Отговори
# 585
Каквооо? Бъдещият съпруг на Еда ли?? Бабчето в кой век живее, ужас... какви каши ни чакат, какви интриги..

# 586
  • Кърджали
Серкан: Днес се запознахме с новият съдружник на фирмата
Еда: Баба ми
Серкан: От месеци работиш с Ефе, в никой документ, в никоя папка ли не видя името ?
Еда: Какво?
Балджа: Изглежда отношенията между Еда и Серкан са много зле.Усещам, че ако действам бързо, Серкан ще е мой
Баба: Ти кога успя да се влюбиш толкова в този мъж, да те питам? /уж към Балджа/
Баба към Еда: Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Баба /може би към Балджа/ Любовта е между двама човека, миличка.Ак овлезе трети човек, вече не е любов, а война.Еда си има кандидат, който я чака.Скоро ще се запознае с бъдещият си съпруг

# 587
Не искам да мрънкам, но и фрагът не ми хареса ... искам си романтиката ... Wink

# 588
  • София
Има ли линк към фрага?

Ето: https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi

Последното изречение от трейлъра ме накара неволно да възкликна "Смях в залата!". Появява се бабата в живота на внучката си, която с години не е искала да я види и не само грубо нахлува в живота й, но има вече подготвен мъж за нея. Очевидно никаква поука не си е взела от брака на сина си!

Благодаря на Алекс и Али за превода! 

# 589
Алекс и Али, благодаря за преводите, момичета.
Серията ми беше ок на мен, ама фрага нещо ме напрегна. Бабането наистина ще прави мръсотии. Ах, тази бабане, да вземе и да си ходи в Мардин обратно. Че и акъл дава на пудела, пардон хиената.

# 590
  • Плевен / София
Дочакали фрага...80 Потребители и 164 Гости преглежда(т) тази тема.
Ако бабата показва на ПР къде и е мястото...да...може, но ако ще е комбина с нея...да приключвам със сериала докато не съм убила виртуално някой.....
Благодаря на всички за компанията и коментарите....
За преводачите.... и шоколад...вече го сервирах...
Бабата да не доведе жених от Мардин...втасахме я тогава.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Серкан: Днес се запознахме с новият съдружник на фирмата
Еда: Баба ми
Серкан: От месеци работиш с Ефе, в никой документ, в никоя папка ли не видя името ?
Еда: Какво?
Балджа: Изглежда отношенията между Еда и Серкан са много зле.Усещам, че ако действам бързо, Серкан ще е мой
Баба: Ти кога успя да се влюбиш толкова в този мъж, да те питам? /уж към Балджа/
Баба към Еда: Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Баба /може би към Балджа/ Любовта е между двама човека, миличка.Ак овлезе трети човек, вече не е любов, а война.Еда си има кандидат, който я чака.Скоро ще се запознае с бъдещият си съпруг

# 591
  • In the light side of the Moon!

Еда има кой да я чака. Скоро ще се запознае с бъдещия си съпруг

пфффф тая па... личи си, че хич не познава внучка си 😂

# 592
# 593
  • Кърджали
Май май ми стигаше само Балджа кат се буташе...Там поне Серкан не я отразяваше особено....
Сега и баба, дето ще запознава внучката си с бъдещ съпруг.Дано да е някаква игра на бабата, ама каква...Щото ако е дошла с такава идея, ще имаме много дертове да берем... А Еда пак ще се разочарова от баба си, а уж бабата идваше с идеята да се сдобрят.
Не че Серкан ще си даде Еда, не че Еда ще иска друг освен Серкан, ама стига де...

# 594
Аз имам един въпрос това:  Серкан Болат и семейството му..Живота им е в твоите ръце
Нещо положително ли е? Бабата пдобри ли Серкан и Болатови или не? Настроива ли Балджа или я поставя на мястото й?

# 595
Кризи на всички фронтове.

# 596
Айдаааа, скоро щяла  да са запознае с бъдещият си съпруг ...очаквах го ,влизаме в коловоза на копи -пейс  от познати  истории .
Натрапен "Любим " ,  "Аз те  обичам и ще сме много щастливи " , остава само да я качат на някой ат или катър  и зурни  и тъпани...

# 597
Мда, бабата ще печели доверието на Еда като я отдалечи от Серкан . План Б, спасяваш Серкан и фирмата му, ако го обичаш, ако играеш по моята гайда. Тук наистина ще има война, щом и Айдан започна да си бае с тамян...или там каквото е... ще ме загубят като зрител, ако завият в такава посока...Да видим колко е умен Серкан Болат сега.

# 598
Керем на пързалката - единствен се разбира с кънките и му умее. Другите като патета върху лед. Smile
Въпреки това, сцената си беше любовна във френски стил. Blush
Аз въобще не му връзвам карез на Серкан за Балджа. Мъж - творец, движещ големи проекти, на всичкото отгоре и влюбен не се занимава с дребнички интриги на напористи жени. Той просто я приема като работник и това е. Ако открие обаче, че вреди на Еда и на фирмата, Балджа ще изхвърчи като Селин.
Хареса ми и че Еда показа зрялост в работата си и тоя път изпипа нещата както трябва. Учи се момичето!
А бабата е достолепна и впечатляваща жена и за внучката си ще направи всичко.

# 599
Бабетката да си отива, явно не си е научила урока от миналото със сина й сега на Еда е ришила да управлява бъдещето.
Не ми харесва, това което показаха. Започнах да губя желание да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт