Отговори
# 195
  • Кърджали
Рано е за хаштага на серията. Стига внасяте смут 🤣🤣🤣🤣🤣Ще помисля че след малко ще почне серията

# 196
В момента и двата профила ми ги дава с тикчета, което не би трябвало да е възможно ....

YılınÇifti EdSer
Това бил хаштагът.
Двойка на годината?

mi_si първото е истинският.

# 197
Рано е за хаштага на серията. Стига внасяте смут 🤣🤣🤣🤣🤣Ще помисля че след малко ще почне серията
Или ни правят на маймуни или сме такива 😂😂

# 198
Това сега ново ли е или не ... ???
https://twitter.com/i/status/1339974323642257409

# 199
  • Кърджали
Нали в Туитър си правят "акции" (от скука им викам аз) за да може някой хаштаг са влезе в тренда.Та затова е този хаштаг доколкото видях

# 200
mi_si НОВО е, от на Ханде профила преди 10мин. Аз следвам само този, който ти посочих, че станат ли повечко и ме объркват 😂
Тоз инстаграм ще го счупя аз, честно.. 😠😠😠

# 201
  • София
Привет от мен в петък! Flowers Hibiscus

Новина от последния час: "Ханде Ерчел и Керем Бурсин днес ще се присъединят към прякото предаване на Бергюзар Корел и Хатидже Шендил, за да помогнат на деца със спинална мускулна атрофия!"

Снимката, която по-горе е сложила mi_si е от клип с анонс на този пряк ефир!

# 202
Аз съм така с Туитъра, днес всичко е ....... хаус Confused пълен бъг ....
mi_si НОВО е, от на Ханде профила преди 10мин.

# 203
  • Кърджали
mi_si НОВО е, от на Ханде профила преди 10мин.
https://instagram.com/haticesendil?igshid=dmequizedyu4
Тук ще има някакъв лайф  от 22 тяхно време за събиранд на дарения за болно дете. Та и нашите ще се включат там

# 204
Правят ме на пълна откачалка. Като не ми излизат известия и сега аларми ли да си нагласям за 22.00ч. 😂

# 205
Може ли някой, който ползва Туитър да провери на кой профил от двата има тикче, защото при мен и на двата профила на MF YAPIM ми изчезнаха .....

# 206
При мен няма тикче, но гледам, че него следват Айше, Керем, Анъл и други.
А този, втория, го търсих по име, защото като напиша MF.. ми излиза само първия, като пиша dizzimaryy и си е някакъв профил.
Сега виждам и това:

Линкът препраща към mfyapimtv.

# 207
  • Кърджали

Това е профила на продуцентите в Туитър

# 208
Миси, и при мен го няма тикчето, а на други акаунти е сменено на бяло тикчето. Защо си мисля че поне до снощи си беше синьо. Аз ли бъркам нещо? Като влизам тук рядко и не знам как беше. Възможно е нещо туитър да променят и затова да са изчезнали за момента тикчетата
ето скрийншот на три профила с бяло тикче и без
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:44 от blue`

# 209
Блу, допреди час и двата профила имаха синьо тикче, сега и двата са без. Явно единият е фалшив. Доста фенове го докладваха и сигурно няколко дена ще е без него Simple Smile
Но аз от обяд имам проблеми с Туитъра, така че проблемът може да е само в мен ...

Миси, и при мен го няма тикчето, а на други акаунти е сменено на бяло тикчето. Защо си мисля че поне до снощи си беше синьо. Аз ли бъркам нещо? Като влизам тук рядко и не знам как беше. Възможно е нещо туитър да променят и затова да са изчезнали за момента тикчетата

Общи условия

Активация на акаунт