ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 062
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Момичета да ви разкажа аз като бях кума какво беше
Купих букета на булката, чашите и украсена бутилка шампанско!
В дена на сватбата младоженеца дойде да ни вземе от вкъщи като носеше бъклица с вино на кръстника и му игра хоро, после взехме булката, аз като кръстница като влязох в къщата на булката я търсих със запалени клечки кибрит а нейните приятелки я криеха, накрая на третата клечка кибрит се показа, после и сложих булото с помощта на фризьорка и поканих младоженеца и кума в стаята.
В ресторанта общо взето оркестъра си знае работата само кума трябва да си е намислил речта!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=14327&photo=8
тук сам бременна в трети месец и съм с дълга черна рокля

# 166
  • Велико Търново
Айде пак съм аз Heart Eyes.
 Честите месечинки на сладките бебоци

# 167
Е,честита ви месечинка на Кукумитска и Гери и на беборанчовците им/макар и със закъснение.../но който се мотае по улиците...Честито и на днешните празнуващи...не изброявам,че каквато съм шматка ще взема да объркам нещо...но то ми е простено-от светски живот свят ми се зави-след снощната сбирка с Пловдивските мами,днес/макар и все повече куцаща/ си направихме една грандиозна обиколка на Центъра и най-вечена магазините...а вечерта ходихме на Общофорумска Пловдивска среща с татито и Ивчо-баткото още вчера го убедихме колко ще му е хубаво да иде с баба си на село... Mr. Green...Тя срещата беще с малкко на брой,но много качаствани хора,и си прекарахме страхотно...дано скоро пак да има. Praynig
Иначе за тутманика и до Сливен ще ида/че ми е по-близко от летището... Embarassed/,но Дидолинката,дай някаква друга задачка-закачка за мен,че то аз нито един ритуал не съм минала по стандартната процедура/мога да ти разкажа ние как се женихме,ама то нищо не беше като при хората/...мога ,например,да ти дам съвет за визията-незнам какво да облечеш,но ако се усмихваш никой няма да те гледа в тоалета/щото съм ти виждала снимките-много ти е чаровна усмивката това не е подмазване,да зна`ш/
Емси,честито ти християнче-дано с приемането на вярата,да забравите за болестите и докторите/но снимките ще си ги търсим...така,че виж да ги качиш тия дни/
А,това за смучките-да знаете,че и на мен не ми се вярва,пък за мъжете ви незнам.. Naughty
 valkiria ,твоят мъж направо да се регистрира в патентното ведомство-като гледам идеи не му липсват... Joy Joy Joy
А ,сега да споделя,какво установих,след като разгледах предложените днес снимки-значи татко Кукумитски даже реве с Йоанка,а татито на Ени си щрака на компа....Таталинка,нищо лично но и ние сме така:

# 168
Дидолина, не съм кумувала, но бих избрала пола с блуза. Доста по- мобилно е и ще ти е по- лесно да прикриеш- покажеш това, което искаш. Аз в момента на нищо не приличам във фигурата Cry . И то не само защото съм с над 15кг отгоре, ами и защото съм страшно безформена Sick . Но имам някои дрешки, които ми седят доста добре. Едната е блуза: черна, с триъгълно деклоте и дебели презрамки, (препоръчват се при по- пухкавки Mr. Green ), тясна. Въпреки паласките, тя ми седи супер. Другата е пола с дължина малко под коляното. Горе е тясна, но не много. Толкова, колкото да ми проследи ханша. Надолу малко преди коляното се разкроява и не си личи, че дупарата ми е извънгабаритна. Плата е много фин джинс. Ох, ще се опитам да подбера снимка, на която се виждат достатъчно добре и ще ти я пратя.
Костюм не бих сложила, защото е прекалено делово за кума. Той си е за работа Wink .
Дано съм ти помогнала. Peace  bouquet

# 169
...незнам какво да облечеш,но ако се усмихваш никой няма да те гледа в тоалета/щото съм ти виждала снимките-много ти е чаровна усмивката

Laughing Това ме подсеща как преди седмица такива цици бях показала, че надали някой ми е обръщал внимание на клъстинките Joy

# 170
Ох, чакайте и аз да се похваля с мойте мъже Blush:

# 171
Пък понеже сега ми пратиха и снимка от одевешното мероприятие,веднага да се изложа/добре,че не ми се виждат бирите,но се вижда как съм се нахилила,а детето ,горкото,сме го метнали на втора линия...и на земята...само сме за социалните Embarassed/

# 172
  • София
Кабранска, значи много добре ме разбираш, мила..... к'во да ги правиш, мъжка му работа  Confused. Даже си мисля, че преди да е почнала да чете и пише Ени сигурно вече ще може да играе на неговата игра  Joy
И аз като разглеждах снимките установих, че трябва да заформим изложба "Татко, бебе и комп" или нещо такова.... давайте предложение за заглавие на изложбата!

Дидолинка, за облеклото - права е Полимоли, че трябва да е нещо удобно. Сега се сетих, че с тая рокля ми беше много неудобно да се цедя. А ужаса ми беше пълен, когато в един момент, танцувайки си на дансинга усетих, че в горната си част роклята е мокра..... кърмата беше тръгнала да си търси бебка...  Embarassed Така че, ако ще трябва да се цедиш наистина е по-добре нещо в две части.

# 173

Дидолинка, знаех си аз че ще трябва с пот на челото да си заслужа тутманика... Айде ще ти разкажа за нашето кумуване преди два месеца. Моят опит е следният: аз купих букета на булката (тя предварително си го избра) и поръчах една голяма питка, която младоженците разчупиха в ресторанта. За подаръка се разбрахме с тях от какво имат нужда.

Хехеее....скица
Благодаря ти за отговора ти  Wink

ЕликсирЧе
- на теб също - аз имам един черен костУм, който никога не съм обличала, но той е от слабичките ми години ooooh! Как ми се искаше само да си го облека Cry Нищо де....ще купим ако трябва Mr. Green

agne6Ка
- 15-16кг съм отгоре - но това е, ако някой ДЕН отново си върна старите детински килца от 45кг  Joy толкова тръгнах да бременея с ВикториО Wink

denit -

Камбанке - за усмивката - ама момичета - вчера бяхме на един рожден ден ....и ако знаете на едната снимка с какви "сладко-дебели" бузки съм и то лъщящи даже Tired

poliwoli
- текС, ще чакам да ни се покажеш - заинтерисувах се Wink

# 174
Момичета, а може ли да съм с нещо такова  newsm78 или не върви на официално събитие - това е панталон и рокля Wink

# 175
  • Велико Търново
Ха добро ви утро и от мен Simple Smile!Аз,си пия кафето,а Божидара си пее до мен,коткато е върху монитора,а мъжо спи-идилияяяяяяяяяяя,нарушена от пералнята,която трябва да се  hang и камарата с дрехи,която чака да се  1ironing,ама аз не бързам.Цял ден ще имам на разположение да се забавлявам Heart Eyes.

Дидолинка,ама каквато си ми хубава и засмяна каквото и да облечеш все ще ти е добре,а пък най-важното да ти е удобно Peace.Винаги съм казвала,че човек дава живот на дрехата,а не обратното Simple Smile

Всички бебоци са ми такива сладури,че ми идва да ги нагушкам по ред Two Hearts

Кабранска и аз искам таквиз мероприятия като вашите Mr. Green.Идвай с мъжо да видиш какво приключение съм и да се убедиш на живо,как поддържам пласмента на БОЛЯРКА.

Poliwoli,много ти хубави мъжете. Peace

Agne6ka, в една друга тема ти видях името.Това ми е едно от любимите женски имена.Не пропускай да си го казваш цялото. Agne6ka, в една друга тема ти видях името.Това ми е едно от любимите женски имена.Не пропускай да си го казваш цялото.

Отивам да се забавлявам  smile3534.Хубав ден на всички!

# 176
  • Варна
Добро утро, момичета!
siska79 newsm51
ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА и аз имам околи 10-12 килца отгоре newsm45, определено другите са прави...трябва само да се усмихваш и никой няма да забележи килцата.
Засега толкова от нас
После пак

# 177
  • Варна
Ето ни и нас с мъжо Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64984

# 178
Колко сте раннобудни днес,браво!На мен и в 9 не ми се ставаше ама бебка си иска папото... Laughing
 Сега готвя обяда и като стане след половин час изчезваме с бебка по разходки Joy
 На всички са ви много хубави снимките!Сладки бебенца си имаме ние!Мойто бебче сега ме гледа,как си чатя и ми говори нещо...
 С мойта Йоана(Ани) пращаме специални поздрави на адашките ни:Йоана и Йоанна  bouquet baby_neutral baby_neutral
      Това е от нас приятни разходки!

# 179
  • София
Добро утро и от нас!

Дидолинка, мисля че може да си с нещо такова на сватбата. Има доста хубави модели от този тип по магазините. Междуд другото - много сте свежи с мъжа ти на тази снимка   bouquet (айде заработих още едно парче.....  Wink)

Слънчев ден за всички мами, бебковци и татковци пред компютри!  sun

Общи условия

Активация на акаунт