ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 001
  • 307
  •   1
Отговори
# 75

Почерпете се виртуално за моят мъничък-голям мъж, който става на 3 месеца!

# 76
  • София
Далеч съм от мисълта да се разделяме на каквито и да е отбори, според мен е тъпо... просто си си изказах мнението...
Честита ви месечинка Elisir, бъдете много здрави и щастливи.   bouquet

# 77
Аз да си призная много искам три деца двечките близнаци Wink
и се надявам следващият път като забременея(да се надяваме, че таткото ще склони) да си родя две момиченца Praynig
Днес много ми стана да пиша...ама не се сърдете Hug

Миличка , и аз си мечтаех да имам близнаци. Но виждайки моята приятелка , която има момиченца на 9 месеца, мечтата ми взе да се разсейва. Много си е трудничко.

# 78
То и да искаме не можем да се разделим-щото сме все в юнските мами..това одеве беще опит за майтап,ама явно несполучлив...А ,Люта чушка,ти поне си кажи зодията/пък и ти поне чуство за хумор досега имаше Sad/...
Честит трети месец на Цецко-да е жив и здрави много послушкав...и мерси за почерпката,ама побързайте че ги почвам бонбоните/пък почна ли спиране няма.../
А за близнаците-то май е по-интересно като са вместо второ,трето и т.н.дете...аз съм си ги поръчала за накрая...и тогава елате да видите какво значи пълно ку-ку
Сиска-стискам палци от сега/само че без тоя набралия,че ... Sick/

# 79
  • София
То и да искаме не можем да се разделим-щото сме все в юнските мами..това одеве беще опит за майтап,ама явно несполучлив...А ,Люта чушка,ти поне си кажи зодията/пък и ти поне чуство за хумор досега имаше Sad/...
Зодия стрелец съм... аз си помислих, че си похапваш с мен  Laughing

# 80
Всяко раждане е уникално, независимо дали е секциоили нормално. Нали резултата е един Wink
Както като един роднина каза на мъжа ми, че бил майстор като направил момиченце.Той му отговори, че майсторлъка е не в това, а в това да го възпиташ и да го направиш човек. Направо му затвори устата Mr. Green Та същото е с раждането. Няма кво да се мислим за героини, по-важно е как ще помогнем на това същество да стане човек.
Камбанска, ние сме си стрелци, та то затова ни е типичен маймунджулъка и дивотията.
Елизир, честита ти месечинка newsm51

# 81
Здравейте от Канадско  Wink където ще сме още малко Peace

Вчера моя най-малЪк пишОк направи 3м и ходих да си го меря.По мои изчисления е около 6кг и 63см - дано прилича на МирОто снажен, висок и слабичък, а на като мама Sad
По случай празника ви черпя с тутманиче, което направих

Благодаря за темичката на Пепитка и Ади - както винаги страхотни  bouquet  bouquet

Искам да попитам - има ли измежду вас някой, които само кърмят и спазват някаква диета, която не е в противорез с кърменето newsm78
Моят братовчед иска да сме му кръстници ноември, а кажете ми с това "снажно тяло" какво да облека и как да не се въргалям Joy

Благодаря  bouquet

# 82
ДиДОлиНка,е да ви е честита и на вас месечинката  bouquet! Ама защо и 1 ден.... заради часовата разлика ли е? И ти си като мен на 21.06?

# 83
Здравейте сладурани Mr. Green
Да питам първо - има ли мами, които се разхождат в парк "Света Тройца" (ж.к. Илинден)???
Дано да има Praynig Всеки път като се разхождаме и гледам дали няма да видя някоя позната муцуна, ама нъц...Ако има, ще съм много доволна Simple Smile
Днес времето е ужасно. Само чакам да се пооправи и излизаме с моята принцеса.
Цунки от нас

Ние, там живея от 30 години  bouquet

И аз, и аз Grinning . Почти всеки ден съм там. Сега ще ви погледна в албумчето, та да не ви подмина. Тинтири- минтири също се разхожда във въпросната градинка Peace .

Ззз, аз се бях депресирала жестоко заради това, че не родих нормално (влезнах в болницата с нагласата за перфектното раждане... Sad ). До сега незнам защо се бях сдухала така... Rolling Eyes . Да не говорим, че нямах никакво инфо за секциото и съвсем се стресирах... абе луда работа... Crazy

# 84
  • на брега на Дунав
Ей ме пак на хоризонта. Май поразпалих малко страстите с постинга си за секциото.  Sick
siska79 не казвам, че секциото е супер гадно нещо, макар че това пак е относителен въпрос. Става дума за това, че като чуят секцио и все едно всичко е винаги леко и меко. Да, ама не. Затова казвам, че този спор е безмислен защото всичко е Божа работа и дали ще имаш нормално леко раждане или обратното както дали ще имаш леко раждане със секцио или обратното шанса е 50 на 50. Кой може да каже със сигурност. И двете водят след себе си понякога много радост от избора на начин за раждане и много сълзи от проблемно раждане. Слава Богу аз нямам усложнения и от двете раждания, но все пак не мога да кажа, че всичко е било леко и меко. Изтърпяваш си неприятните моменти и си благодарен, че всичко е минало добре. Вярвам, че е така и при нормално раждащите жени (дори и тези които твърдят, че раждането им е било песен). Хайде прекратявам, че няма смисъл от много коментари май. Иначе agne6a по повод близнаците като те прочетох и се сетих, че роднината вика за третотото: "Ами ако са близнаци" и аз естествено извиках: "Ами супер" и тя се ококори  с ей такива очи. #Crazy Не ни разбират някой хора, че искаме много деца. Аз съжалявам, че родих и давата пъти със секцио което предполага, че 3 деца най-много може да имаме ама сигурно щях да се навия и за още. Имам позната която е бременна сега с третото, а искат поне 7 деца. Дано да успеят пожелавам им го от сърце.  Hug

# 85
ДиДОлиНка,е да ви е честита и на вас месечинката  bouquet! Ама защо и 1 ден.... заради часовата разлика ли е? И ти си като мен на 21.06?

Еликсирче - на 20-ти е роден Wink

# 86
  • на брега на Дунав
Ой имаме си празнуващи пък аз да се паля хич не ви видях.
Честита месечинка на малкото ти съкровищя Елисир и със закъснение и на твоето слънчице Дидолинка. Много радости ви желая и само положителни емоции.   bouquet

# 87
  • Велико Търново
Честита месечинка на Цецко и на Микито/малко на патерица/!Да ви носят много радост и щастие!

# 88
  • София
Ззз, аз се бях депресирала жестоко заради това, че не родих нормално (влезнах в болницата с нагласата за перфектното раждане... Sad ). До сега незнам защо се бях сдухала така... Rolling Eyes . Да не говорим, че нямах никакво инфо за секциото и съвсем се стресирах... абе луда работа... Crazy
polimoli, и аз поради същата причина се бях сдухала, ама най-важното, е че имаме здрави и хубави деца  Hug

# 89
най-важното, е че имаме здрави и хубави деца  Hug

Повтарям си го всеки ден, защото иначе до псхиатър щях да се докарам Crazy . Абе не ме разбирай погрешно, но радвам се, че не съм само аз с такива някави мисли в тиквата Whistling . Явно е нещо като нормално... newsm78
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт