Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ние още сме в 1, обаче имаме аутбрейк в болницата. Не ме бърка дори и тиер 7 да станем, само да сме здрави и децата да си ходят на училище.

# 61
Ние оставаме в tier 2, но от едната страна съседите минават в tier 4. В местната ФБ група се опасяват, че хората от Т4 ще се изсипят при нас за non-essential стоки и услуги.

# 62
  • Истински се вижда само със сърцето.
По принцип нямат право да напускат района, но няма и кой да ги спре.
Ние отдавна сме tier 3, като цяло на нашето семейство ритъма на живот не се е променил и аз като Ронка докато сме здрави всички и детето си ходи на училище сме ок.

# 63
Блу, при нас е същото. Барове и ресторанти си работят нормално и от Девън, които са в 2, идваха. Дори маса хора се опитваха и почивки да си буккват. Но започнаха да им искат адрес, било в ресторанта или в хотелите, точно с цел да се предотватрати това идване насам. Естествено, има и некоректни търговци, които си гледат печалбата.

# 64
  • До хладилника, който обичам
Цял ден не бях пускала новини и в осем вечерта много се изненадах. Ние оставаме тиър 3, но с новия щам няма да се учудя да се събудим скоро всички в Т4.
GreenP, вкусни ли станаха напуканите сладки? Хем ми се правят някакви, хем повечето класически рецепти са с много повече захар, отколкото ми е вкусно, а нямам търпение да експериментирам с нагласяне на дозата, докато стане.

# 65
  • Bristol
Тези шоколадовите напукани сладки много ме изкушават, ще видим. Но наистина бая захар има в тях 😁 Аз спретнах днес едни меденки и едни с декорация като цветно стъкло. Трудно се ядат, но са ефектни
Скрит текст:
И установих че нямам пудра захар 🤪

# 66
  • До хладилника, който обичам
Аз спретнах днес едни меденки и едни с декорация като цветно стъкло. Трудно се ядат, но са ефектни
О, много ювелирни са ти се получили, браво!
Аз имам един опит с тях, но като установих колко трудно се дъвчат, се отказах от следващ, такива сладки, дето не могат да се ядат, не уважавам много 😁

# 67
  • London
Ние днес бяхме на Леголанд в Уиндзор и си изкарахме чудно, от утре може и тиер 10 да викнат, днес разпуснахме. Нямаше много хора и се пускахме по много и навсякъде. Взехме и от лего магазина подаръци за Коледа за децата.

Мъжа обаче е по работа ангажиран в Оксфорд понеделник и вторник и сега се замислих може ли да се пътува по работа или не.....

Аз обичам меденки с орехово маслен крем, слепените. Мисля и тази година да направя.

# 68
  • Bristol
La Catrala, по работа може.
Бу, наистина си е предизвикателство дъвченето Simple Smile Аз затова малка доза и голяма форма ползвам, за ефекта само. Въпреки че мъжът казва, че ги харесвал, защото повече време трябвало, докато ги изядеш. Другите много бързо свършвали 😂

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 10:46 от Merry

# 69
Ронка, от Т2 в Т1 не същото като от Т4 в Т2.
Иначе очаквам скоро да станем в Т3. Имам час за фризьор на 22, надявам се да мога да отида, че не мога да си търпя косата, от друга страна се притеснявам.
Много почва да ми писва, момичета. И наистина се дразня на хора без елементарно чувство за дистанция, пазене и хигиена.
Като стане детето ще забъркаме двойна доза тесто за джинджифилови бисквити и довечреа ще точим и печем. Не съм изобщо сладкарка, правя няколко неща само и стандартно намалявам захарта на не повече от 2/3 от количеството по рецепта.

# 70
В Т3 фризьорите работят.

# 71
В Т3 фризьорите работят.
Те работят, ама мен вече може да не ми се ходи в ситуация на Т3 и много нови случаи.

# 72
Ние бяхме Т3 преди заключването, след него пак сме там. Не знам как изчисляват случаите, но сина ми у11 не са имали случаи. Аз ходя на фризьор.
Явно и в Т3 има зони с по-ниско разпространение - не знам как да тълкувам.

# 73
  • UK
La Catrala четох че по работа може да се пътува. Не може да пътуваш на почивка.

Напуканите сладки станаха страхотни, НО аз намали значително количеството захар, с повече от чаша. Да имате едно наум, ако намалите захарта, може да намалите и количеството како че става доста остро. Аз винаги намаля поне на половина захарта в рецептите. И двамата с ММ сме свикнали без захар, децата и те така. Аз се от пуснах с тези сладки, че мислех че ще ходим на гости и съм обещала на децата още няколко вида да правим, но вчера поръчах едни коледни опаковки и ще ги раздадем.

Мери страхотни са станали тези елхички, много хубава идея.
И аз все си повтарям "да сме здрави" "децата да са на училище" бля бля, ама да ви кажа-писна ми, по принцип сме си домошари и взаимно достатъчни, но вече не издържам. Децата и те си искат игра с връстници, малко пътуване. Голямата ми по принцип е супер мрънкало, все иска да е вкъщи пред компютъра, сега милата ми само чака да и кажем "хайде на разходка" Почна сама да иска да излиза с баща и сутрин, по тъмно на обиколка в парка. Ей ги днес, не го оставиха да си изпие кафето, бяха първи готови и облечени на вратата.

# 74
  • Великобритания
На всички рецепти автоматично им намалям захарта на половина , линцерките са със 100 гр. пудра захар - аз ги правя със около 50
За тези които нямат пудра захар - аз слагам няколко лъжици обикновенна захар в купата на нутрибулета и за секунди е готова , също става и в кафемелачки ако имате
Чета в нашата местна група как масово роптаят че сме в Тиер 4 , леле , много прост народ наистина , как така ще им отнемат правото да се виждат с роднини и далечни приятели .. чета и не вярвам наистина Sad
Моя мъж ще работи извънредно тази седмица
отмениха Гротото на Санта , което букнах за рожденния ден на детето .. сега съвсем се чувствам като някви изоставени
Добре поне, че сме здрави

Общи условия

Активация на акаунт