ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 971
  • 307
  •   1
Отговори
# 45

[/quote]
Ние, там живея от 30 години  bouquet
[/quote]

Бубе, ние с Мама Ззз те гонихме миналата седмица в парка. Не си ли спомняш две луди с колички и един татко как рязко завихме към теб и мъжа ти. Разхождахте Джули. Та Ззз вика: Тва е Буболина! ..и тамън да те заговорим и тя изстреля: Дали е тя? ....и ти ни отмина, а аз и Ззз викаме: Аааааааааааааааа ooooh! тя беше. То малко стана като вица за една госпойца дето седяла на перона и чакайки влака обсъждала: Я па тоя, я па оня. Накрая нейния влак дошъл, тръгнал, но без нея, а тя се плеснала по челото и казала: Я па я! Mr. Green

Та Бубе, пиши на лични, ако искаш да се разходим някой път заедно.

# 46
мамета, относно кърмата, наистина Таталина е права. Не е критерий изцеденото, защото бебето има уникален сукателен рефлекс, който нищо не може да имитира (нищо, че на помпите пише, че имитират бебешкия сукателен рефлекс). Като родих си купих електрическа помпа на НУК, която си е силна, но пак не може да ме изцеди докрай, така както го прави Йони. Така че, само теста при педито ще даде точен отговор, въпреки че пак не е критерий. бебето понякога изяжда по-малко, друг път повече, зависи от много фактори. В крайна сметка, ако бебето е спокойно, значи е сито.

Сетих се да ви питам относно:
1. гукането - моята щерка гука много странно. Все едно има течност в устата и прави гаргара. Мога да го обясня и като опит да каже френско "Ррррр" Mr. Green Има ли и други такива модели?
2. Подкашля - според мен има слюнка в устата, която и идва  в повече (нали сега се плюнчи като луда заради зъбите) и се дави. Звучи ли разумно? не ми се струва болна, няма Т, гука или по-точно груха Joy Joy Joy

# 47
 Munichka, Марти прави по същия начин-не гука,а по-скоро грухти,но това е от скоро-преди само пищеше от радост  Laughing А от скоро забелязвам че се дави сам със слюнката си  hahaha така че споко Peace

# 48
  • София
agne6a, и аз си мислех точно за тази козметика и ме е яд, че още в началото не взех от нея. Но май натам отиват нещата, защото аз дадох два пъти повече пари докато пробвам, кое ще е най-поносимо от моята принцеса.

Munichka (а, и ти си си сменила ник-а Simple Smile), Ени прави точно същите номера - гукането понякога е като гаргара и е много смешно, защото я виждам как се напъва като го прави и влага много старание  Joy А и кашлянето е същото като при вас - явно наистина е от слюнките или от секрет в нослето. Поне при Ени е от това.
А напоследък стиска устнички и прави бууу, при което излизат толкова балончета от слюнка, че все едно е глътнала сапун. Ама то май аз я научих и тя ми подражава на маймунджълъците (леле каква дума...), с които я забавлявам  Joy

# 49
Привет, мамета!
НИе сме добре и при нас за няколко дни имаше неочаквани събуждания през нощта, но отминаха.
Беба много се радва на играчките и вече хваща някои от тях, други рита. Забелязах също, че много упорито иска да се изправи и когато не успее се сърди Joy. Иначе пее и понякога крещи като  #Crazy, ама е голяма забава!
Пепитка, отново ни зарадва с това оформление  bouquet!

# 50
Добър вечер от нас  Hug вчера бяхме на консулт и резултата е 7 400кг и 63см  #Crazyна мен пед ми каза още да не почвам Вигантола,че бил почти с затворена фонтанела,а не било хубаво преди год. да се затваря  newsm78 иначе физ. и псих. се развиваме добре  Laughing от днес почнахме и зел.пюре ама още избутваме лъжицата с език,но иначе ни харесва eat
Ох забравих  omm Hands Clap на Пепитка и Ади много хубаво оформление и заглавие!
Кукумитска и ние сме така с гукането,а за кашлянето пед ме предупреди,че ще е така от слюнките не че ще е болен  Naughty
Емси нашто дупе беше така като имаше диария /от антибиотика/ мазах го с БЕЙБИ ТАН и опоменатите от теб
Извинете за дългия постинг  Blush желаем Ви спокойна нощ ние отиваме да се чипаме
А ето ни и нас ако искате да ни видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64243

# 51
  • София
Здравейте!
И "пееме", и гукаме, и б-р-р-р с балончета правиме, в резултат на което гушката ни е подсечена от слюнката и го мажа и там кремчето за дупе. Shocked
Мами, разхождащи бебета в парка " Св. Троица", обадете се на лични, аз съм на близо и ходиме често там....ще ни бъде приятно.  bouquet

# 52
  • София
Кукумитска (иначе Munichka) ,
Така съм се смяла тази вечер, след всички проблеми с коликите...за първи път се смях с глас - благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Видях аз, че ме преследват две колички, даже го питах мъжът ми дали не познава някоя мацка от тях Blush, моля ви, обадете се другия път, ще ми е приятно да се запознаем Hug Heart Eyes

