Радвам се, че си успяла.
Да, на  някои строго специализирани програми не могат да се променят всички настройки, но това ограничение играе роля на защита, за да може програмата да си изпълни предназначението.

# 446
Какво Ви е мнението за скъпите модели парални LG?

Плюсове и минуси.

# 447
  • Велики Преслав
Какво ще рече скъпи. Те не ка скъпи щото са по качествени а защото са по големи.

# 448
Какво Ви е мнението за скъпите модели парални LG?

Плюсове и минуси.

Колко точно скъпи ?

# 449
Говоря за моделите им от и над 1000лв.
Примерно:
https://techmart.bg/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%2 … %20LG%20F4WN609S1

Общи условия

Активация на акаунт