Отговори
# 180
  • Кърджали
Каква е тази бременна жена?
Няма да е Еда, Пъръл удар ще получи ако забременее...
Всичко друго ми е ясно..

# 181

Имаме бременна жена, дали няма да е Бамби ???? Gift Heart

Страхотен ребус, за първи път всичко му разбрах Stuck Out Tongue Winking Eye пица, селфи, токче, кънки, целувка, бременна???, бабата на Еда идва, Еда припада...

# 182
  • София
Малеее! Нищо не разбрах от този ребус. Flushed Помагайте!!! Коя може да е бременна?? Тъмнокоса е. Да не е Балджа?! Joy Няма да е от Серкан, ама... Явно сцената с бабата няма да е финалната или?! Защото виждам вулкан, който изригва, което ми намирисва на “кризис вар” и Балджа с нейната подмяна на документи...

# 183

Ако Еда чрез целувка може да хване, то да е тя бременната, но май ще е Пъръл или Ердем да лъжат, че Лейля е бременна, онези са перки и както им дойде на акъла за годежа, що да не е бременна сега, нищо че се разделиха 😂
След бабата има легло и после вулкан.
В моето въображение леглото и вулкана са равни на бебе, няма смисъл да обяснявам, че вулкана изригва и хвърля лава и такива неща, нали 😂😂
Тези нещо ми крадат идеите, моите ребуси бяха с целувки и легла 🤔

# 184
Този път продуцентите може и да улучат процентите 100 % любов Sparkling Heart

# 185

Ако Еда чрез целувка може да хване, то да е тя бременната, но май ще е Пъръл или Ердем да лъжат, че Лейля е бременна, онези са перки и както им дойде на акъла за годежа, що да не е бременна сега, нищо че се разделиха 😂
След бабата има легло и после вулкан.
В моето въображение леглото и вулкана са равни на бебе, няма смисъл да обяснявам, че вулкана изригва и хвърля лава и такива неща, нали 😂😂
Тези нещо ми крадат идеите, моите ребуси бяха с целувки и легла 🤔
Ама момичета, как от целувка🤦‍♀️ Забравихме ли вечерта в лятната къща и как се събудиха двамата... Защо пък да не е Еда бременна🤔

# 186
Е, tя от къщата във вилата до сега.. един признак на бременност нямаше 😃 поне леко да подскажат за бременност

# 187
Ама момичета, как от целувка🤦‍♀️ Забравихме ли вечерта в лятната къща и как се събудиха двамата... Защо пък да не е Еда бременна🤔
Е толкова време мина от тогава, тя не се е оплаквала, че закъснява нещо, което... 😂😂😂😂 Караш ме да говоря глупости, но ако я направят извънбрачно бременна, то ще бъдем свалени от екран в близкото бъдеще 😂

# 188
Ако Еда е бременна, а нямат брак... горко ни! Турският зрител ще е възмутен!

# 189
# 190
Момичета на мен в инстаграм не ми излизат емотикони, да не е нещо фалшиво, а и рускините нищо не публикуват.

# 191
  • Кърджали
Май наистина е фалшиво. Не е профила на продуцентите, сега погледнах.

# 192
Май наистина е фалшиво. Не е профила на продуцентите, сега погледнах.
Нищо, да дават следващия, готови сме да го разнищим и него 😂😂😂
И аз ходих да търся, но тръцки

# 193
Сега като каза, май наистина профилът може да е фалшив едното е

а другото

но цял ден имам проблем с Туитър и не ми излиза тикчето ...

Момичета на мен в инстаграм не ми излизат емотикони, да не е нещо фалшиво, а и рускините нищо не публикуват.

# 194
YılınÇifti EdSer
Това бил хаштагът.
Двойка на годината?

mi_si първото е истинският.

Общи условия

Активация на акаунт