Парфюмни размисли и страсти - 254

• 57 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Може ли мнение за тази парфюмна вода DKNY Women Energizing,много ще съм благодарна?
Свеж и зелен.За мен е предимно здравец.Много ми е любим.Някой го оприличават на аромата на зелени,доматени дръжки. Има много лека и приятна сладост.За топло време е,но и сега би стоял добре. Simple Smile

# 616
Може ли мнение за тази парфюмна вода DKNY Women Energizing,много ще съм благодарна?
Свеж и зелен.За мен е предимно здравец.Много ми е любим.Някой го оприличават на аромата на зелени,доматени дръжки. Има много лека и приятна сладост.За топло време е,но и сега би стоял добре. Simple Smile
Поръчах го вече,търсех аромат на свежо,чисто,по-скоро аромат на пране измръзнало от простора и прибрано,но явно не е точно такъв.

# 617
... аромат на пране измръзнало от простора и прибрано...
Ето това ти трябва за такъв аромат
https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pure-White-Linen-540.html

# 618
  • виртуално
Върху мен това мирише на чисто пране
L'Eau Cheap and Chic Moschino
Но все пак всичко е въпрос на възприемане и кожа

# 619
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Masaki-Matsushima/Masaki-Shiro-10410.html Чисто, бяло много финно бебешко

# 620
Поръчах  Masaki Shiro Masaki Matsushima,не го познавам като аромат,дано покрие очакванията ми,нямам търпение🙃,ще пристигнат чак в понеделник..

# 621
  • София
Взех си пратка от Нотино със Zebra 9325 Pour Elle и Qasamat Bareeq на Расаси. Зебрата е страхотно мой аромат, супер секси е. Според мен, който харесва Z&V This is her, би харесал и Зебрата. Типично дамски унисекс е. Усещам пачулито и сандаловото точно по мярка. Нещо в него ми навява на любимото ми арабелче Arabian`s Secret - Eclat Diamant. Екла, обаче е по-нахален и моно, докато Зебрата в началото беше нахален, сега се обра вече, но си се усеща достатъчно. Разви пачулито към базата.

Qasamat Bareeq - го оставям неотворен докато не се прибере ММ, че аз го познавам и според мен е адски секси, искам той да си се наслади на unboxing-а Joy.

calabria жива да си, че несъзнателно ме побутна Simple Smile
Дез мисля, и ти поръча и двата, много ще ми е любопитно да прочета усещанията ти за тях.

# 622
Поръчах  Masaki Shiro Masaki Matsushima,не го познавам като аромат,дано покрие очакванията ми,нямам търпение🙃,ще пристигнат чак в понеделник..
Драсни после един ред как е.

# 623
Драсни после един ред как е.
Ще пиша,но чак на 11.01. ще пристинат.Пратки от notino са пристигали и по-рано,но от еконт ми ги доставят на датата,дето е посочена от сайта,незнам защо.Виждала съм,че са в офис,защото имам регистрация,примерно предния ден,звъняла съм им че съм на адрес,но ми отговарят,доставката е за утре.

# 624
Поръчах  Masaki Shiro Masaki Matsushima,не го познавам като аромат,дано покрие очакванията ми,нямам търпение🙃,ще пристигнат чак в понеделник..
За Shiro е писано доста. Може да потърсите. Според мен ще удовлетвори желанието ви.
За мен мирише на студ и чистота, ако студът има аромат - това е той.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:47 от лорелай

# 625
А Сакура как е?

# 626

Дез мисля, и ти поръча и двата, много ще ми е любопитно да прочета усещанията ти за тях.

Утре ще ходя да си ги взема! (Rasasi Zebra и Qasamat Bareeq) Two Hearts Горя от нетърпение вече! Ще пиша подробно. Smiley

# 627

Виж тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=1231396.msg41083939#msg41083939
Аз се чудя дали да не се разделяме, нещо никак не стигам до тях 🙄

# 628
  • София
Bareeq е страхотен. Има студена красота в него. Леко дистанциращ, недостъпен и въпреки това секси. Много траен и силно излъчващ. Харесвам го Heart За почитателите на аромати от семейството на Baccarat rouge е.
Същото мога да кажа и за Зебрата, която въпреки мощта си е по-слаба от горния и не пълни толкова пространството.
Тези дни се радвам на Burberry her intense. В Този дух е, но без марлите. По-топъл и плодов. Трае цял ден и има нещо много интересно в него. Цяла история подушвам с много живот в нея. Като го подуша и все едно има друг човек там. Звучи налудничаво Joy Пролетта обичам много ягодите и те са такива зареждащи и изпълващи и като събуждане след зимен сън..

# 629
  • Чукарландия

Виж тук: https://m.bg-mamma.com/?topic=1231396.msg41083939#msg41083939
Аз се чудя дали да не се разделяме, нещо никак не стигам до тях 🙄

Не бързай да ги отсвирваш - все пак са аромати за по-топло време, не им е сега сезона. Сакурата напролет ще е чудна, а Широ аз го носих през лятото - прекрасно ми стоеше! 😍

Общи условия

Активация на акаунт