Отговори
# 240
  • Кърджали
И з ги гледах. Али, тениската е на Галата сарай, един от най-големите им отбори подписана от всички футболисти и треньора има който там има почти легендарен статут.
Да, сестрата на Ханде е дарила роклята от рождения ден на Мави за да бъде пусната на търг.
azisiq, лйфовете им обикновено са или от профил на Ханде или от профила на Керем в Инстанграм. Кога - най-често в събота, по кое време - кога им прищрака (най-често малко преди започването на серията), но може и през деня, може и друг ден, но малко вероятно.
Почти нищо не казаха нашите, седяха сред комемтате дали ще мерна някакви дарени суми.
Налбантова, облечени са в синьо, защото това било любимият цвят на детето за което тази вечер събират пари.Някок от другите които се включиха също бяха със сини блузи.

# 241
Рекламната агенция nokturne na Ханде ги даде тези 90хил

# 242
  • София
Така е! Нашите буквално взривиха мрежата. Няколко снимки направих. Ето с колко гледащи започнаха:

И за няколко минути какво стана:

# 243
Дори и тези двете жени, не им знам имената, за това ще ги наричам жени, ги нарекоха ХЕНКЕР и нещо говореха на хората, че нали са ги искали толкова много...
Не знам вие как се чувствате, но аз бях като малко дете, което вижда любимата си личност за първи път. Толкова ли да са ми липсвали чак 😂 Вярно, преди се включваха по-често, случвало се е два пъти в деня или в седмицата, кога сторита, но в последно време нещо.. 🤔
Алекс , не знаех. Само чувах, че караха хората да пращат синьо сърце докато беше Демет и нещо за ризата й говореха.

# 244
Да, разбрах, че е подписана от футболисти и треньорът им, но ми прекъсна като казваха отбора. После го познах по тениската и емблемата. Гледала съм им някои мачове и знам уважението и обичта, които изпитват турците към този отбор. Очите ми се пълнят със сълзи от щастие като гледам как се обединяват толкова хора- известни и не толкова известни, в една обща кауза. За съжаление обаче не остава малка сума- няколко милиона турски лири. Надявам се да успеят да я съберат. Стана ми гадно как като излязоха нашите от лайфа, от близо 150 хил. зрители останаха едва 50 хил. Надявам се поне огромната част турски феновете на нашите да са взели присърце каузата и да са дарили по някоя лира, а не само да са гледали.
Иначе домакините са Бергюзар Корел и Хатидже Шендил. И двете ги харесвам. По едно време се появи и Халит Ергенч- мъжът на Бергюзар. Сега се включи в лайфа Назан Кесал или още позната като ,,Госпожа Фазилет" Grinning Преди малко оставаха 7 милиона лири, сега не знам колко остават.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 22:55 от ally.yor

# 245

Aлекcандрa благодаря ти за отговора ти . Двамата в синьо бяха много красиви. Много малко приказваха .
А знае ли се дали Ханде и Керем ще се включат в лайф дали днес или утре и в колко часа в чат но само двамата за да говорят с фенове относно сериала? Има ли някаква информация?

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 22:58 от azisiq

# 246
  • София
Съвсем случайно, докато чаках нашите, попаднах на този коментар. Нали знаете - кой, ако не българин, ще се прояви. Joy И писала на шльокавица при това...

# 247
Стана ми гадно как като излязоха нашите от лайфа, от близо 150 хил. зрители останаха едва 50 хил. Надявам се поне огромната част турски феновете на нашите да са взели присърце каузата и да са дарили по някоя лира, а не само да са гледали.
Аз мисля, че точно заради това ги задържаха повече време. В момента ситуацията по цял свят е малко кофти заради пандемията. Отделно, че тези фенове, които се включиха, бяха фенове на Ханде или Керем, а колко от тях имат финансова възможност или имат годините, за да разполагат със собствени средства, е друг въпрос. 1/3 от тях да са дали, пак ще е нещо за каузата. Аз наблюдавах какви средства дават - 10,50,100... Не знам какъв е стандарта там, но има една приказка "капка по капка вир става". Дано успеят да помогнат на детето.

