Отговори
# 165

И Гамзе е по-малка от Ханде  .
Сега проверих: Гамзе е родена на 18 януари 1992, а Ханде на 24 ноември 1993. Тоест Гамзе е по-голяма с година и 10 месеца някъде.

# 166

И Гамзе е по-малка от Ханде  .
Сега проверих: Гамзе е родена на 18 януари 1992, а Ханде на 24 ноември 1993. Тоест Гамзе е по-голяма с година и 10 месеца някъде.
Беше ми попаднала статия ,че по -малката сестричка е изпреварила кака си (Ханде ) със сватба и бебе ,но явно е била грешна. Извинявайте,че ви заблудих ,момичета . Hug

# 167
Гамзе наистина изглежда като момиче !
И даже бих казала , че в първия момент видях Денерис от Игра на тронове...

# 168
  • Пришълец

Revolving Hearts

# 169
Здравейте момичета, да се запиша и аз в коледната тема, въпреки че ще бъде изписана преди Коледа 😋!
Ех, и вие, така ли лайква  Керем снимките на другите колежки 😆? И кога ще си признае? 😉 Ми той вече си е признал, не го слушайте какво говори, гледайте го какво прави! 🤔 Той заради вас ли, верни фенки, се появи по потник и розова шапка? 😜😜Даже и майка му коментира, " сладките ми те" 😇😇😇. Доказателства прилагам 😊😊

Аз в анкетата не гласувах, мисля че никой не ме дразни особено много. 😁
Изгледах 21 епизод с бг субтитри 👍. Много ми хареса, динамичен, свеж, забавен. Много ми хареса момента, когато Серкан каза на Енгин, че щом Еда си тръгва от фирмата и това ѝ е последният ден, трябва да го прекара с нея. Ох, чак ми стана жал за него 😒😒 и после вечерта, когато си тръгваше от тях и ѝ благадари за невероятният ден прекаран с нея. Не знам, как не ѝ се разтопи сърцето и не ѝ омекнаха краката на Еда! 🤔А може би са! 😜
На мен много ми харесват като двойка, прилагам доказателства 😆 снимката е от сериала, но са Керем и Ханде, защото са зад кадър

А това дето Марги публикува току що ми е особенно любим момент.
Марги надуших те аз че сме от една порода! 😘😘😘
Лек ден, то не остана, утре е събота 💞💕💖💗💝💓💜👩‍❤️‍💋‍👨❤️😍

# 170
# 171
  • Пришълец
Лаура, правилно си ме усетила. Kissing Heart
Да, много го обичам момента от гифчето, от поредицата наелектризиращи. А оригиналът на тази снимка, която си публикувала с Ханде и Керем от 3 еп. е със Сейфи по средата мисля, но него са го изрязали /в момента не се сещам името на актьора/.

Heart Eyes

# 172
А за най-големите фенове на SCK вече може да си купите и маска😜😆

# 173
Утре най-накрая и аз ще мога да се включа за онлайн партито,само се надявам детето да ме остави да гледам GrinningGrinning
Единствената причина,която кара мен лично да следя рейтинга е,защото не ми се иска още да спират сериала.
Но предвид фен базата и успехът му и че е закупен от доста страни от чужбина,се надявам на повече от 30 епизода.
Определено има още доста накъде да се разгърне историята.

# 174
# 175
  • София
Хандемий или Дъ Бурсин няма ли да ни изненадат с някоя нова снимка или стори?? 🙄😭🤔

# 176
Аз мислех за пръстена днес, много ми се изка да си сложат пръстените пак. Но след много мислене - струва ми се, че, ако ги слагат ще е на официален годеж в Мардин.

А за търга, ще са го спечелили според мен, но ще им струва скъпо - нещо като историята с Каан - Каан спечели, но почти фалира. В този смисъл може би Еда чрез бабата може да инвестира пари и да спаси Серкан....

А може и да не стане така, може би Балджа е поставила капан, но Серкан все пак ще провери документите - няма да се усъмни в Еда, но ще разбере, че нещо става и че някой е подменил документите.

# 177
А може и да не стане така, може би Балджа е поставила капан, но Серкан все пак ще провери документите - няма да се усъмни в Еда, но ще разбере, че нещо става и че някой е подменил документите.
На това се надявам и аз!

# 178
Може ребусът да е от фалшив профил !!!!!

Имаме бременна жена, дали няма да е Бамби ???? Gift Heart

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 18:35 от mi_si

# 179
Ама и целувка имаме на кънките ❤🥰

Общи условия

Активация на акаунт