Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 866
  • 751
  •   2
Отговори
# 120
Благодаря за хубавата и уютна тема, точно като Коледните празници, които обожавам!
С последното ми попадение, по препоръка в темата ми е все празнично. В отпуск съм, готвя, но съм с Доброто момиче и това ще е парфюмът, без който няма да оставам!
Не мога да спра да му се радвам!

# 121
Честит! Любим парфюм ми е!❤

# 122
Здравейте, искам да попитам за парфюма Channel 5 тъй като до сега не можах да го намеря и разбера аромата му, искам мнение за този парфюм пръскам се само с леки парфюмни любимия ми е Versace Bright Crystal, Bombshell Mon Guerlain. Не харесвам тежки парфюми и за това не смея да поръчвам по Интернет без да разбера моля мнение за този парфюм 😊😘

По-лесна за харесване, осъвременена версия Chanel No5 е концентрацията ЕdP. Не е чак толкова сапунена и ретро, с приказна ванилия в базата. И все пак, ако алдехидите не са по ваш вкус, може и да не се харесате.
Друг вариант е Eau Premiere, изключително класен аромат, запазил духа на 5цата.
На сляпо не бих съветвала никого за нито един от трите. Може би само заклети фенове на Sicily на Dolce Gabbana които страдат от спирането му, но отново, гаранция няма.

И аз бих искала да имам "парфюм на живота ми", но нямам....
Няколко могат да се класират, но не ги нося вече. Бих искала да имам обаче...
Завидях на Денси благородно. 🌺
И ме накара да се замисля.

# 123
Благодаря за темата и аз, една от най- хубавите- празнична!
Моите празнични аромати за домашно празнуване още не съм ги определила, трябва да внимавам да не душа домашните...ще искам нещо специално, но леко и ненатрапчиво.
Преди малко разрових парфюмите да допълня разменните и реших да пръсна Orchid Soleil Tom Ford, който купих от една мацка в парфюмна група от фейсбук. Загледах бутилчето- отдолу нищо от етикета не се чете, всичко е изтрито...Обаче като пръснах на ръката си, цвета на сока по кожата е ръждив. Моля да споделите дали е нормално или съм си взела ментак. Много ми докривя, защото не го и харесвам достатъчно, а така дори за размяна не мога да го предложа.

# 124
Случвало ми се е парфюм, който не съм пръскала дълго време, първите няколко пръсвания да са странен/различен цвят, да. Явно нещо около пръскалото се събира, или оксидира, като излезе, пак е нормален цвета.

# 125
Малко встрани от темата - какво правите с парфюми и отливки от размени, които не са ви допаднали, не са оправдали очакванията ви? Разменяте до откат, подарявате, давате шанс? Не че не мога и сама да си отговоря, но ми е интересно да чуя други мнения. Да не говорим, че в някои случаи има и едно стаено взаимно разочарование въпреки, че не се познаваме и сме били наясно, че може да има неприятни изненади. И все пак, идеи? Благодаря!

# 126
Не разменям нищо никога. Изключително съм ревнива към парфюмите се. Ако аромат ми омръзне просто го прибирам да си чака момента.
Случвало се е да преоткрия парфюм след няколко години и да го харесам повече от преди. Зависи в какъв момент и какво настроение ще се отключи в мен. След около 6 години ми се преноси внезапно Шалимар . Знам, че е ретро и доста е остър, но така ми легна сега. Нещо старо и познато, шал, дълго черно палто, ранно утро и аз- вървейки сама със себе си.Егоистичният ми момент от деня.

# 127
И аз трудно разменям. Може да се каже, че засега нямам разочарования от размените. Но трудно решавам, особено за мои. Ако сина ми реши да разменя ги публикувам смело. Между другото сина ми ми "прибра" принцесата и доста добре му "лежи". Правя всичко възможно да си го върна и сега очаквам два мъжки аромата от Flaconi.

# 128
Всичко, което ми е омръзнало подарявам моментално. Не посягам ли повече от няколко месеца, значи вече не е любов. А за краткотрайни авантюри нямам време Grin

Налегнала ме е някаква адска лакомия, сега ми се ще да прибера и едни 10 мл. от Angel Nova щото Коледа без малини не върви, нали...Rolling Eyes   Зная, че не е това мястото, но моля ви, спрете ме!

# 129
Всичко, което ми е омръзнало подарявам моментално. Не посягам ли повече от няколко месеца, значи вече не е любов. А за краткотрайни авантюри нямам време Grin
Така мисля да постъпя с отливките. Една нямам да ми пасне и да я износя, идват ми много силни тези монтали и мансери, до прилошаване направо. Подарявам или разменям, все някой ще поиска да пробва преди покупка, та поне да съм полезна. 10-милилитровките ги харесвам, че от една страна са евтини сравнително и не се набутвам с дамаджана Simple Smile от друга, стигат за по-сериозно разносване и преценка.
А за ревност - да, ревнива съм и аз и се зарекох повече да не отливам от любимците си, щом има голяма вероятност да не се харесат.

# 130
  • Франция
Налегнала ме е някаква адска лакомия, сега ми се ще да прибера и едни 10 мл. от Angel Nova щото Коледа без малини не върви, нали...Rolling Eyes   Зная, че не е това мястото, но моля ви, спрете ме!
А, за 10 мл защо да те спираме? Прибери ги Simple Smile

# 131
И аз я искам Angel nova, но се чудя дали да си играя с 30мл или направо 100.

# 132
Здравейте, някоя от Вас ползвала ли е Trussardi-Donna? Как е като трайност?

# 133
Случвало ми се е парфюм, който не съм пръскала дълго време, първите няколко пръсвания да са странен/различен цвят, да. Явно нещо около пръскалото се събира, или оксидира, като излезе, пак е нормален цвета.
tuali, благодаря за включването.
Днес нося Шанел Шанс ЕДП. И той е в групата не неусещаните от мен.
Не усещам и Армани Си Пасион Интенз, Единствения на ДиГ, Ревенския колон на Ерме, Еликсира също много не го усещам. Но пък други по- леки усещам хубаво...Вчера си купих гел душ на Тесори- Бизанти или нещо такова- разкошен и така хубаво го усещам. Разрових се, защото бях сигурна, че има парфюм с подобно звучене (не самата тоалетна вода към продукта), но само на някакъв Монтал намерих инфо и то, че не е много близък. Освен да си взема и крема за тяло, защото Монтал не щА…
Няколко думи за този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Mon-Paris … sement-59538.html
Познавам първообраза, но май не ми е фикс, просто този ми попадна и се чудех дали са близки.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 09:48 от Анонимен

# 134
  • Бургас
Момичета и момчета, Burberry Sport for Men Eau de Toilette струва ли си, че ми трябва нещо дребно за допълване на поръчка? А дамската версия?

Общи условия

Активация на акаунт