ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 004
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • София
най-важното, е че имаме здрави и хубави деца  Hug

Повтарям си го всеки ден, защото иначе до псхиатър щях да се докарам Crazy . Абе не ме разбирай погрешно, но радвам се, че не съм само аз с такива някави мисли в тиквата Whistling . Явно е нещо като нормално... newsm78
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз като  я питах моята док и тя каза, че това си е чиста след родилна депресия или иначе казано прогестеронов дефицит.  bouquet
То и да искаме не можем да се разделим-щото сме все в юнските мами..това одеве беще опит за майтап,ама явно несполучлив...А ,Люта чушка,ти поне си кажи зодията/пък и ти поне чуство за хумор досега имаше Sad/...
Зодия стрелец съм... аз си помислих, че си похапваш с мен  Laughing
Чакай да се самоцитирам да не си помислиш, че не съм ти отговорила  Laughing

# 91
Аз като  я питах моята док и тя каза, че това си е чиста след родилна депресия или иначе казано прогестеронов дефицит.  bouquet

А аз се хваля наляво- надясно, че ме е подминала... Mr. Green

Абе, кърмещи мамета, какво правите, за да отслабвате? Позволявате ли си да се ограничавате в храненето? newsm78 Или някакви гимнастики правите?  Моля ви, помагайте, чеееее.... м****а си трака Rolling Eyes

# 92
  • Варна
Честити месечинки на бебоците на ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА и Elisir да са ви живи и здрави и много да ви радват без значение дали са родени секцио или нормално Hug
korneliia_h предполагам, че не обръщаш много внимание на думите на тази ти роднина. То не си и заслужава вниманието. Само човек, който не обича децата и голямото семейство може да каже такива неща Peace
Айде лека нощ и се моля моят "ЗВЯР" да спи като снощи
Пожелавам ви спокойна вечер  sleepuu

# 93
  • Ямбол
Здравейте, мами!
Честити месечинки на сладурчетата на Дидолинка и Елисир!
Често ви чета, но скоро не съм писала.
Правихме годеж, сестрата на мъжа ми се сгоди и имахме гости и т.н.
Сега и аз да се представя.....Казвам се Гергана.От Ямбол съм.На 29 г. и 3 дни родих моята принцеса, първо бебче.
Завършила съм висше образование в СА"Д.А.Ценов", гр.Свищов през 2000 г., специалност"Застраховане и социално дело".Но не съм работила по специалността си.
През 2004г. февруари месец се запознах с мъжа си.Точно след 1 г.се сгодихме, а юни 2005 г. правихме сватба и юни 2006 родих.Мъжът ми и той е на 29 г.Има частна фирма, занимава се със земеделие.
И сега съм супер щастлива съпруга и майка.

# 94
Привет мамета днес на 2 пъти ми се скапваше пост. тйкмо го напиша и айде  Close
Честити месечинки на Дидолинка и Елисир  bouquet
Каква е тая работа с раждането еми пък тези дето са секцио да не са пък по-малко майки?Аз родих нормално,сестра ми секцио 36дена след мен е и двете сме майки Корнелия пускаи го да пасе тоя.Ние напоследък Дидко е много гласовит даже и сега си приказва нещо  Joy
Полимоли аз нищо не ям по цял ден малко вечер ама не мога нищо да смъкна,а сега от другия месец мисля и за фитнес
Иаз съм готова за второ,но като се има впредвид че до 2 мес.бях с два плодни сака/ но уви единия зародиш се разгради/ второто може и да са две ама Божа работа
Е хайде лека и безплачлива нощ  smile3541 smile3524 luvbed

# 95
Забравих да кажа Z Eneva ние от 2 дена ядем зел.пюре/картоф,домат и капия с масло на Ганчев/ по препоръка на док. за сега сме само на 5-6 лъжици инъче много ни харесва eat

# 96
  • Варна
Здравейте! Вече се приспахме и мама е в нета.
Честити месечинки на Дидолинка и Elisir - много да ви радват малките слънчица.
Ех, че интересна темичка относно нормалното раждане и секциото се е завихрила. Аз раждах нормално, но когато контракциите бяха най-силни си помислих дали да не поискам секцио. Момичето, което раждаше с мен вече уморена от дългото раждане накрая крещеше да я режат. А доктора й вика "Тя главата вече излезе - кво рязане искаш". Sick Нали все пак резултата са нашите малки съкровища, които много обичаме newsm51
Камбанска аз си мислех като дойда да се обадя и да се срещна с пловдивския отбор  smile3521
Докато пиша, слушам "Отчаяни съпруги" и една фраза направо ме разби - "Да си майка е като да си дежурен в спешно отделение" rotfImbo
Пожелвам ви приятна и спокойна нощ

# 97
  • на брега на Дунав
...
Докато пиша, слушам "Отчаяни съпруги" и една фраза направо ме разби - [b]"Да си майка е като да си дежурен в спешно отделение" [/b] rotfImbo
...
Ей туй нещо е абсолютно вярно. Пък някой даваме и извънреднни часове  Joy. Подписвам се с две ръце под това изказване  Peace. Трябва да си го запазя за тежката словесна артилерия  в случай на схватка с моя мъж. Той по принцип е от разбиращите натовареното ежедневие на майките, ама знае ли човек. За всеки случай.

# 98
  • София
Добра вечер, милички  Hug  Ама че сте бъбриви.... Simple Smile

Момичета да ви се похваля, днес ходихме до Хиполенд и Ени се сдоби с нови играчки и дрешки. Но май двамата с татко й се радвахме повече. Когато сложихме над креватчето й въртящата пееща и светеща играчка, Ени беше като хипнотизирана - гледаше я с ококорените си маслинки и беше толкова сладка. А татко й щеше да полудее от кеф - гледаше малката ни принцеса препълнен с любов, непрекъснато ме прегръщаше и ми повтаряше каква сладурка си имаме. Този момент беше страхотен... и за трима ни  Heart Eyes

Polimoli, за какви диети говориш мила, я виж Дидолинка какви вкусотийки пуска тук.... леле, чак миризмата на тутманика усетих..... мммм... Дидолинка, ще трябва да направиш такъв и за нас, няма начин!  Wink
Сега сериозно, аз съм се отказала да спазвам диети докато кърмя. 5 дни бях на принудителна диета, заради гадния вирус и хапвах само варени зеленчуци и овесени ядки. Вярно, свалих 2 кг. за една седмица, но това се отрази зле на кърмата ми и съответно Ени не наддаваше както трябва. Така че, никакви диети, просто по-здравословно хранене и избягане на много тестени и сладки неща.

Siska79, от няколко вечери къпя Ени с шампоана за вана на А-derma, а след това я мажа с млякото на Чико за атопична кожа и ефектът е: гладка и мека бебешка кожа (само за целуване и гушане). Не зная кое от двете повлия най-добре, но резултатът е супер Simple Smile

Вили, май софийските мами имаме нужда от повече стягане и критика, че да вземем най-накрая да се видим. Ако е хубаво времето тази събота и неделя аз съм на линия.

Сладки сънища за всички!
А аз ще сънувам тутманика на Дидолинка  Wink

# 99
  • София
Здравейте мамчета!

Вчера бяхме на консултация и Ники голям рев му удари.До сега не беше плакал толкова много.Тези дни е много неспокоен.Когато започна да го кърмя плаче и се дърпа от мен,а като го сложа да лежи на леглото яде?!?!?!Вие имали ли сте такива случаи?
А иначе вече е 60см и тежи 6400.

Лека вечер!

# 100

А аз ще сънувам тутманика на Дидолинка  Wink

...да ти пратя малкичко Татлинка - Сладуринка Hug

# 101
  • София
Дидолинка, недей така.... в голямо изкушение ме вкарваш   newsm53
И как така малкичко.... аз искам малко повечко.... иначе, как ще си поддържам кърмаческите заоблени форми newsm78

Целувки и хубава нощ!   love001

# 102
  • Варна
Добро утро!
Ние се изкъпахме, нахранихме и сега спим.
Времето е отврат.Облачно, вали и студено Sad Дано да спре да вали, че да мога малко да изкарам Хрис на въздух.
Приятен и усмихнат ден от нас Hug

# 103
  • Варна
Забравих момичета...Честит ден на независимостта bg

# 104
Днес правим 3 месеца!  bowuu Вече сме големи, само дето още  не сме се отървали от коликите. Sick
Черпя ви! cook cheers
Утре ни е кръщенката, а времето май ще е най-студено, валежно и ветровито от всички дни. Да видим моя ревльо как ще се държи.
Между другото, преди 10 минути му пуснах уредбата на народна музика и от тогва не е гъкнал. Shocked Даже ходих два пъти да го проверявам да не се е задавил нещо! Thinking До сега все телевизора работеше, но ако продължи да кротува, само така. Naughty
Дарявам ви умивка в този намръщен ден! newsm47

Предлагам ви да приключим с темата кой как е родил, за да не се делим на отбори. Ясно е че всеки изказва мнение, но когато се върти само около 2 неща /секцио - нормално, кърмене-АМ, ранно - късно захранване/ се получава едно деление, което не ми харесва в нашата темичка! smile3505
Всички сме юнски майки!

smile3525

Общи условия

Активация на акаунт