Отговори
# 660
  • Монтана
Аз пък нямам търпение за следващия епизод и не разбирам тези от вас, които се оплакват, честно казано. Simple Smile В началото искахме повече епизоди, притеснявахме се, че ще ни спрат заради рейтинга, че ще имаме претупан финал и историята ни ще остане неразказана (както се случи с Мистър Грешен, например). Вместо това ни дадоха втори шанс. Преместиха ни в събота и се опитват да си завършат сериала така, както са го планирали. Очевидно е, че предвиждат повече от 25-26 епизода. Ще имаме поне 30. Вместо да се радваме, ние пак негодуваме и се притесняваме. Наистина не разбирам?! Не ви ли е достатъчно напрегнато ежедневието, че да се напрягате и заради сериала?? Ако толкова не ви харесва, спирате да гледате. Толкова е просто. Не сте мазохистки, нали така?! Но да гледате и постоянно да изтъквате кое не ви харесва, ми е странно. Не го разбирам. Наистина! Аз спирам да гледам, когато нещо не ми харесва. Това е напълно нормално. За какво да се натоварвам излишно?! В случая мога да се дразня на Балджа и на бабата, но също така ми е интересно какво ще се случи. Очевидно ще се заформи интрига, ще се случват тепърва някакви неща. Винаги мога да спра да гледам, ако ми дойде в повече. Но засега съм доволна и се радвам, че няма изгледи сериалът скоро да приключва. Simple Smile При мен тръпката от сериала не се е загубила, историята просто се развива. Няма как да е като в началото. Имаха договор за годеж. Това приключи. Имаше тайна. Тя се разкри. Сега виждаме последствията от всичко. Има израстване в характерите на повечето герои, има нови персонажи и нови сюжетни линии. Гледайте и се наслаждавайте е моят съвет. А ако толкова не ви харесва, спрете да гледате, вместо да се тормозите. Ще намерите друг сериал, който да ви забавлява и разтоварва, сигурна съм. Но няма нужда да си причинявате тези отрицателни емоции и да гледате насила. Не е това идеята. Simple Smile

По-добре не може да бъде казано! Напълно подкрепям!
Извинявайте, но някои от вас , пишещи тук не знаят какво искат!...

# 661
Сега си мисля има 2 варианта:

1) Еда жертва любовта си, за да може Серкан, семейството му, фирмата и служителите му да са добре

2) Серкан постъпва така както е постъпил бащата на Еда, отказва се от всичко от холдинга и се жени за Еда

Но принципно и двата варианта са възможни и заедно и поотделно. Зависи, колко серии са предвидили. Може първо Еда да направи жертвата, да се откаже от Серкан, но той като разбере, да зареже всичко и да се съберат...

# 662
  • Монтана
Вижте във фрагмана погледът между двамата ...Серкан и Еда..., хич друго не ми трябва, за да разбера, че тези двамата нищо и никого не може да ги раздели!...
Били давали само Балджа и баба Мардин във фрагмана...!
Колкото искат да ги дават, на мен този поглед ми стига!
Аз не искам да гадая! Да оставим на екипа на сериала да ни показва историята, така както прецени!

# 663
  • София
Сега си мисля има 2 варианта:

1) Еда жертва любовта си, за да може Серкан, семейството му, фирмата и служителите му да са добре

2) Серкан постъпва така както е постъпил бащата на Еда, отказва се от холдинга и се жени за Еда

Но принципно и двата варианта са възможни и заедно и поотделно. Зависи, колко серии са предвидили. Може първо Еда да направи жертвата, да се откаже от Серкан, но той като разбере, да зареже всичко и да се съберат...

