Отговори
# 510
  • Кърджали
Тайното парти изненада за рождения ден на Айфер което трябваше да е само с момичетата вече не е тайно ...и не е с момичетата

# 511
# 512
  • Варна
Божее, има ли нещо което Керем не умее да прави.

# 513
  • In the light side of the Moon!
😂😂 това ми хареса, как мина покрай Еда и я дръпна за ръката....взе си я с една дума 😂

# 514
Най - накрая Revolving Hearts

# 515

Мале вижте Керем как си прехапва усните като придърпва Ханде🔥🔥🔥

# 516
Сега да падне на едно коляно и умирам Heart Eyes

# 517
  • Кърджали
Ккаво
Не се бях забавлявала така от много време
И аоз
И ти си много добър ввърху леда
Така ли , огато ти си до мен, аз съм добър във въздуха, на земята, а асаньора
А ако ме няма
Теб винаги те има и ще те има

Малиииии, такава хубава разходка в Париж и обещава, че ме хваща яд че няма да идат...Ще им се развалят плановете

това последното на френски го разбрахте предполагамVЗащото дза любовта нямало език

# 518
Да си откраднем момата Wink

# 519
Ще отидат в Париж, ще й предложи брак... Ще направят френско бебе... Това ми харесва, ако е така, но..
Някаква грешка става и ср качва Балджа в самолета, защото е заблудила Еда за часа.. Самолета лети, няма как да се върне, бла, бла...

# 520
  • Кърджали
Налбантова, - ще се провали резултата от търга /Балджа се погрижи/, като ссложиш и бабата ...Париж остава дза друга зима... Атакава хубава разходка и обеща, еч аз вече се качих в самолета

Сега тая овца връща липсващия лист... Сега вече пише черно на бяло че другата хирма е в много лошо положение и ще загубят

# 521
Тая Балджаа.... нямам думи..

# 522
Ако имаше целувка, поне по нослето щеше да е супер Sparkling Heart

# 523
Налбантова, - ще се провали резултата от търга /Балджа се погрижи/, като ссложиш и бабата ...Париж остава дза друга зима... Атакава хубава разходка и обеща, еч аз вече се качих в самолета

Сега тая овца връща липсващия лист... Сега вече пише черно на бяло че другата хирма е в много лошо положение и ще загубят
Естествено, естествено, аз не се подготвям, че ще ми донесат магнитче от Париж 😂 Знам, че една черна котка ще минава пътя им. Преди беше руса, то сега не е черна де, кестен 🤔

# 524
  • Кърджали
Къв е тоя баща на Пъръл бре... С охрана повече и от мафиотите... И тайнствен

Серкан спокоен че ще спечели търга, ще ходи в Париж....

Общи условия

Активация на акаунт