Отговори
# 285

От предуцентите ❤💙

# 286
# 287
  • Пазарджик
Честит празник, мили момичета!
Днес е Игнажден! Дано в домовете Ви първия, който влезе да е добър и достоен човек!

Днес не е ли 19? 🤔

19   с   
Св. мчк Бонифаций. Св. свщмчк Игнатий Богоносец (Игнажден) (Тип. с. 147)

20   н   
✝ Неделя преди Рождество Христово. Св. Йоан Кронщадски. Гл. 3, утр. ев. 6 ап. Евр. 11:9-10 (с. 431), лит. ев. Мт 1:1-25 (Тип. с. 148) (Предпразненство на Рождество Христово)

От календарът на Българската патриаршия за 2020 година.

# 288
# 289
Понеже не само ти го честиташ и реших да поразгледам защо днес, след като принципно е на 20ти. Ама тъй като 20ти се падало в неделя, се измествало.. Не знаех, че и този празник може да е такъв "подвижен".
Моя е грешката, Честит празник и на тези, които имат имен ден 🎉

# 290
  • Кърджали
Мали, какъв сън му ударих. Чак в 11 станах. Та добро утро!

"Моичките тази вечер"

"Разбрах че докато този палавник е наоколо, няма да мога да си направя една нормална снимка. Благодаря, thebursin"

# 291
Честит SCK day момичета 😍😆
Марги, Налбантова ние не само, че сме пристрастени и си го признаваме, но изобщо не искаме са да се лекуваме от тази зависимост 😜😜😜
Ето ги нашите наркотични хапчета

Ханде е много сладка и невинно детска тук. А Керем, този мъж дори и ням да е не би могъл да се изрази по-добре, очите му говорят по-красиво и от най-добрия оратор. 💓💖💕
Хубав ден 💜💙❤️💚💗

# 292
# 293
"Разбрах че докато този палавник е наоколо, няма да мога да си направя една нормална снимка. Благодаря, thebursin"
Ама винаги е много яко да направиш бомба на някой така 😂 Сигурно защото и аз съм като Керем в това отношение. Най-любимо ми е така да правя на хората 😂
Щом Неслихан така казва, значи ще е "захаросанКо" 😂

# 294
# 295
  • София
Обратното броене започна, дами! Довечера. 19 часа. Фокс ТВ. (Прозвучах като Ханде и Керем. Joy) Пожелавам си един чок романтичен и хубав епизод бу акшам. Revolving Hearts

# 296
Събота еее ! Heart Eyes

Аз какво ли се радвам ,все едно не съм нощна и няма да мога да съм на партито .Но утре сутрин съм първа на английските субтитри. Blush
    Момичета ,нека партито е на макс емоционално , много любов и искри в серийката . Да разкажат играта на Балджичка. Ще се опитам да не ви изпускам от поглед Sunglasses

# 297
Събота е , но пък на мен ми е по интересно да разбера трейлъра за 24 епизод !!! Нямам търпение !

# 298
  • Кърджали

# 299

Общи условия

Активация на акаунт