kukli4ka456, в този момент Серкан има необходимите 50% от акциите на холдинга, защо Еда да тряба да се жертва? Такъв вариант би изглеждал логичен, ако Селин не беше му прехвърлила нейните 5% акции, т.е. в момента Серкан има повече акции от г-жа Семиха! Ситуацията може да стане критична за Серкан, само ако Ферит по някаква причина реши да продаде своите 5% на г-жа Семиха. Така разсъждавам аз, освен ако сценаристите не объркат пак процентите акции GrinningSunglassesBlush

# 664
Дано не съсипят хубавото сериалче! Някак си започват да го пълнят с излишни сцени,липсват ми неподправените комични ситуации, липсва ми и романтиката между главните герои от  началните епизоди.Една -две сцени или един -два диалога не са достатъчни,въпреки че когато ги има Керем и Ханде се справят  страхотно. Flowers Cherry Blossom Фрагът няма да коментирам,защото подвежда.Ще поживеем , ще видим..!?!!!:cherry_blossom: Каквото и да е , ще си го изгледам докрай, най- малкото заради Керем и Ханде.Flowers Cherry Blossom

# 665
  • София
Аз пък нямам търпение за следващия епизод и не разбирам тези от вас, които се оплакват, честно казано. Simple Smile В началото искахме повече епизоди, притеснявахме се, че ще ни спрат заради рейтинга, че ще имаме претупан финал и историята ни ще остане неразказана (както се случи с Мистър Грешен, например). Вместо това ни дадоха втори шанс. Преместиха ни в събота и се опитват да си завършат сериала така, както са го планирали. Очевидно е, че предвиждат повече от 25-26 епизода. Ще имаме поне 30. Вместо да се радваме, ние пак негодуваме и се притесняваме. Наистина не разбирам?! Не ви ли е достатъчно напрегнато ежедневието, че да се напрягате и заради сериала?? Ако толкова не ви харесва, спирате да гледате. Толкова е просто. Не сте мазохистки, нали така?! Но да гледате и постоянно да изтъквате кое не ви харесва, ми е странно. Не го разбирам. Наистина! Аз спирам да гледам, когато нещо не ми харесва. Това е напълно нормално. За какво да се натоварвам излишно?! В случая мога да се дразня на Балджа и на бабата, но също така ми е интересно какво ще се случи. Очевидно ще се заформи интрига, ще се случват тепърва някакви неща. Винаги мога да спра да гледам, ако ми дойде в повече. Но засега съм доволна и се радвам, че няма изгледи сериалът скоро да приключва. Simple Smile При мен тръпката от сериала не се е загубила, историята просто се развива. Няма как да е като в началото. Имаха договор за годеж. Това приключи. Имаше тайна. Тя се разкри. Сега виждаме последствията от всичко. Има израстване в характерите на повечето герои, има нови персонажи и нови сюжетни линии. Гледайте и се наслаждавайте е моят съвет. А ако толкова не ви харесва, спрете да гледате, вместо да се тормозите. Ще намерите друг сериал, който да ви забавлява и разтоварва, сигурна съм. Но няма нужда да си причинявате тези отрицателни емоции и да гледате насила. Не е това идеята. Simple Smile
+ 1        

# 666
  • Монтана

Да опишем истинската любов...

Серкан: Как беше денят ти
Еда: Ти кажи за твоя?
Серкан:“Моят?
Еда: Аха, твоят…
Серкан: Обикновен работен ден
Еда: Много обикновен, личи си …
Серкан: Хубав...Хубав репортаж се получи…
Еда: Ти сега ще кажеш, че и токчето на Балджа се е счупило случайно…
Серкан:Защо не
Еда: Разбира се, че не е .Това е тактика, поредният и тактичен ход.
Серкан: Така ли?
Еда: Какво? Предполагам вече приемаш?Аз спечелих облога.
Серкан: Не, Еда.Докато не съм сигурен на сто процента, този облог ще продължи, Еда
Еда: Какво още трябва да се случи за да си сигурен на сто процента?Какво трябва да стане?
Серкан:Например…Когато ме погледнеш да усещам как се разтапяш…Когато се опитваш да скриеш вълнението си, да виждам как избягваш погледа ми…Когато се опитваш да стоиш гордо срещу мен, да забелязвам как се ускорява пулсът ти…В дъха ти…в гласът ти..аромата ти …дори в клетките ти да усещам любовта ти….
Еда: Серкан
Серкан: мдааа….Дори когато казваш името ми, да усещам как вътрешно нещо теб трепти.
Еда: Серкан..стига…толкова…според мен…
Серкан: Разбираш ли , Еда, аз усещам истинската любов…И от сто метра разстояние..
Еда:Ти?
Серкан: Аха
Еда:Според мен спешно се неждаеш от лекар, защото усещанията ти те лъжат.

Само тази сцена да беше в серията, достатъчна е! Играта на двамата е толкова изразителна, толкова истинска!...

# 667
  • Кърджали
Май тук докато са снимали, Керем изпуснал ръката на Ханде и тя си ударила крачето ...  Та му го натякваше в лайфа
Доста ме затрудни превода докато разбера някои от местата за които споменава Серкан, но успях де...

Жената, в която съм влюбен

С:Какво?
Е:От отдавна не се бях смяла така, добре ми се отрази.
С:И на мен
Е:Но и ти си много добър върху леда
С: А, така ли?И във въздуха, и върху леда, и на земята, и в асансьорите, когато теб те има съм доста добър.
Е:Спри със шоуто.А когато ме няма?
С:Теб винаги те има и винаги ще те има.
Е: Ние дали…утре …
С: Хм
Е: Вместо да ходим в Париж, да хапнем риба на брега ?
С: Никога няма да приема.Във всички случаи отиваме в Париж. Досега ходила ли си в Париж?
Е: Не. Ако забелязваш, теб дори не те питам
С:Ходил съм, но честно казано, за първи път така се вълнувам.
Е: Ти вече час по час си планирал какво ще правим
С: Аха, да.Ще си направим една хубава туристическа разходка. Първо, разбира се, Айфеловата кула.После най-хубавите кафенета, сладкарници,ресторанти ще похапнем.Ще посрещнем залеза по река Сена.После Пон дез Ар , /мосътт на изкуствата/, разбира се и мостът на влюбените.Но дори и това не ме кара да се вълнувам толкова
Е: Така ли
С: Аха.
Е:Какво те развълнува?
С: Да се изгубя заедно с теб в Монмартър
Е: Ти не може да се изгубиш!ти не може да се изгубиш на никое място на което отидеш.Дори си мисял, че в мозъка си имаш карти на всички градове, в които си ходил
С:Права си, но досега не съм бил там
Е: Защо?
С:Защото си бях обещал нещо.Казах си „ Ще дойда тук с жената в която съм наистина влюбен“ А тази жена си ти .
Е:Горещо ли стана тук?
С:Еда, върху леда сме…
Е: И нова година наближава…
С: За Париж си говорихме…
Е: И аз почнах да се вълнувам…Сега…за планът ти за Париж…
С:Хммм
Е: Хареса ми като чух така от теб нещо на френски.Кажи още нещо
С:Какви неща?
Е:Не знам…кажи още нещо
С: Mon amour … Je t'aime
Е: Разбрах какво казваш
С: Защото за любовта няма език
Е: Повече не говори на френски …Да си тръгваме ли вече, всички си тръгнаха
С:Защо? Къде ще ходим?

# 668
  • Монтана
И още как си успяла, Алекс!
Твоите преводи са страхотни! Благодаря! Няма да преставам да ти го пиша!
Стоя след всяка серия до късно, за да ги прочета!

# 669
  • Пловдив

Браво!!!!:clap:

# 670
  • Кърджали

Баба изненада за Еда

Скрит текст:
Енгин: Няма я братле, Пъръл я няма никаква.ОТ сутринта и звъня , не вдига. Щеше да отиде да говори със семейството си за нас.Виж..Да не е възникнал проблем.Какво ми се смееш?
Серкан: Енгин, сега ще ти кажа нещо, което все ти на мен го повтаряш.Успокой се малко
Енгин: Да се успокоя?Братле, какво става с теб?Не…Казваш че това е най-важният търг в живота ти…и докато чакаш резултата успяваш да бъдеш толкова спокоен ли?
Серкан: Ще спечелим търга.Ще заведа Еда в Париж.Ще оправим отношенията си.Всичко ще е прекрасно.Ти ще се ожениш за Пъръл.
Енгин:: Братле, май ще стане както казваш,защото Пъръл звъни.Май дойде.Чакай, ще се видим…Ало, дойдох, дойдох..Какво направи, успя ли да говориш с вашите?Какво е положението?
Пъръл: Да, Енгин, говорих.Добре
Енгин: Добре, какво добре?Ще се запознаем ли?Ще се срещнем ли?Какво ще стане, дай малко подробности, Пъръл
Пъръл: Добре ,в най-скоро време със сигурност ще се запознаете.
Енгин: Оле…Серкан е бил прав, знаеш ли? Наистина е невероятен ден
Пъръл: Да
Серкан:Хайде Ферит, хайде ферит…А,ето го човекът на деня!
Пъръл: Съобщиха ли резултатите от търга? Какво стана?
Енгин: Братле, какво ни създаваш напрежение, какво стана?
Ферит: Приятели, излезнаха резултатите.
Еда: А какво стана? Загубихме ли?
Ферит: Разбира се, че спечелихме.Работата е наша!
Серкан: Приятели, първо да поздравим Еда Йълдъз.Защото въпреки, че резултатите в доклада на фирмата, която тя избра бяха положителни, не се задоволи, провери разпита и излезе че срещу фирмата има много заведени дела.
Енгин: Браво!
Ферит: И след като се оказа така, в последната минута и ние направихме промяна и добавихме другата фирма.
Балджа: Поздравления!
Серкан: Страхотно! Чудесно!
Лейля:А, Серкан бей
Серкан: Да
Лейля : Онзи съдружник на Ефе …сега е тук и иска да се запознае с вас
Серкан: Сега е тук?
Лейля: Да
Серкан: Добре, чудесно съвпадение.Да видим кой е този тайнствен мъж
Лейля: Не е мъж, а жена
Серкан: Жена?Жена
Пъръл: Жена, чу ли?
Серкан: Страхотно.Добре.да заповяда! Добре, още по-добре
Лейля: Моля, заповядайте.Г-жа Семиха
Еда: Бабо
серкан: Какво? Бабо ли?

Ревнувам те като луд

Скрит текст:
Не разбрах какво си поръчва Серкан, някаква салата с някакъв сос…Май сьомга със салата и сос…
Б: И аз ще искам от същото Еда, ти не си ли избра?
Е: Аз искам спагети с гъбен сос.
Б: И аз обожавам паста. Понякога си правя вкъщи
С: И аз опитах няколко пъти , но не успявам да се справя със соса
Б: Аз да направя. За вас .Ако обичате
С: Може
Е: Паста е това, всеки може да направи…Е, Балджа, има ли някой в живота ти?
Б:Неочаквано беше малко…въпроса
Е: Има ли
Б: Да кажем, че има
Е: Познаваме ли го? Стара история ли е? Или нещо ново ?
Б: Да кажем, че засега е нещо, което ме обърква .Може ли да не говорим много за мен, притеснявам се когато трябва да говоря за себе си
Е: Притеснявала се..А снощи..ще я удуша
Б: Добре ли си Еда, нещо май си пребледняла
Е: Добре съм, добре съм, наистина. Снощи ядох много пица, та ми тежи още
Б: Как е Сириус, г-н Серкан? Хареса ли топката?Добре ли съм направила че съм я взела
С: Добре, че си я взела, наистина я хареса.
Е: Добре
Б: И аз много го харесах.Особено името му. И аз се интересувам от звездите
С:Еда
Е: Вече вярваш ли?Приемаш ли че спечелих облога?
С: Все още нищо не е ясно, Еда
Е: Какво още трябва да стане за да ти се изясни
С:Ще ми дадеш ли вилицата
Е:Няма да ти я дам.Разбра ли?
С:Ще ми дадеш ли вилицата
Е: Разбра ли?
Б: Е, Еда,чух че ти учиш в университета
Е: Да,  последна година, върнах се
Б: Много хубаво, много ми липсват студентските години.Но работата е друго.Да работя е второто най-важно нещо в живота ми.
Е: А кое е първото
Б: Любовта, разбира се
Е: ЗДравей, Ефе, добре съм, благодаря.ти как си? Да ти се обадя ли по-късно,сега съм на обяд , ще говорим спокойно, насаме .Добре, до чуване!Ставаме ли?
С: не..Ще направим така. Балджа, ти сигурно си имаш работа, да не те задържаме. А аз имам нещо лично да говоря с ЕДа
Б: Да ,разбира се, и аз трябваше да мина през едно място
Е:Да, мини тогава…
Б: ще се видим в офиса
С: БЛагодаря .Какво иска Ефе?
Е:Нали чу.Ще говорим в офиса.
С:Хм, колко странно.Не вдига телефона на никого, не отговаря на нищо, но на теб звъни постоянно
Е: Аз все още работя за него, Серкан, забрави ли ?Как да е, да се върнем на облога ни.Трябва да приемеш, че спечелих
С: Нали ти казах, още нищо не е ясно
Е: Какво още трябва да стане, за да разбереш?Колко още трябва да ти се изясни?Поръча си същото ядене като теб
С: Може
Е: Каза че имала специален интерес към звездите
С: Всеки харесва звездите
Е: Не стига това, ами разтапяйки се по теб, каза „Любов“, Серкан
С: Според мен като говореше за любов си мислеше за някой друг, Еда
Е: Каза го гледайки теб
С:Кого да гледа?Двама човека сме на масата, или теб ще гледа, или мен, солницата ли да гледа?
Е: Или наистина си идиот, или се правиш, че не разбираш!Нищо, и без това няма да продължи дълго- До два дни ще ти се обясни в любов.След това
С: Ти ще си спечелила облога, така ли
Е: Разбира се .Не че ме засяга
С: И според мен.
Е: В крайна сметка е важно ти как ще отговориш на желанията на Балджа
С: Права си.това е нещо, което засяга мен и Балджа.Между нас
Е:Между вас .Тогава аз да си тръгвам, Балджа да се върне
С: Еда, седни, моля те.Ти…
Е: Не те ревнувам,Серкан Болат
С: И това е състоянието в което не ревнуваш, така ли?
Е: Ти си помисли на какво съм способна. Смешно ли ти е?
С: Не.. А какво ще правим с това, че аз те ревнувам до лудост?
Е:Нагази в опасни води. Кафето ще си го пием в офиса май
С: Според мен да си го пием тук
Е: Трябав да говоря нещо с Ефе, да си го пием в офиса
С:Ефе може да почака
Е: Да не го карам да чака тогава, ще му пиша съобщение
С: Не използвай емоджита

Точно като две малки деца са…

Ти спечели облога
Скрит текст:
С: Какво става, Еда? Добре ли си?
Е:Спечели!
С: Моля
Е: Спечели ти казах
С:Какво спечелих?
Е:Ти спечели облога
С: Кой облог?
Е: Серкан! Спечели облога
С:А… Сигурна си, предполагам.
Е: Сигурна съм. Балджа била малко объркана.Затова… Но все още си мисля че е възможно да те харесва.
С: Разбира се
Е: Аз си държа на това. Това ми мнение не можеш да го промениш.Но не те преследва.В крайна сметка ти спечели, аз загубих
С: В крайна сметка, тогава, ще вечеряме в Париж
Е: Няма нужда от такова приключение.Нали онзи ден бяхме в един ресторант с цветя
С: Не, не, не ..Облогът си е облог.Нали? Затова след като утре стане ясен резултатът от търга, ние се качваме на самолета ми и отиваме в Париж.
Е: Май нямам друг избор?
С: Добре..А днес след работа какво ще правиш?
Е:Рождения ден на леля. С момичетата и уредихме парти  с изненада
С: А, каква изненада
Е: Парти само между нас си, Серкан
С: Партитата трябва да са с много хора. А и аз искам да честитя рождения ден на г-жа Айфер.
Е: Между нас
С: Ще видим

# 671
  • In the light side of the Moon!

Да опишем истинската любов...

Серкан: Как беше денят ти
Еда: Ти кажи за твоя?
Серкан:“Моят?
Еда: Аха, твоят…
Серкан: Обикновен работен ден
Еда: Много обикновен, личи си …
Серкан: Хубав...Хубав репортаж се получи…
Еда: Ти сега ще кажеш, че и токчето на Балджа се е счупило случайно…
Серкан:Защо не
Еда: Разбира се, че не е .Това е тактика, поредният и тактичен ход.
Серкан: Така ли?
Еда: Какво? Предполагам вече приемаш?Аз спечелих облога.
Серкан: Не, Еда.Докато не съм сигурен на сто процента, този облог ще продължи, Еда
Еда: Какво още трябва да се случи за да си сигурен на сто процента?Какво трябва да стане?
Серкан:Например…Когато ме погледнеш да усещам как се разтапяш…Когато се опитваш да скриеш вълнението си, да виждам как избягваш погледа ми…Когато се опитваш да стоиш гордо срещу мен, да забелязвам как се ускорява пулсът ти…В дъха ти…в гласът ти..аромата ти …дори в клетките ти да усещам любовта ти….
Еда: Серкан
Серкан: мдааа….Дори когато казваш името ми, да усещам как вътрешно нещо теб трепти.
Еда: Серкан..стига…толкова…според мен…
Серкан: Разбираш ли , Еда, аз усещам истинската любов…И от сто метра разстояние..
Еда:Ти?
Серкан: Аха
Еда:Според мен спешно се неждаеш от лекар, защото усещанията ти те лъжат.

Алекс, благодаря 🤗

Това беше най-хубавата сцена. Напипаха ни слабото място, вместо целувки почнаха чиста еротика да ни пускат. И хич не се оплаквам, чооок ми хареса. Много ми хареса Ханде как вплете физиономиите, очите, устните, притеснението, смущението в думите на Серкан...бяха страхотни! Евала!!!
Най-много обичам хей такива моменти да гледам с реплики, предпочитам ги пред озвучени с някаква музика/песен!

Момичета, аз наистина не разбирам за каква драма говорите....и къде я видяхте тази драма. Драма за мен е ДЕК, драма е Hercai дет реват, викат, стрелят се и обрати стават на всеки 2 мин, ама обрати дет изобщо не предполагаш, че може да се случат и те оставят 😳.....

Ние очаквахме Балджа, бяхме подготвени за нейната роля, в анкетата така като гледам тя е победител...и въпреки това, на мен ми се видя всичко премерено и нищо не видях преувеличено нито острана на Балджа нито от страна на Серкан. Балджа се пробва, напипва...не познава нито Серкан нито Еда нито пък любовта им..... мисли си, че. е влюбена и иска да притежава, но не е глупаво или непоносимо нагла....еее счупи си токчето, за да привлече Серкан и да види реакцията му, както казах...напипва....биг дил...счупила си тока, изчисти му сакото уж от нещо си там невидимо...биг дил.....да не би да го е изнасилила случайно? В следващия еп, може и да ме подразни, но за момента ми е ОК. Серкан пък от своя страна има бас с Еда....харесва му ревнивата Еда и няма нищо против да я вижда такава, в същото време той не прекрачва границата, нито пък дава поводи на Баллджа...а , тя ако е прекрачи ще види, точно къде се намира и от къде изгравя Сириус.....
Нищо, кой знае какво не е станало....Еда е сигурна в Серкан, тя самата го каза пред момичетата. За каква драма говорим тук?
Имаме фраг в който ни дадоха 5 сек разговори, объркани и размешани и айдееее, тръгнахме да се драмосваме.....
Nali се сещате, че само ЕдСер няма как да гледаме, че те не правят целия сериал, колкото и да ги обичаме. Ако ще е само ЕдСер щяхме да приключим с 3 еп.
Аз пък искам интрига, искам тръпка, искам раздвижване на енергията, иначе ми става сладникаво и губя интерес. Само по този начин виждаме израстване на героите и според мен всичко е много умерено и последователно! Ами вижте го Серкан сега. Серкан в началните епизоди, би ли говорил така на любимото си момиче, че чак на нас ни слънчевия сплит ни се разплита?

Хайде, че се отнесох! Отивам да си изгледам еп с англ суб.
На вас прекрасна и усмихата неделя!

# 672
  • София

Момичета, аз наистина не разбирам за каква драма говорите....и къде я видяхте тази драма. Драма за мен е ДЕК, драма е Hercai дет реват, викат, стрелят се и обрати стават на всеки 2 мин, ама обрати дет изобщо не предполагаш, че може да се случат и те оставят 😳.....

Ние очаквахме Балджа, бяхме подготвени за нейната роля, в анкетата така като гледам тя е победител...и въпреки това, на мен ми се видя всичко премерено и нищо не видях преувеличено нито острана на Балджа нито от страна на Серкан. Балджа се пробва, напипва...не познава нито Серкан нито Еда нито пък любовта им..... мисли си, че. е влюбена и иска да притежава, но не е глупаво или непоносимо нагла....еее счупи си токчето, за да привлече Серкан и да види реакцията му, както казах...напипва....биг дил...счупила си тока, изчисти му сакото уж от нещо си там невидимо...биг дил.....да не би да го е изнасилила случайно? В следващия еп, може и да ме подразни, но за момента ми е ОК. Серкан пък от своя страна има бас с Еда....харесва му ревнивата Еда и няма нищо против да я вижда такава, в същото време той не прекрачва границата, нито пък дава поводи на Баллджа...а , тя ако е прекрачи ще види, точно къде се намира и от къде изгравя Сириус.....
Нищо, кой знае какво не е станало....Еда е сигурна в Серкан, тя самата го каза пред момичетата. За каква драма говорим тук?
Имаме фраг в който ни дадоха 5 сек разговори, объркани и размешани и айдееее, тръгнахме да се драмосваме.....
Nali се сещате, че само ЕдСер няма как да гледаме, че те не правят целия сериал, колкото и да ги обичаме. Ако ще е само ЕдСер щяхме да приключим с 3 еп.
Аз пък искам интрига, искам тръпка, искам раздвижване на енергията, иначе ми става сладникаво и губя интерес. Само по този начин виждаме израстване на героите и според мен всичко е много умерено и последователно! Ами вижте го Серкан сега. Серкан в началните епизоди, би ли говорил така на любимото си момиче, че чак на нас ни слънчевия сплит ни се разплита?

Хайде, че се отнесох! Отивам да си изгледам еп с англ суб.
На вас прекрасна и усмихата неделя!

Привет момичета! Преди да ви пожелая хубав неделен ден и след като изгледах епизода с английски субтитри, (някои сцени по няколко пъти), бих искала да кажа, че когато изчезне екстаза, отмине вълнението, седнеш да гледаш на спокойствие епизода (никой не ти пречи, защото нормалните хора по това време на денонощието спят!) с превод, виждаш нещата доста по-различно! Епизод 23 всъщност не се различава от предходните, т.е. сценаристите следват един и същ похват! В него има няколко силно романтични и красиви сцени, има сцени, които ни напрягат излишно с разни дразнители (Балжда, Мело), има неизбежен пълнеж от действия с второстепенни герои, има леко комични моменти, изобщо има всичко! Много красиви и много силни, със стискащи за гърлото диалози са сцените с Еда и Серкан на мястото/кафенето където снимаха репортажа и на ледената пързалка, прекрасни моменти с нашите главни герои, с много дълбокомислени диалози, от които струи нежност, осъзнати чувства, призната на глас любов,  повечето от които вече са преведени от Алекс (за което още веднъж й благодаря!)!

И понеже MegiTeo е писала, че е усетила някаква драма в темата, а и през вчерашния ден имаше подобни коментари си позволявам едно малко отклонение по този въпрос! Едва ли има човек, който пише в темата и който да не е наясно, че пътят е еднопосочен: харесваш сериала - гледаш и коментираш; не ти харесва сериала - не гледаш и не коментираш! Не можем да очакваме обаче всички да останат (особено по време на излъчването на епизода)  сдържани и овладяни, премисляйки и преценяйки всяка написана дума, защото в емоциите си всички сме различни! Винаги по време на излъчването на епизода настроението е приповдигнато,  вълнението е в повече, реакциите са бурни, коментарите са по-приповдигнати! И това аз намирам за нормално и естествено! Когато говорим за негативизъм, оплакване и т.н. в темата, моля недоволните момичета  внимателно да вникват в написаното! Може би тези, които са написали нещо негативно, не са чак толкова черногледи! Може би това е било моментното им състояние и/или гледна точка! Нека правим разлика между онова досадно, необосновано хленчене, неаргументирано мрънкане и драматизиране и емоционалното споделяне  в една тема, в която всички се вълнуват, живеят и буквално дишат със сериала "Почукай на вратата ми"! Трябва да познаваме и различаваме ясно драматизирането и симпатизирането, да отделяме снизходителността и съчувствието, да диференцираме оплакването и споделянето, защото само така няма да изпадаме в крайности, няма да пресичаме тънката граница между тях! Само оставайки позитивни (в нашия случай с розови очила!), ще запазим характерния за темата повече от пет месеца почтен, приличен, вежлив, любезен и възпитан тон! Да виждаме във всяко негативно мнение дозата надежда, оптимизъм, светлина, красота и цвят! Flowers Hibiscus

Споделям и един момент с търга. За мен остава загадка, кой всъщност усети/забеляза липсващия и в последствие заменен лист от папката на Еда (няма да коментирам защо тя стоеше безпризорно захвърлена на бюрото й?!) - Еда или Серкан? Защото Серкан беше изключително спокоен в деня преди обявяване на резултатите от търга, което ме навежда на мисълта, че може да е и той, а не Еда както предположих при гледането на епизода онлайн! Heart

С пожелание за един чудесен декемврийски неделен ден изпълнен с коледно настроение и коледни аромати!

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 07:14 от nrgmama

# 673
Flowers Cherry Blossomngrmama, съгласна съм с всяка твоя дума. Сега като прочетох преведените диалози, мисля, че и аз реагирах малко по- емоционално, което не ми е присъщо, но то е ,защото обичам този сериал и искам да е успешен. Серкан си е стратег, откъдето и да го погледнеш, а Еда, милата, като я доближи  и започва да се топи.

Хубав и успешен ден!:cherry_blossom:

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 09:07 от Mery18

# 674

Браво, Бърборанке! Винаги казваш думи, които са точно на място! ✌🏻
От мен добро утро! Нека снощният ни епизод не ни притеснява толкова, доброто и любовта ще възтържествуват! 💓

Общи условия

Активация на акаунт