ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 950
  • 307
  •   1
Отговори
# 15
Да се разпиша и аз,че да не ми пишете неизвинени...но ние сме добре,ако може да се брои за добре постоянното нервене дето тия дни си го прилагам...ама то май от мен си зависи...пък и нали си имам плавник,да ме държи във форма/ и физическа и психическа/Иначе Ивчо е ОК-слушка,папка,спинка/вече сам запива в кошарата/ , а и зъбите временно ни дават почивка...
За флуора по принцип вече се отрича додването му по изкуствен път-оказва се че нанася повече вреди отколкото ползи/но нека да не обяснявам какво съм чела,че беше страшно-пък ние нали сме пили.... едно време ни даваха в училище,помните ли?/
Таталинка,раднвам се че успяхте...стискам палци и така да продължите...
А за разсейването-нормално е...на тая възраст вече започват яко да се разсейват и става истински интересно всяко нещо наоколо/но това пък е ужас и мъка за майката/
 Elisir,просто нямам думи...то май не баскетболист,ами щангист ще го правите тоя Цецко...аам е сладур той....да знаеш,че ако си родя момиченце,направо си го прибирам "заврян зет"... Wink

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 00:28 от Анонимен

# 16
Добро утро момичета.
И аз да се разпиша в новата тема, страхотна е както винаги браво на Пепита и Ади.
Честито на всички който празнуват днес.  bouquet
Момичета относно рахита ми кказаха,че децата който наддават повече са податливи и да се презастрахова ми увеличава Вигантола -надявам се да го израстем.
Днес времето е ужасно при нас(вали като из ведро и няма намерение да спре) незнам как ще издържим цял  ден Embarassed
Това е от нас пожелавам ви спокоен ден. Peace

# 17
  • Варна
Добро утро и от нас!
Ние сме добре-къпахме се, папахме и сега спим. След това малко на разходка, че времето е страхотно.
Момичета искам да ви питам колко пъти на ден дъпите бебоците?
Аз го къпя сутрин и вечер и на него много му харесва. И мисля поне до 6 месец да карам така.
Зaсега това от нас.
Целуффки

# 18
Здравейте и от мен !  bouquet
Пепитка благодаря за новата темичка!Страхотна е! newsm51
Ще използвам времето , в което Илиянка си крещи по въображаеми противници в леглото и си хапва от одеялото за да продължа по една тема от преди .Става въпрос за дегана и за другои стимулиращи кърмата средства.Пиша го заради Корнелия и Емси и ще бъда кратка защото знам че не всички се интересуват , но да кажа за тези за който представлява интерес.
По този повод вчера се свързах с консултант по кърмене.Питах за допълнителните стимуланти за кърма и тя ми обясни че ако детето има по 5 напишкани памперса на ден да не се взима нищо повече.Абсолютно нищо. Напишканите памперси са теста мокри пеленки , който свидетелстват за това дали на бебето му стига кърмата или не независимо от това ние какво си мислим.И да му се дава да се храни когато си поиска , защото както вече е известно стомаха не може да му се претовари от кърма.
Ами това е .Таталина  newsm10 само така.
Нищо не знам за Зимафлора но и моята педи ми каза да не давам.
 Чао че малката реве вече!

# 19
Вили 1, би ли дала координатите на консултанта по кърмене.

# 20
Здравейте сладуранки   bouquet
 Много се  радвам,че заглавието ми ви е харесало  smile3503
 Ние  сме  добре с беборанка- в момента се мъчим да се преспиваме в люлката newsm71,че мама я чака прането в  банята.С това лошо време на вън  smile3514,а  така ни се  ходи на  разходка ,но май  6те се заемем  с   др.   newsm79 wash hang 1ironingпосле  ще се   bath.
  Мами  заглеждат ли се  вашите бебочета  по картинки вече  newsm78? ние появяваме интерес и  смятам да  и  купя  книжки да се  занимаваме.
 От вчера май пак сме във фаза на  хипер растеж с цяла нощ папкахме на 2  часа,но се радвам че  поне в момента е спокойна и не мрънка.
 това е  от нас -целувки за всички  love001  love001