azisiq нямаме такава информация. Включи си известията в Инстаграм и когато се вкюючат, то ще получиш такова и ще ги гледаш Simple Smile Както Алекс обясни, ако не греша, включват се преди да започне серията или по време на реклама. Понякога и по обяд им идва на акъла... Известията включени, звука включен и ушите на 4 😂

# 248
Налбантова, облечени са в синьо, защото това било любимият цвят на детето за което тази вечер събират пари.Някок от другите които се включиха също бяха със сини блузи.
Този факт ми стопли сърчицето още повече 💙

# 249
  • София
Дори и тези двете жени, не им знам имената, за това ще ги наричам жени, ги нарекоха ХЕНКЕР и нещо говореха на хората, че нали са ги искали толкова много...
Не знам вие как се чувствате, но аз бях като малко дете, което вижда любимата си личност за първи път. Толкова ли да са ми липсвали чак 😂 Вярно, преди се включваха по-често, случвало се е два пъти в деня или в седмицата, кога сторита, но в последно време нещо.. 🤔
Алекс , не знаех. Само чувах, че караха хората да пращат синьо сърце докато беше Демет и нещо за ризата й говореха.
Ако говориш за двете водещи на благотворителната кампания, то това са известните турски актриси Хатидже Шендил и Бергюзар Корел

# 250
  • Кърджали
Да, сумата, която трябва да се събере е нечовешка, а нямали и време, до месец детеро трябвало да замине, защото вече надвишавало подходящата възраст, а и не трябва да наддава килограми, било 12 кг, стане ли 13 съвсем нямало шанс, та родетелитв му следят и това. Вече 12 деца били изпратени на лечение с пари събрани по подобен начин.
Налбантова, първоначално идеята е била да са  облечени в бяло, нюкатп символ на надеждата. Но в началото на лайфа, когато са се включили семейството на детето казало че любимият му цвят е син.пръв съпругът на Бергюзар (едната актриса от лайфа) - Халит облече синя блуза, след това и други.

azisiq, може би утре по някое време ( ако снимат заедно, ако имат време, ако имат желание).Но тези лайфове са кратки, повече двамст си сърдорят и се лигавят, и тук там е отговарят на някой въпрос.

# 251
Дано съберат сумата! Гледам сега и Аслъ Енвер се включи, но много по-малко хора гледат лайфа,.. 48хил., а Ханде и Керем когато се включиха стигаха до 152хил..

# 252
Да и аз забелязах, че нашите стояха повече от останалите. Керем даже се обърна към чуждестранните фенове и на английски обясни повече за каузата и начина на даряване. При нашите имаше най-голям интерес. Кой знае през какво минават това малко момченце и родителите му. Доколкото разбрах ще го лекуват с едно от най-скъпите лекарства на света, които са и единствени за тази болест. Надявам се още големи фирми и известни личности да се включат с дарения.
Нещо ме накара да стана, да си облека нещо синьо и така да продължа да гледам. Къса ми се сърцето.
Още една любимка се включи- Алина Боз. Тоест имаме и българска следа след включилите се известни личности Blush
Вече има анонимен дарител, който е наддал 100 хиляди лири за футболната тениска.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 23:09 от ally.yor

# 253
Като гледам как хора, известни и не толкова, се обединяват около някоя кауза, особено свързана с дете, и сърцето ми пее. Иначе много присърце приемам такива каузи, много дълго време после мисля дали всичко е минало и какво е станало.. дано всичко е наред! Радвам се, че и нашичките са толкова добри и сърдечни и по всякакъв начин призовават да се дарява 💙💙 Тъкмо идвах да кажа, че и Алина Боз се включи

# 254
  • София
Страхотно е наистина, че такива каузи ги обединяват и помагат с каквото могат! Това е да си Човек. Стискам палци да съберат паричките и детенцето да се оправи. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт