ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 054
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Мамета, днес чукваме 3 месеца. Искам да ви почерпя виртуално newsm38 newsm38 newsm38(тва беше за бебетата Mr. Green), а това за мамите  beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer beer улях се...... Mr. Green

Честита месечинка на Гери ди.  Party Time

Емси, честито ти христянче    bouquet

# 151
Ето малко снимки и на моята принцеска:
http://snimka.bg/album.php?album_id=64817

# 152
  • на брега на Дунав
Ой, ама сте ми сладки всичките, мами, бебета мале мале.  Ама верно най-готините бебки са в нашата агитка, ша са избийме май за снахи тука ми се струва  #2gunfire. Те верно повече от мъжете ама таз работа на бой отива  Joy.
А, Камбанска мила, какъв е тоя сън от вас бе, все така да спинкате ама и да папате много. И благодарски за мили думи относно "спора" - дето го няма де  hahaha, че бях се попритеснила малко.  Иначе и ние два дни се предтставяме блестящо относно съня. Днес стана в 6:00 да яде после в 6:15 заспа и така до 9:00  newsm44   newsm68, ей ама хубаво си поспах и аз.
Честито на всички празнуващи.   bouquet Като се занаредим по много, та нямога ви запомня кой какво празнува затова ЧЕСТИТО на ВСИЧКИ.

# 153
  • на брега на Дунав
Забравих да ви се похваля. Моя хубостник такава смучка ми направи преди мялко на врата, че незнам как ша са оправдавам довечера пред татито. Събужда се нашия гладен, вземам го на ръце, че изпращах една позната и той като ми набара врата, за нула бройки докато се усетя - голяма любов брей. Ама незнам ша ми повярват ли довечера, че в последно време както все му отказвам на моя  luvbed, може и в съмнения да го вкарам за чудото.  smile3532. Айде това е за сега, ама едва ли ще е за последно, че днес времето е пак начумерено.

# 154
  • Варна
Честити месечинки на бебчетата на Geri_di и Munichka ! Да са живи и здрави и да радват мама и тати! smile3525 newsm51
Ние бяхме малко навън ама пак започна да вали и се наложи да се приберем Weary.

# 155
Корнелия, тоя твоя син ще те вкара в приключение. Много се смях!

Честито на всички минирожденници и  нови християнчета.

Ние сме добре . Папкаме на 4 часа и спинкаме вечер от 9 до 6 после папкаме и си доспиваме до 10.  Боби голямо "говорене" прави и си играе сама с играчките. А таткото днес сутринта ме хвърли в джаза с поредното приспособление за задържане на бибата. Ето да се посмеете и вие

# 156
  • Ямбол
честита месечинка на бебчето на Кукумитска (иначе Munichka) !
Момичета, благодаря ви за поздравленията!
Наздраве! beer Misc Baby Bottle
Днес моята принцеса отново не иска да яде.За цял ден е изяла само 340гр.АМ.А сме минали 5 хранения.Много съм изнервена.Добре , че е доста жизнена иначе незнам какво щях да си помисля......
Лека и приятна вечер на всички!

# 157
Благодаря ви момичета! Hug
Вече сме християнче! Кръщавката мина както очаквах - с много рев! И хернията се поду и за малко и аз да ревна. Но все пак ми хареса, единствения косур, беше че кръщаваха общо 11 деца и беше лудница. 

А аз уж нямах кърма, а снощи като довърших опаковката Рицинус - резултата е запушена гърда от нощес и вече цял ден не мога да се отпуша.

Гледам хубави снимки сте качили! Пу- пу!
Обещавам и аз да кача скоро и от кръщенето също! Ама така хубаво го ръснаха с огромната китка от всички кръщавани, че му се стичаше вода от всякъде. Само че точно тогава фотото засече!

Корнелия   и мойто син ми направи такава на рамото преди време. Смешното е, че мъжо отсъстваше от къщи и наистина трудно обясних, че детето е било много гладно!

# 158

Емси, честито християнче  bouquet
Да ви е жив и здрав малкия бонбончо Hug Дано и при теб нещата се оправят Peace

Честито на месечинките Hug

Камбанска и Таталинка, ако искате да ви донеса по един тутманик на летището Mr. Green
 Момичета - ще ставам кръстница на братовчед си Party ...обаче започват въпросите - какво да подарим, как да протече самата сватба, какво се изисква от нас, какво се купува - хайде някой, който е бил или нзае повече инфо от мен да сподели.
Ще съм му много благодарна   bouquet ще МУ направя един ТутмниК и ще си го изям сама Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 159
  • Велико Търново
Хайде вече официално да ти е честито християнчето newsm51!От тук нататък само хубави нещица да ви се случват и болесттите да са зад вас.На адаша му пожелавам много здраве,щастливо детство и много,ама много да го слушат мама и тати.Нацелувай го от мен!

# 160

...кажете ми и моля какво ще е подходящо да облека с тези килца Tired

# 161
Eмси , да ти е живо и здраво християнчето. Много, много да ви радва newsm51!
Честита месечинка и на Гери и Кукумитска... от здраве да не се откачат smile3525. Дано да не пропуснах някой Crazy Лека вечер от нас с Цецко и много целувки lovekiss..

# 162

...кажете ми и моля какво ще е подходящо да облека с тези килца Tired

Дидка , не знам колко килца си качила... но един тъмен , елегантен костюм и обувки с висок и тънък ток... вталяват много. Успех  newsm10!

# 163
  • София
Здравейте сладурки!
Честито на всички празнуващи месечинки и християнчета! Да сте здрави и пълни със светлина и хармония!   bouquet

Корнелия и Валкирия ша ма уморят от смях  Joy

Мацки, айде малко нови снимчици и от нас, да видите колко е пораснала Ени: http://snimka.bg/album.php?album_id=54292&photo=17

Дидолинка, знаех си аз че ще трябва с пот на челото да си заслужа тутманика... Айде ще ти разкажа за нашето кумуване преди два месеца. Моят опит е следният: аз купих букета на булката (тя предварително си го избра) и поръчах една голяма питка, която младоженците разчупиха в ресторанта. За подаръка се разбрахме с тях от какво имат нужда. Аз бях облечена с тъмно синя рокля, уж да ми прикрива заоблените форми, но май трябваше да избера тъмносин костюм - по-добре прикрива според мен.  Кумата хвърля жито с монети след венчавката в църквата и в гражданското. В църквата свещеникът ни казваше какво да правим. А, направихме им малка изненада - надухме 10 балона и вътре сложихме закачливи обещания, които младоженците теглиха и падна голям смях. Засега толкова, че дълго стана. Ако искаш повече питай Simple Smile Ето тук може да ни видиш: http://snimka.bg/album.php?album_id=54292&photo=23

# 164
  • Варна
И аз като ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА ще кумувам и незнам какво се прави, но Tatalina сподели традицията Hug
Дидолинка, и аз имам проблема с килцата и незнам какъв тоалет да си купя, за да се прикрия. Ако не бях напълняла толкова щях да намеря нещо в срина smile3506
лека вечер от нас и сладки сънища

Общи условия

Активация на акаунт