ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 977
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добро утро и от нас!
Ние снощи за пръв път като заспахме в 20ч. се събудихме чак в 4.30ч. Това досега не се беше случвало  newsm53
Нашето педи за слюнката обясни, че се отварял някакъв слюзен канал и както казва свекито на siska79 не могат да си гълтат слюнката затова се плюнчат Peace
И ние се закашляме на моменти, но както знаете всички то е от слюнката, но при нас и от постоянното връщане му дразни на гърлото и затова все се кашля.
Като се постопли малко времето към 10-11ч. и ние смятаме да излезем да се поразходим
Целуффки  love001

# 61
  • Варна
Добро утро и от нас!
Еееее, то бива писане ама толкова ли. newsm47 Не мога да ви изчета - поне темичката е оживена.
Agne6a от една седмица и ние сме така - заспиваме в 21ч. и се събуждаме в 5ч., а последните 2 дни - в 6ч. Така поне и мама си поспива повече newsm53.
Дари като опитва да каже нещо също гука сякаш прави гаргара, а като й пея започва едно викане. Че пея фалшиво е факт, но пък детето се опитва да пее Joy
Много често когато спи издава такъв звук все едно не може да си поеме въздух - колко пъти съм скачала посреднощ, за да видя какво става. Следващия път ще се консултирам с педатърката.
Камбанска, Andy06 аз пък много искам да си имаме момченце. Ще пробваме пък и е хубаво семейството да е голямо. Мъжът ми още не знае за тези ми намерения smile3505
Дано времето да се задържи слънчево и хукваме по улиците!
Слънчев ден и слънчево настроение на всички   love001

# 62
  • Варна
Пак съм аз newsm47
Аз исках момиченце и като споделих с мъжо това...каза добре ама не от мен newsm62
каза, че още една моя бременност няма да може да понесе newsm03

# 63
Здравейте мили момичета  bouquet
Изпратихме батито на училище ,сега бебка заспа и аз преди да се впусна в приключение  newsm79 newsm28 1ironing съм на компа.
Снощи бебка се засмя с глас като и правих маймунджилъци и аз многоооооо се накефих Joy Joy Joy,дори се просълзих,толкова са сладки когато започнат да общуват с околните Heart Eyes
Иначе и ние правим"гаргара" като гукаме,но понякога си казва ясно и отчетливо агууууууу Joy
Айде да посвърша нещо че после може да излезем по магазините за някой тоалет ако не вали Hug

# 64
agne6a i mama Sasi,,стискам палци някой ден да си родите и по едно бебче и от другия пол ,аз винаги съм мечтала да имам първо момче а после момиче и съдбата беше благосклонна към мен newsm17 newsm47 newsm10.Мъжът ми иска и трето,но засега незнам,да са ми живи и здрави тези двечките пък ще видим newsm17

# 65
  • Варна
Ninani май така е най-добре - първо момче, а после момиченце. Нали баткото трябва да пази малката. Здраве да е, пък после аз ще си имам помощничка при отглеждането на следващото. newsm03

# 66
Здравейте  и от нас с Боби.
Vesselushka тази история с циганката така ме  Joy.
Valkiria направо се възхищавам на свекърва ти  newsm10 за смелостта да роди 5 деца.
Tatalina аз също използвам мед. козметика за бебка, педиатърката ми я препоръча от самото начало и до сега съм нямала проблеми. За тялото - Еxcipial U Lipolotion, а за дупето крема е от същата серия с бадемово масло - Excipial Mandelolsalbe.
Но единия крем е към 11 - 12 лв. А много от съседките за подсичане на дупе са изпозвали и Крема Витасин -казват, че им е помогнал, мисля, че той е много по-евтин. Но наистина ти си знеш най-добре кое е добре за Ени.
И Боби се плюнчи. Но като че ли коликите й са се върнали.Особено вечер трудно заспива, а през нощта се и буди. След ядене се уригва, но меду храненията пак иска да се уригва и като замрънка и я взема на ръце се уригне и й олеква, а преди не беше така - само след ядене. И гадното е,че между храненията като започне да се обръща по корем и връща и аз все гледам  да не стои  така.
Като се върнем от педиатърката ще пиша пак. Ех, че мрачно време. Дано слънчо да се усмихне.

# 67
  • София

Цитат
Ние, там живея от 30 години  bouquet

Бубе, ние с Мама Ззз те гонихме миналата седмица в парка. Не си ли спомняш две луди с колички и един татко как рязко завихме към теб и мъжа ти. Разхождахте Джули. Та Ззз вика: Тва е Буболина! ..и тамън да те заговорим и тя изстреля: Дали е тя? ....и ти ни отмина, а аз и Ззз викаме: Аааааааааааааааа ooooh! тя беше. То малко стана като вица за една госпойца дето седяла на перона и чакайки влака обсъждала: Я па тоя, я па оня. Накрая нейния влак дошъл, тръгнал, но без нея, а тя се плеснала по челото и казала: Я па я! Mr. Green

Та Бубе, пиши на лични, ако искаш да се разходим някой път заедно.
Маймунооо (демек municka), значи все пак е била Буболинка
  smile3534 smile3534 smile3534

# 68
  • на брега на Дунав
Добро утро мамчета. И ние смятаме след малко да си потътрим малко краката по сокаците, че съклет ме хваща в къщи. Отново тази вечер не спахме. Като по часовник се събужда между 2:00 и 2:30 часа и това е. Е, той никога не се е будил толкова рано пък от доста време спи до 6:00 часа. какво става не мога да си обясня, ама е мноооооого гадно.
agne6a радвам се, че сте поспали повечко, а за ..
Пак съм аз newsm47
Аз исках момиченце и като споделих с мъжо това...каза добре ама не от мен newsm62
каза, че още една моя бременност няма да може да понесе newsm03
Той и моя не искаше да чуе за второ цели три години, но ей ни на с две сме вече и то планувани. Сега водя битка за трето, ама и за трето не иска да чуе на този етап. Хм, кой ли ще спечели накрая  войната Mr. Green... практиката май го показа  hahaha  Joy
В този ред на мисли, преди няколко дни само дето не ме обявиха за нещо  #Crazy за това, че искам трето. Една роднина тъй го въртя, тъй го сука, ама все в пряк текст си казваше, че що ни е трето две си имаме и то от двата пола. Накрая изръси: "Стигат ви толкова, оставете и на нас"  newsm78. Ама аз не си оставих магарето в калта и тя малко поомекна, после заключението беше: "Е-е-е-е, ами ти с операция си раждала затова натискаш и за трето"  - ей това вече ме хвърли в туш  #Cussing out. Що всички си мислят, че като си родил с операция, значи не си раждал, нищо ни си усетил от болката и въобще нещо не си пълноценно изживял момента. Голяма заблуда това. Трудни и лесни раждания има и в двата случая, ама да се разделят по този начин. Този спор ми е супер глупашки. Никой не ме пита като родих първия път какво ми беше и колко по-късно се възстанових от нормално родилите и никой не ме пита като родих втория път, как тогава си казах "Край, на бебетата как можах да се подложа отново на това." Ама друга песен запях после. Верно с упоритост от моя страна бързо се възстанових ама само аз си знам какво ми беше. Отнесох се ама, на тая тема много се паля. Хайде лек ден ви желая. Отивам да приготвям дечурлигата за излизане.

# 69
  • Варна
Аз да си призная много искам три деца двечките близнаци Wink
и се надявам следващият път като забременея(да се надяваме, че таткото ще склони) да си родя две момиченца Praynig
Днес много ми стана да пиша...ама не се сърдете Hug

# 70
  • София
"Е-е-е-е, ами ти с операция си раждала затова натискаш и за трето"  - ей това вече ме хвърли в туш  #Cussing out. Що всички си мислят, че като си родил с операция, значи не си раждал, нищо ни си усетил от болката и въобще нещо не си пълноценно изживял момента. Голяма заблуда това. Трудни и лесни раждания има и в двата случая, ама да се разделят по този начин. Този спор ми е супер глупашки. Никой не ме пита като родих първия път какво ми беше и колко по-късно се възстанових от нормално родилите и никой не ме пита като родих втория път, как тогава си казах "Край, на бебетата как можах да се подложа отново на това." Ама друга песен запях после. Верно с упоритост от моя страна бързо се възстанових ама само аз си знам какво ми беше. Отнесох се ама, на тая тема много се паля. Хайде лек ден ви желая. Отивам да приготвям дечурлигата за излизане.
Ей такива приказки като на твоята роднина като чуя и ми иде да  fight
Иначе аз си откарах 9, 10 часа с контракции, (болезнени и то доста) и после ме срязаха... опъват един зелен чаршав пред теб и след 20 мин. ти показват някво бебе и твърдят, че е твое  smile3537. После известно време се чувствах непълноценна за това, че не можах да родя нормално  Rolling Eyes. Луда работа.  #Silly

# 71
  • Велико Търново
Я моля ви се стига с тез приказки,че ей сега ще ви се скарам smile3515.Аз,пък родих секцио по желание и нито за минута до сега не съм съжелила.Отидох да раждам и с неонатолог-в 12.00 бях в болницата в 15.05 е излязла Божидара.Толкова прилича на баща си от новородена-няма лъжа няма измама.На втория час след упойката ме вдигнаха,на др.ден ми свалиха катетъра и всичко при мен се разви като по филм.Като си отворих очите след упойката като видях бебето и мъжо и му казах,че искам още едно.Ама нали сега ще става съдия и може да се местим ще изчакаме малко.Аз казвам   Да живей секциото  newsm44 !Да посмей някой да ми каже,че раждалите секцио са по-малко майки да види какво ще му се случи #2gunfire.
  Е сега аз се разпалих,ама шъ ма прощавате Embarassed!
 Целувки и  Hug!

# 72
Здравейте и от нас, любими мои мами Heart Eyes
Абе нещо тая мойта хубостница яко се е разлудяла. Като я слагам на цицата, кърми се спокойно 5-6 минути и после започва едно въртене, грухане, хилене, разглеждане...мани, мани. То ми е ясно, че вече ставаме по-любопитни, ама се притеснявам, че малко изяжда. newsm78
До Чушката: Дарлинг, то този маймунски, див характер си ни е от зодията tooth
Снощи как съм се смяла с мъжо...диалог:
Аз: "Понякога се изумявам какви теми се обсъждат във форума......ми то 25 000 жени кво ли не обсъждат", а
Той: "малейййй Shocked егати сливоча Joy Joy Joy и то всички сте с хормонален дисбаланс Joy hahaha Joy ц-ц-ц .... (мълчание и се замисли).....егати камикадзетата Joy Joy Joy

# 73
  • София
Я моля ви се стига с тез приказки,че ей сега ще ви се скарам smile3515.Аз,пък родих секцио по желание и нито за минута до сега не съм съжелила.Отидох да раждам и с неонатолог-в 12.00 бях в болницата в 15.05 е излязла Божидара.Толкова прилича на баща си от новородена-няма лъжа няма измама.На втория час след упойката ме вдигнаха,на др.ден ми свалиха катетъра и всичко при мен се разви като по филм.Като си отворих очите след упойката като видях бебето и мъжо и му казах,че искам още едно.Ама нали сега ще става съдия и може да се местим ще изчакаме малко.Аз казвам   Да живей секциото  newsm44 !Да посмей някой да ми каже,че раждалите секцио са по-малко майки да види какво ще му се случи #2gunfire.
  Е сега аз се разпалих,ама шъ ма прощавате Embarassed!
 Целувки и  Hug!
siska79, аз не съм казала, че се чувствам по-малко майка просто имах си мечти, които за съжаление не се осъществиха... (под "секрет" да ти кажа, че като станаха много болезнени контракциите, опцията секцио не ми се виждаше толкова лоша  Mr. Green)

Снощи как съм се смяла с мъжо...диалог:
Аз: "Понякога се изумявам какви теми се обсъждат във форума......ми то 25 000 жени кво ли не обсъждат", а
Той: "малейййй Shocked егати сливоча Joy Joy Joy и то всички сте с хормонален дисбаланс Joy hahaha Joy ц-ц-ц .... (мълчание и се замисли).....егати камикадзетата Joy Joy Joy

Твоят мъж направо ме разби, хихи сливоч  smile3532 smile3532 smile3532

# 74
Е,сега к`во-като приключихме с деленето на кърмещи и некърмещи-сега да вземем да се разделим на раждали нормално и на раждали със секцио....То тук май почивка няма-прав е мъжът на Кукумитска,че то бива хормонален дисбаланс...ама...
Пък на Корнелия роднината-да иде да се  #2gunfire,че то това с раждането,не е като да де наредиш на опашка в магазина/та"остовете и на нас"/,ами да работят по въпроса...че тая държава скоро само от мургавелковци ще се населява/то малко на национализъм ме избива днес,ама от вчера съм подпалила-че в милия ни Пловдив,сега тече програма за интегриране на ромските деца в училищата,и във всеки клас-мангалчета-и сега за тях има хепатитна ваксина,а на бългачетата не се полага-ако искат родителите,срещу 55лв щели да им я сложат../
Стига съм се пенила,ама днес ми е крив света...че то тамън да не вали и аз пак вкъщи с лудницата....набрал ми е палеца на крака и не мога ни да ходя,ни обувка да сложа....Допреди малко съм се киснала в тетра и разни превръзки му слагах,ама болииииииииииииии........... #Cussing out
За mama Sasi четох,че скара може да намине към нашия край-и се надявам ,че ще се обади...пок дано пак да почнем да се организираме Пловдивчанки/че тя Вили 1 ни дава за пример,ама нещо се излагаме напоследък/
За хъркането,мъркането,бълбуканете,пененето и кашлянето и ние сме в отбора-и то почти до съвършенство ги владеем...а кашлянето ,вече имам чуство,че е с цел привличане на внимание....че като се закашля и аз нали хуквам да видя....ще го бъде ли/пък и обикновенно го гушкам..така се разлигавят деца-да знаете/
Люта чушка и Кукумитска (иначе Munichka) ,каква е тая ваша толкова страшна зодия,бе....дайте жокер....

Общи условия

Активация на акаунт