Отговори
# 600
А аз си мислех ,че ще се опита да спечели Еда . Мардинска крава , да си върви на Изток Scream , ама не познава внучка си . Надявам се СЦ да не задълбаят много към драмата ,че ще развалят стила на сериала . Sweat Smile

# 601
Мен този фраг ми дойде като студен душ! Бабането на външност ми харесва, амаа думите от фрагмана хич.

# 602
  • София
бабата идва за мъст, не могат без това съседите, не могат и без да решават за кого да се жени детето...

Серкан да си хваща самолета с Еда и да запрашват към Париж...дори с това да завърши сериала...

сега има да се точат едни интриги, едни кръстоски на злите кучки...нищъ...

# 603
Нали ви писах, че сега Серкан ще се разправя с бабаане, ама вие не та не.
                          Женицата ще се пробва да я жени, ами сега?

# 604
  • Плевен / София
Аз имам един въпрос това:  Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Нещо положително ли е? Бабата пдобри ли Серкан и Болатови или не? Настроива ли Балджа или я поставя на мястото й?
Иска ми се да мисля, че с акциите тя може да участва в живота на семейството на Серкан...и ми се иска да поставя на мястото Балджа, защото тя се намеси в любовта между двама и това означава "война"....така си мисля...

# 605
  • Кърджали
Ще я запознава с бъдещият и съпруг.. Бабо бабо, закъсня, Еда сама се запозна, че и два пъти белезници си слагаха...

Това с акциите си беше - ако поискаш мога да им вгорча живота, да ги докараме до фалит и прочие... "Живота им е в твоите ръце",

# 606
Аз се надявам фрагмана да ни подвежда и нейните намерения да не са такива. Може би иска дс разкара Балджа... но пък така й дава надежда за Серкан?! Ох, Боже... Има ли шанс бабата да обяви война на Балджа, защото е третата в любовта на двамата влюбени?

# 607
Нашият е напрегнат, пие си вода с лимон Simple Smile А като разбере за бъдещият зет ... не ми се мисли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
  • Кърджали
Аз се надявам фрагмана да ни подвежда и нейните намерения да не са такива. Може би иска дс разкара Балджа... но пък така й дава надежда за Серкан?! Ох, Боже... Има ли шанс бабата да обяви война на Балджа, защото е третата в любовта на двамата влюбени?

Не за първи път ни подвеждат, дано и този път да е така
щото иначе....

# 609
Ако не ни подвеждат, ще кажа, че малко пресоляват манджата.. и бабата, и Балджа.. а пък ако се съюзят ще е катастрофално. Знам, че доброто ще победи и любовта ще я видим, но много ни измъчват..

# 610
  • Пазарджик
Ако искаме да гледаме повече серии ще трябва да има и от"жилото" и от "меда". Още десетина епизода само с цветя и рози няма да могат за направят. Балджа още много време ще я гледаме, а като се появи и "Мардинския кандидат" за Еда сигурно преди серията ще трябва да си  приготвям валериана.

# 611
Още поне 15 еп. са ни в кърпа вързани Simple Smile То нали имаше кастинг за две мъжки роли, явно едната е кандидат - зетя Wink

# 612
Аз имам един въпрос това:  Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Нещо положително ли е? Бабата пдобри ли Серкан и Болатови или не? Настроива ли Балджа или я поставя на мястото й?

Това Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце  - според мен е лошо - или ще се ожениш за мъжа който аз съм ти избрала или ще видиш как съсипвам Серкан и семейството му...

# 613
А аз си мислех ,че ще се опита да спечели Еда . Мардинска крава , да си върви на Изток Scream , ама не познава внучка си . Надявам се СЦ да не задълбаят много към драмата ,че ще развалят стила на сериала . Sweat Smile

Ще берат  ядове Еда и Серкан с Мардин феодалката , ако е решила и да съсипе фирмата и  успее ....
Дано Еда  ѝ се  опъчи в стил "АЗ"  и Айфер да  е до  нея ...

# 614
Тъкмо си мислех, че имаше кастинг и за мъжка роля.. кандитат-зетя идва!

Общи условия

Активация на акаунт