ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 044
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Добър вечер от мен! Simple SmileЕй туй чудо от предния пост е мойта Божидара Heart Eyes.

Кабранска благородно ви завидях за мероприятието Embarassed.Мрънчо колко много е отслабнала-браво на нея Peace,Змейковеца е още по привлекателна с тази нова прическа,Кабранска ти си знаеш/допълнително вятър няма да ти правя/,а Духи -Пухи да пише по честичко,че ще има глоби smile3534.

Честит ден на независимостта bg!

Честит нов ник на Полито-Молито с пожелание със здраве да си го носи и по често да се отчита Peace.

Честито и на месечинковчетата  Party Time.Пожелавам им  да растат здрави и щастливи!

Днес имам свекърва и съм newsm44.Цял ден  newsm75улиците,мъжо smile3529 smile3523,а свеки с бебето.Ей така да  докарвам всеки ден,ама не Heart Eyes.Сега отивам да  smile3524,защото героите са уморени.
Спокойна нощ ви желая!

# 136
Опс,каквато съм патка...абе одеве забравих най-важнот и добре,че пак погледнах и Сиска ме подсети,....,за пореден път се убеждавам,че списващите в тоя форум имат най-хубавите деца...То не че има грозни бебета ама като гледах снимките на Сами/и кака му/ и от кръщенето на Марти...просто няма какво още да кажа освен Пу-пу....и smile3501
А на Сиска/понеже чуствата ни определено са взаимни/,да занеш,че ей сега отивам да се подмазвам на мъжа и в най-скоро време ще вземе да дойдем ние да я видим тая Божидара на живо... newsm53

# 137
  • Велико Търново
Кабранска ще ви чакаме!Да видим ний кой кум,кой сват-бира ли,рицинус ли какво ще пием с теб smile3534.

# 138
  • София
Сиска, хубавица е твоята принцеса...пу- пу.....да я нацелуваш...

# 139
Благодаря ви за честитките момичета!  Hug

Люта чушка, браво за кръщенката. Не съм вярвала, че може да мине и без реване. А като го топнаха, пак ли не рева? Топла ли беше водата?

Айде утре ние ще се похвалим как сме се държали. Кръстниците вече са налице, и се подготвяме за утрешния ден!

Лека нощ от мен на всички мами и бебчовци! Heart Eyes

# 140
Ааааааааааа, Кабранска, я чакай да се разберем. Божидара не я даваме. Не, не, не Naughty. Може да не пишем често, но достатъчно, че да си я харесаме. Сиска, ще "наддаваме" Laughing Wink . Да не говорим, че преди малко беше официално одобрена от мъжа ми- цитирам: "Я какво е хубаво това бебе". Точка! Crossing Arms

Ега ти, днеска не мога да се спра в писането Crazy .

# 141
  • Велико Търново
[img]http://images10.snimka.bg/001259995-big.jpg[/img
Добро утро на всички мами и бебоци!Еми,ако правилно съм прочела днес ще се кръщавате newsm78.Желая ви всичко да мине чудесно Hug.Като се върнете с християнче да разказваш.
 С тази снимка показвам какво правим като видим хубав мъж smile3534.Дано днес времето да не е дъждовно за да хващаме пътищата! Hug

# 142
  • Велико Търново

# 143
  • Варна
Добро утро, момичета!
siska79, голяма сладурана тази твоя принцеса!
emsy, честито ти християнче bishop! Много да е здрав и щастлив!
Тук във Варна времето пак е гадно. От вчера не е спряло да вали. На Хрис му се стегна душичката вкъщи. Само да спре дъждът и ще го изкарам навън
  love001

# 144
Много са хубави и бебе Марти и дечицата на Корнелия.Да са ви живи и здрави.Момичета искам да ви споделя нещо - толкова разсеяна съм станала и толкова неадекватна че чак сама се плаша. #Silly и с всеки изминал ден все по-лошо става.
не напразно похвалих Пловдивските мами.И хубава среща са си спретнали и хубави снимки са качили.Браво на вас newsm10
Днес май времето ще да е хубаво , та след обяд ще се разхождаме в парка.
Целувки!  bouquet

# 145
  • Варна
Момичета, ето и моето съкровище
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777

# 146
Мили мами да ви питам,на вашите бебета пукат ли им костите(или ставите),незнам ка да го обяса по-добре) и знаете ли на какво се дължи,че на мойта принцеса и пукат от време на време.

# 147
  • София
Благодаря ви за честитките момичета!  Hug

Люта чушка, браво за кръщенката. Не съм вярвала, че може да мине и без реване. А като го топнаха, пак ли не рева? Топла ли беше водата?

Айде утре ние ще се похвалим как сме се държали. Кръстниците вече са налице, и се подготвяме за утрешния ден!

Лека нощ от мен на всички мами и бебчовци! Heart Eyes
emsy, честито ви християнче  bouquet. Марти дори като го топнаха не рева, много прилично се държа.
Момичета, вчера прикотках Кукумитска на гости и сега ще покажа снимки на нея, Йоанка и Марти  smile3508
http://snimka.bg/album.php?album_id=44913&photo=22 и http://snimka.bg/album.php?album_id=44913&photo=23

# 148
  • Варна
Здравейте! Днес май закъсняваме  newsm53
Geri_di и Munichka честити месечинки на бебчовците!  smile3525
Emsy честито ви християнче   bouquet
Цитат
за пореден път се убеждавам,че списващите в тоя форум имат най-хубавите деца...
Камбанска присъединявам се към твоето мнение. Ама са ни едни сладунчета, принцеси и въобще най-прекрасните бебоци  smile3521. Нали сме ги правили и си ги гледаме с много любов, та резултата е налице  smile3521 smile3503
Да видим кога и аз ще се наканя да пусна снимки на моята принцеса - как не ме е срам  smile3512
Целувки от нас  love001

# 149
  • Бургас
http://snimka.bg/album.php?album_id=54992
Айде и аз да се похваля с мойто пиле и фамилия.
Много ми скапано днеска все на рев ме избива и то кво да не ме избива като все с бебка сами си стоим и тате все няма време за нас.

Ама айде да не ви товаря с глупусти цунки по муцунки.

Общи условия

Активация на акаунт