Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 676
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Искам да попитам всички ли парфюми на Salvador Dali са по ретро.Никога не съм пробвала,а цените са много-ниски.Има ли нещо свежо и не ретро сред тях.

# 601
Искам да попитам всички ли парфюми на Salvador Dali са по ретро.Никога не съм пробвала,а цените са много-ниски.Има ли нещо свежо и не ретро сред тях.
Лагуната е приятен цветно-плодов акватик. Аз не бих го нарекла свеж, но е мек, нежен, лек и носим.
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Laguna-768.html

# 602
  • виртуално
La Belle l'Ocelot Salvador EDP има прилики с Коко, но за мен си е силно ретро.
Обаче дъщерята си ползва и двата Оцелота, с което много ме изненада

Jaeinvie
Лагуната е прекрасен аромат, но не я бъркай с Маравила, Crazy Kiss също и беше на добра цена в Парфимо
Друг свеж и евтин аромат е Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche John Galliano

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 18:25 от Рапунцел.

# 603
  • София
Някой има ли впечатления от The different company - Oud shamash  и  Oud for Love ?

Много харесвам Oud for Love и това е любимият ми парфюм с Agarwood (Oud), а аз по принцип не харесвам уд. За мен това е дървесен аромат с амбър и леко животински нотки, омекотени с аромата на карамел. Има нещо секси в него. В базата си ми напомня като усещане на Musc Ravageur FM. Трайността при мен е около 5-6 часа.
Не познавам Oud shamash.

# 604
Някой има ли впечатления от The different company - Oud shamash  и  Oud for Love ?

Много харесвам Oud for Love и това е любимият ми парфюм с Agarwood (Oud), а аз по принцип не харесвам уд. За мен това е дървесен аромат с амбър и леко животински нотки, омекотени с аромата на карамел. Има нещо секси в него. В базата си ми напомня като усещане на Musc Ravageur FM. Трайността при мен е около 5-6 часа.
Не познавам Oud shamash.
Fashinating много благодаря:four_leaf_clover: А алкохолната нотка усеща ли се добре?
Всичко ми звучи чудесно, само тези животински нотки малко ме притесняват. Отдавна не ми се беше случвало да искам да стрелям насляпо , но заради тях сега незнам дали не  е  по-добре  да поръчам за всеки случай проба .

# 605
  • Пловдив
Само идвам да споделя колко съм доволна от Aventus. Страхотно настроение ми носи. Все още болна и се лекувам вкъщи. Това ми е единствения кеф в момента.. парфюмите. Е, и книгите. Божествен, много шантав!!
Благодаря на всички богове, че ви намерих преди малко повече от година. 😀😉

# 606
  • София
Усещам уискито при напръскване и първите няколко минути, но Angels' Share на Kilian например ми е доста по-алкохолен. Анималистичната нотка я споменах, защото се усеща, че я има някъде там, без да е силно изразена. По-скоро sense, а не touch.

# 607
  • София
Аз не ги познавам кой знае колко добре, понеже не съм разносвала проби, но от тест на крак в СО определено и моите предпочитания са за Oud for Love - някак по-балансиран, мек и богат ми се видя с този гурме-алкохолен акцент, докато Oud Shamash e по-сух, по-дървесен и повече ми прилича на други удови композиции. Също не нося парфюми с доминиращ уд. Аз не усетих силни анималистични ноти в Oud for Love, но пак казвам, че не съм го носила хубаво. Дано се включи още някой с мнение. Simple Smile Сляпа поръчка, писала съм много пъти, не насърчавам почти никога, но... знаем как е с това хоби. Grinning

# 608
  • София
La Belle l'Ocelot Salvador EDP има прилики с Коко, но за мен си е силно ретро.
Обаче дъщерята си ползва и двата Оцелота, с което много ме изненада

Jaeinvie
Лагуната е прекрасен аромат, но не я бъркай с Маравила, Crazy Kiss също и беше на добра цена в Парфимо
Друг свеж и евтин аромат е Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche John Galliano

Харесвам Acqua di Gioia- дали тази Лагуна ще ми пасне? Търся нещо ежедневно, свежо и бюджетно. Намерих я в нета и като тестер- да рискувам ли?

# 609
Аз искам да си върна думите за Tobacco Vanilla /TF/-писах преди, че на кожата ми се задържа два часа....Явно обонянието ми не се е било възстановило на 100 процента...Днес се напръсках с него и цял ден го усещах като воал около мен, а колко хора ми направиха комплимент.... и най-интересното е , че с маски го усещаха....прелест е този аромат, радва ме истински.И сега след цели 12 часа косата ми мирише все едно току-що съм пръскала, а ходих и на зъболекар.....

# 610
  • София
Отдъхнах си, macadamia! Доста се бях озадачила, че този парфюм ти е слаб 😏

# 611
Аз не ги познавам кой знае колко добре, понеже не съм разносвала проби, но от тест на крак в СО определено и моите предпочитания са за Oud for Love - някак по-балансиран, мек и богат ми се видя с този гурме-алкохолен акцент, докато Oud Shamash e по-сух, по-дървесен и повече ми прилича на други удови композиции. Също не нося парфюми с доминиращ уд. Аз не усетих силни анималистични ноти в Oud for Love, но пак казвам, че не съм го носила хубаво. Дано се включи още някой с мнение. Simple Smile Сляпа поръчка, писала съм много пъти, не насърчавам почти никога, но... знаем как е с това хоби. Grinning
За слепите поръчки и хобито е факт:grinning: Не че не си бях обещала тази година да карам основно на мостри. В крайна сметка и на бърза ръка си поръчах един травъл, пък ще споделя като дойде:smile:

# 612
Здравейте и за много години! Здраве, само положителни емоции и повече свобода през Новата 2021-ва желая на всички!
Празниците изкарах с ароматите на Hermes. Редувах Jour d'Hermes Absolu и Kelly Caleche.
Много моля за някакво описание на Fruits of the Musk Montale. Харесвам аромати от цветно-дървесно-мускусната група. Дали ще ми допадне?

# 613
Това ми звучи много свежо и лятно. Дали ги има някъде в България вече?
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Pineapple-59231.html

# 614
Може ли мнение за тази парфюмна вода DKNY Women Energizing,много ще съм благодарна?

Общи условия

Активация на акаунт