Отговори
# 480
А дали ще има фраг тази вечер?

# 481
  • Кърджали
Да, ще има фраг

# 482
Аз съм разочарована от поведението и на двамата. За първи път смятам, че поведението на Еда е като на тийнейджърка, влюбена за първи път. А Серкан с това поведение към Балджа, особено когато Еда я няма, е, меко казано, даващо абсолютно ясни положителни сигнали към флиртуващата Б. Както и да го въртят сценария моето впечатление от серията тази вечер е разочарование  от "много влюбените" ГГдотук.

# 483
Цитат
Направо си беше тъпо от страна на Серкан-такова супер доверие само защото е Еда. Ще си сърба попарата.То  граничи с непрофесионализъм.

Къде му е характерът на Серкан... "професионалист" Имам чувството, че съсипаха оразът му
- в работата без характер, къде е респектът на Еда към него като професионалист? Нали уж смяташе, че е добър архитект?

- в личен план - пълен идиот, позволява на Балджа да го направи на глупак

# 484
  • София
Вижте какво ще ви кажа - Серкан е оглупял от любов, а Еда - от ревност. Wink Нека не им се сърдим. Всички тези интриги и проблеми ще ги сближат накрая. Ще се съберат,  тъкмо когато всичко около тях се разпадне. Защото са си истинска подкрепа един на друг. Simple Smile Точно когато най-малко очакваме ние и тези около тях, двамата ще се хванат за ръка и ще заявят “заедно сме”. Heart Аз залагам на 24 епизод. Казах ви, че ще имаме сдобряване тогава. Като подарък от Дядо Коледа ще ни дойде. Simple Smile

П. П. Рекламите ни са точно 15 минути.

# 485
Алекс спокойни сме, защото знаем, че ще ходим на кънки.

# 486
  • София
някой писа по-рано, че ще има...да видим...

# 487
  • Кърджали
1минута. Надявам се да минат към по-приятната част.
Стига толкова ревност за тази седмица....
Да идват пързалката, бабата...

Колко голяма къща, явно са много богати
момиче, купи 45 %" от фирмата. Ти си помисли...

# 488
В Турция малко губим позиции

# 489
Еда забрави случаят с къщата която трябваше да ремонтират за г-жа Севда. Тогава Серкан и каза, че не може да взема решения беше секретарка.. не си е научила урока...

# 490
mi_si споко, те сега са до тоалетна или си варят чай, защото Серкан бей ги е напрегнал... Ама ще си дойдат пак 😏

# 491
  • Кърджали
Серкан сега и угажда...Защото и има доверие и иска да и покаже че и има доверие. Но това угаждане ще му излезе през носа.. Но нищо, накрая пак заедно ще правят проблема...

Че в толкова голяма къща няма ли нещо което да покаже на кого е къщата

# 492
  • София
Имахме реклама, сега ще си върнем позициите. Стига сте се косили! Гледайте. Идва пързалката... Revolving Hearts

# 493
  • Кърджали
А, има снимки и други вещи, но стаята е заключена, няма да ги види \Еда

Видяхме бабата ....

# 494
Нещо позитивно преди пързалката, че нашият ми пили нервите тая вечер ...

П.С.
Добре дошла на Бабето ....

Общи условия

Активация на акаунт