Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти за отговора, densi! Сигурно е много специален, щом го определяш като парфюма на живота си. Любопитна съм и аз да открия красотата му🙂

# 106
  • Viena
Момичета, дали може мнение? SIMIMI Reve de Sisa. ❤️

# 107
Здравейте, може ли така малко коментар и за Коко Ноар, аз съм в чуденка дали да си отнеса едно флаконче. Гледам, ровя пак пирамидата.

# 108
Отнеси го, прекрасен, универсално елегантен аромат. Леко хладен.

# 109
И аз много го харесвам, но при мен е с безумно срамна трайност, около 20-30 минути. И със сигурност не е бил менте.

# 110
Да не би да привикваш към него? При мен си се усеща стабилно едни 3 часа на кожа, на дрехи поне ден-два.

# 111
И при мен е с доста ниска трайност. +  на моята кожа излиза доста неприятна, граничеща с пиклива нотка. Най - добре тествай. Което важи за всички шанели според мен. Понасям само Габриел и някои шанс-ове. Всички други са ми ретро.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 16:40 от Svet7

# 112
Tuali, не, хората около мен също не го усещат.
Като цяло последните 1-2 години имам сериозен проблем с излъчването на аромати. Дори например Gran Ballo не излъчва при мен. Да, шалут ми мирише няколко дни, но на кожа изчезва за отрицателно време. А не смятам, че съм със суха кожа. И на мен ми е странно.

# 113
  • Бургас
То не само за Шанелите важи, а за всички парфюми.Върху мен също Коко Ноар е глух  не го усещам, затова не сме се взели още.Габриел и аз го харесвам много и е със суперска трайност при мен, изпръсках един флакон вече.

# 114
  • София
Искам да допълня подарък за разбирач с малко парфюмче. Може дори да е мостра или няколко, но да е нещо неизвестно, трудно разбираемо и въпреки това интересно. Затруднявам се, мейнстрийм ароматите отпадат, защото ги познава всички (Sauvage, Fahrenhet, L'homme ideal, зеленият Пако Рабан са харесвани), нещо нишово, което просто да предизвика емоция ми се иска. Нещо непомирисвано, което да мога да намеря сравнително бързо и лесно.

Имате ли идеи, дами?

# 115
Мъж, жена, бюджет?
Погледни Histoires de Parfums,  имат 15мл. Но около 10 дни доставка... Или Fiilit (има ги и в Makeup), имат 10мл флакон, много симпатични сами по себе си.

# 116
  • София
Frederic Malle - травъл флакони. В салон Олфактив Simple Smile

А може и от други интересни марки да има малки разфасовки.

# 117
Здравейте, искам да попитам за парфюма Channel 5 тъй като до сега не можах да го намеря и разбера аромата му, искам мнение за този парфюм пръскам се само с леки парфюмни любимия ми е Versace Bright Crystal, Bombshell Mon Guerlain. Не харесвам тежки парфюми и за това не смея да поръчвам по Интернет без да разбера моля мнение за този парфюм 😊😘

# 118
Ау,... ами стой далече от него, щом харесваш Bright Crystal. 😃

# 119
  • София
Благодаря, момичета.
Tuali, за мъж, написала съм няколко мъжки парфюма, които се харесват от него. Но нямам време да чакам доставки, та може би салон Олфактив е най- добрият вариант.
Тъкмо ще ме консултират. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт