Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 726
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми се струва идеален и за в момента. Той като цяло май си е такъв, "прибран" аромат.

# 526
  • София
Чудесен е сега. И в по-топло можеш да го носиш, но няма да го усещаш по-дълго време. През който и сезон да съм го носила - пролет, есен и зима, трайността му не се е променяла.
tuali, имаш ли впечатления вече от Rouge? Kissing Heart

# 527
  • Чукарландия

За кой Rouge става въпрос? 🤗

# 528
Dez,да и в зимата/ако може сега да се каже,че е зима сега при тези температури:)/ е красива Зебрата,с нея се чувствам женствено,специално...есента я купих на сляпо,поносих я доста,едно от откритията ми за миналата година,който познава и другите животни от серията,може ли да даде инфо:).

Супер много благодаря! Поръчах я, заедно с Qasamat Bareeq. Beers

# 529
Има ли съществена разлика между L'Air de Temps EDP и EDT? Още не съм решила какво ще купя, само проучвам. По сайтовете има и някакъв вариант 30мл, но шишето наподобява дезодорант и не ми вдъхва доверие.

# 530
  • Germany
bell_87, насляпо ли мислиш да поръчаш L'Air de Temps Scream Много смело, респект! За мен това е един от най-ужасните ретро парфюми за всички времена. Ужасяващи карамфили и мъчни туберози, потопени в пудра и помади. В Германия си има почитателки и го носят. За мен е безкрайно старомоден. Точно миналата седмица попаднах в ароматната диря на една баба, злоупотребила с този парфюм, лошо ми ставаше, докато вървях зад нея, а пазех поне 10 метра дистанция. Дано харесваш такъв тип аромати, иначе ще са пари хвърлени на вятъра.

# 531
# 532
Честита 2021 година, красавици! Живи и здрави да сте, обичани и обичащи, творящи добро и красота! Парфюмни вдъхновения да ни изненадват и достатъчно пари да имаме, за да ги претворим върху себе си и в света!

# 533
О, да! И се харесахме много, нося го често откакто го имам. В един от дните преди Коледа го носих, когато и нещо друго прекрасно (и червено) се случи, та винаги ще го свързвам и с тази хубава емоция 😊
Rouge първоначално ми напомни нещо от Epic Amouage и Floriental CDG, но много по-мека и приглушена вариация по темата на първите два, като не е заменим от тях в никакъв случай, само задава подобно настроение. Има си осезаем пушек от тамян в началото, който отваря силно заедно с пресния  джинджифил и пипера, но след малко почва да се "приземява" (буквално слизаш на нивото на земята и пръстта). Започва да влиза меко и прелъстително (най-неочаквано точно от този зеленчук😄) едно сочно, прясно настъргано ЦВЕКЛО. Телесно, землисто, топло, сладко цвекло. През цялото това време усещам топла балсамова нишка, която ме кара да искам да потъна още и още в тая изкусителна красота. Rouge е като тъмната, гъста утайка в бутилка хубаво червено вино, особено в началната и в средната фаза ми е много осезаема една такава танинова тръпчива сладко-горчивост. Страшно ми е комфортен и същевременно не е безобиден "просто нещо си мирише хубаво там" аромат. Има интрига и страст.
Трайност на кожа 6+ часа осезаемо, преди да стане skin scent.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 10:22 от tuali

# 534
  • София
Прекрасно описание и снимки! Heart Eyes Благодаря! Flowers Bouquet Ясна е работата. Ще се поръчва. Joy

# 535
Дами, според вас сега ли му е времето на Bouquet Ideal ? Дали да не го прибера за по-топло време? Много е красив, но го усещам най-много два часа.....
Точно и само сега. Не е хубав в топло време.

Честита Нова Година! Да сте здрави и щастливи!

# 536
Dez,дано моите аматьорски “ описания” не са те подвели,искрено ще се радвам да ти харесат,Зебра е много добре описан в Нотино,предполагам ,че ще прочетеш и други коментари,че с тези покупки на сляпо знаем как е понякога👍🏻

# 537
L'Air de Temps и за мен ужас ужасон. Много, ама много трябва да обичате ретро парфюми.
Все едно влизам будоар на дама от 20-те години на 20-ти век.

# 538
L'Air de Temps и за мен ужас ужасон. Много, ама много трябва да обичате ретро парфюми.
Още преди 15ина години беше безкрайно остарял, а сега съвсем. Не си представям някой да го носи сега. Странното е, че още се произвежда, явно има почитателки. А други много харесвани и съвременно звучащи парфюми бяха спрени.  Шалимар инишъл например или моята голяма виолеткова любов Магнифик на Ланком. За Макс Мара също ми е мъчно, такава красота.

# 539
Направо е.....
Аз обаче като цяло бягам от ретро аромати като дявол от тамян. Много зле ми влияят. Не нося и моите от много години, но си ги пазя.

Общи условия

Активация на акаунт