# 21
Здравейте на всички в този мрачен и дъждовен ден,

Първо да поздравя Пепита за хубавата нова тема и да и най-накрая да и благодаря(с голяяямо закъснение) за това че ни е сложила снимката в списъка.  bouquet

Момичета много ви благодаря за отговорите. Това че пъпките може да са от олиото не се бях сетила. Ние използваме това на Бюбхен, но пък може точно това на нея да не и понася. В понеделник ще питам и педката, но мисля да го сменя с това на Мустела.
Колкото до бибероните - явно трябва да ги сменя поне с двойка. Щото тя мойта хубавица и с единицата често се дави. Иначе ние от самото начало сме с тези биберони и до сега не е имало проблем. И да ви призная нещо - аз пробвах единия  Embarassed за да видя лесно ли се смуче от него - много е трудно, честно, за две смуквания ми изтръпна небцето. Та още днес ще отида да купя нови биберони. Явно бебка за това се дразни така, а всяко нещо което я дразни тя се опитва да го промени чрез едно изпитано нейно стедство - тръшкане и дива истерия. Какво ли ме чака по-нататък...

Tatalina браво на теб! newsm10 продължавай в същия дух!

Момичета а какво става със срещата? Нещо никой не откликва в София. Уж септември а я как се скофти времето. Аз лично смятам,че южния парк е най-подходящото място въпреки че на нас хич не ни е близо ама какво - ще дойдем с трошката  Wink То е ясно че няма да има ден в който всички мами да дойдат ама който не може единия път - ще дойде следващия. Ако искате може да се разберем да си правим срещи веднъж месечно и да се разбираме за датата доста по-рано.

Поздрави и приятен ден  love001

# 22
  • Варна
Пепитка, благодарности за темичката   bouquet
И на Ади за заглавието   bouquet
Илиянка си крещи по въображаеми противници в леглото и си хапва от одеялото
хаха......Вили, много точно си го написала  Simple Smile и Крис е така от 15 минути.
Да ви се похваля, имам си вече в къщи крос-тренажор  newsm39. Много мрънках на мъжа ми и накрая му писна да ме слуша и ми го взе. Е, на изплащане е, но поне през есента и зимата ще спортувам. Че с тия мои килограми....
Тук временцето взе да се прояснва...май ще направим една разходка следобед.
Приятни разходки и на вас!  Nature Sunny

# 23
  • Пловдив
Здравейте на всички в този мрачен и дъждовен ден,

Първо да поздравя Пепита за хубавата нова тема и да и най-накрая да и благодаря(с голяяямо закъснение) за това че ни е сложила снимката в списъка.  bouquet

Момичета много ви благодаря за отговорите. Това че пъпките може да са от олиото не се бях сетила. Ние използваме това на Бюбхен, но пък може точно това на нея да не и понася.

Мила, точно от това олио първия месец бяхме ужасно обринати. Сега ползвам мляко на бюбхен "Traum milk" и нямаме проблем. Дано скоро се оправите  Hug

# 24
И да ви се представя:
Казвам се Веселина Симеонова на 31 години* съм и май съм най-възрастната мама с първо дете. Аз не че не исках по-рано, още преди 5 години бях си решила, но благодарение на лекари не един и двама се забавиха нещата абсолютно безпричинно, но явно така е трябвало да стане (иначе нямаше да ви познавам) И сега съм безкрайно щастлива, че имам моята малка Валерия. С татко и Димитър живеем заедно от 6 години, но нямаме брак. Аз съм завършила туризъм в УНСС и винаги съм работила в тази област. Била съм рецепционистка в 4* хотели а също и на кораб. Преди да изляза по майчинство работех като координатор в отдел хранене. Мъжа ми е архитект.
* Едно лирично отклонение - Като бях в болницата имаше една циганка на 21 години с пето раждане. И и викам браво - ти на 21 с 5-то, а аз на 31 с първо. А тя - ми аз първото го родих на 14.  Викам браво - аз на 14 още не правех секс, а тя ми вика ми то и аз не правех. Като се замислих, ми таз "девойка" като стане колкото мене ще има внуче на 3 годинки. А, тя ми  разказва - аз това последното не го исках ама разбрах, че съм бременна чак в 6-ти месец. Как така в 6-ти месец бре то бебето нали мърда? Еми да вика нещо почна да ми мърда и отидох на лекар - уплаших се да не е някой рак. Обясних и, че той рака не мърда, а то верно - рак се роди. Simple Smile

# 25
 newsm09Веселушка-това последното ме разби...А иначе не се притеснявай-и аз на 30 се отчетох с първото,но виж сега наваксвам за дългото му очакване...
А за мазилата-ние със Сами  пък Бюбхена не харесвахме-така,че сменяйте ги смело-пък дано да си улучите кое ви понася-и още нещо-дългото ползване на една и съща козметика води до насищане на кожата с определени вещества...та трябвало да се сменят/незнам дали важи за бебетата,но за нас важи/

# 26
  • Варна
Добро утро и от нас с Дари!
Времето тук засега е слънчево и смятаме да се възползваме от това за една дълга разходка  newsm71.
Пепитка браво за чудесното оформление на темичката, а на Adi - за прекрасното заглавие   bouquet
Agne6a ние се къпем само вечер и след това спи много добре. Сутрин на чешмата мием само дупенцето и си правим сутрешния тоалет. Абе големи сме си кокони  newsm03
Tatalina браво, че удържа фронта и остана при на с кърмачките.  smile3501 Продължавай така  newsm51.
Цитат
А, тя ми  разказва - аз това последното не го исках ама разбрах, че съм бременна чак в 6-ти месец. Как така в 6-ти месец бре то бебето нали мърда? Еми да вика нещо почна да ми мърда и отидох на лекар - уплаших се да не е някой рак. Обясних и, че той рака не мърда, а то верно - рак се роди.
Ееееееееей Vesseluchka така ме разсмя с това, че като се захилих замалко да събудя бебка. rotfImao rotfImbo
Приятен и слънчев ден от нас! 

# 27
Здравейте мами сладурани!
Vesseluchka,много ме разсмя с циганката smile3532
agne6a i ние се къпем само вечер,но вчера бебка като заспа в 17ч и се събуди в 3 през ноща #Crazy,аз си мислех че ще падне една игра посред нощите ,но тя си хапна и отново заспа до 7ч сутринта,досега такова нещо не ми се беше случвало,и по тази причина тъй като пропуснахме къпането снощи го направихме днес сутринта.Иначе аз мисля че честото къпане/изключвам миенето на дупето когато е наакано/ не е много за предпочитане защото така се отмива естествената микрофлора на кожата и тя става по-податлива на раздразнения.
Ние днес направихме една бърза разходка сутринта и сега бебка спи,а като се събуди Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle и пак по улиците
Лек ден и много усмивки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
Здравейте сладурани Mr. Green
Да питам първо - има ли мами, които се разхождат в парк "Света Тройца" (ж.к. Илинден)???
Дано да има Praynig Всеки път като се разхождаме и гледам дали няма да видя някоя позната муцуна, ама нъц...Ако има, ще съм много доволна Simple Smile
Днес времето е ужасно. Само чакам да се пооправи и излизаме с моята принцеса.
Цунки от нас

# 29
Ей, щях да умра от смях преди малко. Ние нали имаме котка и преди време нещо не беше добре и повръщаше та лекарката и беше изписала някакво лекарство (което принципно е за хора) да и давам при нужда. И сега тъкмо мислех да си купя Деган за да видя дали ще има ефект при мен за увеличаване на кърмата и си викам - деган, деган, от къде ми е познато, а то лекарството на котката. Та сега почвам да подпивам добичето. Конфискувах му лекарството и почвам да го пия аз! Пък да видим!

Нищо не казвате за срещата - всеки си трае Party

А има ли някой който си разхожда детето в парка Гео Милев?

Общи условия

Активация на акаунт