# 53
  • София
Здравейте мами и бебоци!
Хич да не ви пука за годинките! Аз родих моя син на 35, а от един месец съм на 36, така че май аз водя класацията при юнските мами. bowuu
Не си ти Hug, аз съм - родих на 36г Blush, ще се радвам да се запознаем в парка Hug

# 54
  • София
Да...., но моето е първо... LaughingЕ, имам желание и за момиченче Joy
Буболина и мамите в района-ще се радвам да се видим в парка...уикенда съм на линия. Hug

# 55
  • София
Ааааааааааааа, значи водиш Hug, и аз ще се радвам да се видим  bouquet

# 56
Камбанска, ти до момиче ли ще караш?

То лошо няма .... моята свекърва е карала до момиче и сега се радвам на трима девера и една зълва .... общо с мъжа ми са 5 парчета , като момичето е на финала.

smile3540 smile3540 smile3540 smile3540 4470 за 10 години 5 парчета, като е започнала на 29 години ( колкото мен) Първото е1971, второто 1973 ( мъжът ми ), третото 1976, четвъртото 1977, и последното 1982
Браво на нея Laughing! И аз мисля така Flutter!
И от мен браво!
Пък аз ще раждам докато ме търпят и има стотинки за пампи...пък,като гледам момченцата какви красиви ги докарваме,е грехота да не си направим и момиченце... Embarassed/ то,умря циганката дето ни хвалеше..../...отделно ,дето,вече съм им хванала чалъма/за гледането,де/

А ,не се карайте кой е най-на години....то и други имаме с по сериозно започващо ЕГН,ама не бием барабана...важното е,че сме млади по дух....... smile3521

# 57
Здравейте и от нас!
Докато детенце спи исках да почета малко във форума.И ние кашляме от време на време ама и аз си мисля че е от слюнките . Днес сме вече на втората  ваксина ДТК закъсняхме малко защото нали бяхме болнички и направо лошо ми става като знам как мина първата.Отгоре на всичко никъде не си записах хомеопатичните лекарства дето Пепитка и Камбанска ги даваха и малко ми иде да се  #2gunfire то бива бива да няма никой  #Silly ама моето си е прекалено  #Shocked
Сега чета  за предложения за разходки в Ю.парк от Софиянки.Искам само да кажа че аз това го предлагах още докато беше топло.Питах ви дали искате да се видим на 17-ти в неделя.Не се организирахме и аз се разхождах сама там - не че ми е проблем и не че не е на 5 минути от нас  но не се видяхме.А сега като е ужасно времето кога  newsm78 Аз ви предлагам да издебнем първия хубав ден и да се организираме тогава по някакъв начин.
И се засрамете. smile3513Пловдивската групичка е много по-организирана от нас. SlyСкарах ли ви се.Скарах се...е мина ми smile3534

# 58
Здравейте и от нас.
Честито на всички който празнуват днес.
Камбанска браво на вас  ние искахме момче а то пак принцеса но няма да се откажем от идеята за момче.
И аз съм на 36г но това ми е второ раждане(секцио) и аз като вас момичета се чувствам на 20.
За къпането  ние се къпем сутрин и вечер защото бях чела някъде"Ако мама знае ще ме къпе и сутрин и вечер"
26     newsm78Със какво зеленчуково пюре захрани защото и ние скоро ще започваме, а за плодовите най-харесва на Ганчев и Ам- Ам бях купила на HIPP но не ги хареса въобще newsm78
Чета за срещи  и се питам няма ли мами от Стара Загора. Thinking
Малко се поувлякох но така е като влизам само сутрин. ИЗВИНЕТЕ МЕ.
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден. Hug

# 59
  • Велико Търново
Дубрутро и от мен smile3534!
Аз,както винаги съм станала в шест да кърмя Божидара/тя си спи,ама нали при нас режима е железен,не оставям аз своеволия/и сега тя спи при мен,баща и спи в спалнята и аз в любимия си форум HugДа не ме чуе дявола ние сме добре за 15 дни е придала 250 грама,но педи каза,че това е супер и аз  newsm44 нали съм си тъпа и упорита кърмачка smile3534
Мъжа ми чете за един конкурс и цял ден е smile3529 smile3523.Как може тоя човек да чете от сутрин до вечер не знам,аз не мога Embarassedтолкова време да не си вдигна главата от закони и конституцията.Така,че като наближи време за изпита ще помоля за форумско палцестискане Praynig.

За козметика аз ползвам медицинската козметика на френската фирма A-derma,тя е създадена за изключително нежни и чувствителни кожи на бебета и деца.Препоръчана ми е от кожен лекар и съглъсувано с педито,която ми даде мостри и след това я купих.Млякото е 0.500 и струва около 30 лв. казва се Exomega.
  Emsy,ние от Can bebe сме супер доволни,но то е до кожа на детенце.Ако,продължава така махай ги.
 Пък за слюнката моята свекърва ми обясни,че до седмия месец бебетата не могат да си я контролират да си я гълтат и за това точат лиги/както казва мъжо/.

При нас вали един дъжд,но като понамалее,ако не спре слагам дъждобрана и отиваме на разходка.
Това е от мен за сега /то не,че е кратко де/, Embarassed лек ден на всички и много  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт