Това е ромком и ще има смях, недоразумения и любов. Спокойно! По-скоро ми хареса вариантът, в който мардинският зет е с инициали С. Б. Ето това вече е приказка! И то напълно възможна и логична. 😉
Малко странно бабата веднага проучва Балджа, че я кани и на обяд, че е разбрала и че е влюбена в Серкан
Явно има някакви специални супер сили. В една от сцените от фрага Енгин и Пъръл се радват на някакви листчета. Предполагам, че ще си разменят новогодишни подаръци. Май Балджа ще организира това мероприятие и нямам съмнение кой ще нагласи да ѝ се падне. За жениха от Мардин - не знам. Ако е някой тъмен мега красавец може и да е забавно Серкан да ревнува, защото за всички е ясно Еда колко би му обърнала внимание.
В началото искахме повече епизоди, притеснявахме се, че ще ни спрат заради рейтинга, че ще имаме претупан финал и историята ни ще остане неразказана (както се случи с Мистър Грешен, например). Вместо това ни дадоха втори шанс. Преместиха ни в събота и се опитват да си завършат сериала така, както са го планирали. Очевидно е, че предвиждат повече от 25-26 епизода. Ще имаме поне 30. Вместо да се радваме, ние пак негодуваме и се притесняваме. Наистина не разбирам?! Не ви ли е достатъчно напрегнато ежедневието, че да се напрягате и заради сериала?? Ако толкова не ви харесва, спирате да гледате. Толкова е просто. Не сте мазохистки, нали така?! Но да гледате и постоянно да изтъквате кое не ви харесва, ми е странно. Не го разбирам. Наистина! Аз спирам да гледам, когато нещо не ми харесва. Това е напълно нормално. За какво да се натоварвам излишно?! В случая мога да се дразня на Балджа и на бабата, но също така ми е интересно какво ще се случи. Очевидно ще се заформи интрига, ще се случват тепърва някакви неща. Винаги мога да спра да гледам, ако ми дойде в повече. Но засега съм доволна и се радвам, че няма изгледи сериалът скоро да приключва.
При мен тръпката от сериала не се е загубила, историята просто се развива. Няма как да е като в началото. Имаха договор за годеж. Това приключи. Имаше тайна. Тя се разкри. Сега виждаме последствията от всичко. Има израстване в характерите на повечето герои, има нови персонажи и нови сюжетни линии. Гледайте и се наслаждавайте е моят съвет. А ако толкова не ви харесва, спрете да гледате, вместо да се тормозите. Ще намерите друг сериал, който да ви забавлява и разтоварва, сигурна съм. Но няма нужда да си причинявате тези отрицателни емоции и да гледате насила. Не е това идеята.
Препоръчани теми