Отговори
# 645
Благодаря за преводите !

Идва ми в повече... май наистина гледаме драма и поредният сериал с поредните клишета. Започвам все повече да се отчайвам :/ вече изобщо нямам такова желание , както беше в началото , да очаквам с нетърпение епизодите  ... Sad

Да бяха избягали от клишета,  да бяха направили нещо различно и интересно ! Да бяха останали оригинални ! Sad

# 646
nrgmama ами как няма да го мразним и него (бъдещия жених). Той знае ли между чии шамари се мушка 😂 Всеки, който застава на пътя на двамата, ще бъде направен на пух и прах 😂
Няма как да създадат такава двойка, с такава химия и физикака, че и биология между тях и да си мислят, че ние така ще си ги даваме на други. Тц 😂

# 647
  • Кърджали
Ясно е че чак натам няма да залитнат. Но това ще е ритник в задниците на двамата инати, да вземат да спрат да си правят номера и да застанат един до друг срещу другите /това със заставането един до друг в трудни моменти поне го умеят/

# 648
# 649
  • София
Ако бяхме в Огледален свят, Черна любов и тем подобен жанр сериали, такова равитие щеше да е сто на сто миродавно. Но в нашия случай ще е нелепо. Въобще не се притеснявам от вариант, в който бабата шантажира Еда, тя й се връзва, за да отърве Серкан и т.н. Стига! Хаир! Олмаз! Твърде много драми сте гледали и сте се повредили. Joy Това е ромком и ще има смях, недоразумения и любов. Спокойно! По-скоро ми хареса вариантът, в който мардинският зет е с инициали С. Б. Ето това вече е приказка! И то напълно възможна и логична. 😉
А ако кандидатът на бабата е с инициали С. Б. и Балджа вземе, че се влюби в него?

Иска ми се нестандартна и интересна история. Дано не повторят клишето, че Еда няма да каже на Серкан за шантажа на баба ѝ.

# 650
Благодаря на всички за компанията и на Алекс и Али за преводите! ❤

Лека нощ от мен, утре ще гледам серията на английски и пак ще коментирам!

# 651
  • Кърджали

Да опишем истинската любов...

Серкан: Как беше денят ти
Еда: Ти кажи за твоя?
Серкан:“Моят?
Еда: Аха, твоят…
Серкан: Обикновен работен ден
Еда: Много обикновен, личи си …
Серкан: Хубав...Хубав репортаж се получи…
Еда: Ти сега ще кажеш, че и токчето на Балджа се е счупило случайно…
Серкан:Защо не
Еда: Разбира се, че не е .Това е тактика, поредният и тактичен ход.
Серкан: Така ли?
Еда: Какво? Предполагам вече приемаш?Аз спечелих облога.
Серкан: Не, Еда.Докато не съм сигурен на сто процента, този облог ще продължи, Еда
Еда: Какво още трябва да се случи за да си сигурен на сто процента?Какво трябва да стане?
Серкан:Например…Когато ме погледнеш да усещам как се разтапяш…Когато се опитваш да скриеш вълнението си, да виждам как избягваш погледа ми…Когато се опитваш да стоиш гордо срещу мен, да забелязвам как се ускорява пулсът ти…В дъха ти…в гласът ти..аромата ти …дори в клетките ти да усещам любовта ти….
Еда: Серкан
Серкан: мдааа….Дори когато казваш името ми, да усещам как вътрешно нещо теб трепти.
Еда: Серкан..стига…толкова…според мен…
Серкан: Разбираш ли , Еда, аз усещам истинската любов…И от сто метра разстояние..
Еда:Ти?
Серкан: Аха
Еда:Според мен спешно се неждаеш от лекар, защото усещанията ти те лъжат.

# 652
Мда ще е интересно ако Еда стане г-жа Болат без другите да разберат, тогава комичните ситуации може и да са на линия, макар чувството за хумор на сц ми е странно

Само  това ще е решението ,останалите с пръст в устата  , ама едва ли ,но  не  е изключено .
Така различно ,увличащо започна сериала , а сега ми  е тегаво .

# 653
А ако кандидатът на бабата е с инициали С. Б. и Балджа вземе, че се влюби в него?

Иска ми се нестандартна и интересна история. Дано не повторят клишето, че Еда няма да каже на Серкан за шантажа на баба ѝ.
Това много, много, много ми хареса като идея!! Чул те Господ!
И на мен ми хареса идеята. Тя Балджата да си се влюбва в когото иска. Ама този новия може наистина за Мело да бъде. Само си остана момичето, редно е да му намерим някого. И шеф Александър - за Айфер, и Серкан за Еда, направо ще и скрят шапката на бабането двете опърничави щерка и внучка. Тя ако не си е научила урока от сина ще е много жалко. Надявам се да е пак заблуда на сц като с капана за търга. Дано ни изненадат. Лошото е че наистина доста ще почакаме до 25 серия. А финала на 24 ще трябва да е много як клифхенгър.
Бърборанче, и аз си пожелавам същото, пиши от името и на двете ни до дядо Коледа. Дано пък ни чуе.
Мисля си аз, дали няма това да са някакви тестове на бабането за Еда и Серкан доколко се обичат, на какво са готови един за друг. И за да не се напрягам много така ще си мисля до другата събота. Освен ако не ми хареса някой по-позитивен сценарий от вашите.Тогава ще си разигравам него мислено.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 00:12 от blue`

# 654
  • Монтана
Алекс, твоите преводи на сцени очаквам с интерес и огромна благодарност!
Бъди здрава!

# 655
Ха-ха.Ами ако е Ефе. Тогава Серкан ще е близко до полудяването...но нали чакаме нов герой...

# 656
Епизодът не ми хареса много. Фраговете и резюмето ни бяха подготвили за 90% от случващото се. Айфер започна да бъде малко пълнеж в поледните серии, а покрай нея и Фифи. Селин никога не е имала толкова екранно време, колкото сега отделят на наследничката ѝ. Актрисата, която играе Сузи си личи, че е певица - има много приятен глас, но образът е дразнещ. Винаги съм казвала, че Айшето много си пази образите на Еда и Серкан, но вече малко изпуска мярката по моите критерии. Празнуването на рождения ден на Айфер на ледената пързалка ми дойде малко като кръпка. Иначе най-хубавото беше, че Еда е проверила повторно фирмата и не се получи номерът на Б. Толкова за този епизод. Насочвам поглед към следващия.

Очевидно, че Еда и Серкан ще преглеждат заедно документите на Ефе, за да видят дали баба Семиха не фигурира в някой от тях. После ще отидат в къщата на сем. Болат, където заедно са Айфер и Айдан Wink Малко странно бабата веднага проучва Балджа, че я кани и на обяд, че е разбрала и че е влюбена в Серкан Rolling Eyes Явно има някакви специални супер сили. В една от сцените от фрага Енгин и Пъръл се радват на някакви листчета. Предполагам, че ще си разменят новогодишни подаръци. Май Балджа ще организира това мероприятие и нямам съмнение кой ще нагласи да ѝ се падне. За жениха от Мардин - не знам. Ако е някой тъмен мега красавец може и да е забавно Серкан да ревнува, защото за всички е ясно Еда колко би му обърнала внимание.

Продължаваме напред Wink

# 657
  • Кърджали
Опитвам се да преведа сцената с кънките, където и обещава Париж, ама ме хвърли в тъча с някои от местата, за първи път ги чувам и даже не знам правилно ли ги чувам /,ф бе Серкан Болат, избери по -познати места, не всеки познава Париж/

# 658
  • София
Аз пък нямам търпение за следващия епизод и не разбирам тези от вас, които се оплакват, честно казано. Simple Smile В началото искахме повече епизоди, притеснявахме се, че ще ни спрат заради рейтинга, че ще имаме претупан финал и историята ни ще остане неразказана (както се случи с Мистър Грешен, например). Вместо това ни дадоха втори шанс. Преместиха ни в събота и се опитват да си завършат сериала така, както са го планирали. Очевидно е, че предвиждат повече от 25-26 епизода. Ще имаме поне 30. Вместо да се радваме, ние пак негодуваме и се притесняваме. Наистина не разбирам?! Не ви ли е достатъчно напрегнато ежедневието, че да се напрягате и заради сериала?? Ако толкова не ви харесва, спирате да гледате. Толкова е просто. Не сте мазохистки, нали така?! Но да гледате и постоянно да изтъквате кое не ви харесва, ми е странно. Не го разбирам. Наистина! Аз спирам да гледам, когато нещо не ми харесва. Това е напълно нормално. За какво да се натоварвам излишно?! В случая мога да се дразня на Балджа и на бабата, но също така ми е интересно какво ще се случи. Очевидно ще се заформи интрига, ще се случват тепърва някакви неща. Винаги мога да спра да гледам, ако ми дойде в повече. Но засега съм доволна и се радвам, че няма изгледи сериалът скоро да приключва. Simple Smile При мен тръпката от сериала не се е загубила, историята просто се развива. Няма как да е като в началото. Имаха договор за годеж. Това приключи. Имаше тайна. Тя се разкри. Сега виждаме последствията от всичко. Има израстване в характерите на повечето герои, има нови персонажи и нови сюжетни линии. Гледайте и се наслаждавайте е моят съвет. А ако толкова не ви харесва, спрете да гледате, вместо да се тормозите. Ще намерите друг сериал, който да ви забавлява и разтоварва, сигурна съм. Но няма нужда да си причинявате тези отрицателни емоции и да гледате насила. Не е това идеята. Simple Smile

# 659
  • Кърджали
Ако това ще задържи по-дълго нашите двамата на екран, ще изтърпя и Балджа и баба...
Че знам, че завърши ли сериала поне до септември /а вероятно и по/дълго време/няма да ги видим никъде на екран...

Общи условия

Активация на акаунт