ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 038
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Ние днес ставаме на три месеца,черпя ви с   party023 beer2 cheers Drunk kaffeetrmker_2Вече тежим 5.750 и сме 59 см.Не съм писала отдавна защото се оправям с моя хубостник-първокласника ,хич не му се пише. smile3523 smile3511

# 121
  • Варна
Korneliq_h, големи сладурчета тези дечица бе! Браво на мама и тати за добре свършената работа smile3501
ninani, аз от този понеделник започнах да давам сокчета и засега няма проблеми(пу пу пу), но коликите ни бяха минали. Сега следобед пак малко го мъчат, но предполагам, че е от новия вкус, а и не са силни и продължителни. Дано все така леко му понася.
Люта чушка, много е сладък Марти. А и като гледам снимките май не е плакъл на кръщавката.
Ива78, честита месечинка и на вас. Да растете много здрави и щастливи  bouquet

# 122
  • София
......
Люта чушка, много е сладък Марти. А и като гледам снимките май не е плакъл на кръщавката.
agne6a, наистина Марти не плака.. беше бебе по протокол.   bouquet

# 123
И ние днес ставаме на 3 месеца!!! newsm44 newsm68

Честита месечинка и на Ива78 и Емси  newsm38 newsm38 newsm38 ( е така три да си Wink ).

Относно деленето- мисля си, че в нашта тема такова чудо не е имало досега. Смятам, че всички сме достатъчно солидарни и тактични, за да не стигнем до конфликт. Просто си коментираме. Нали това е идеята на форума. А признайте, че за една родила наскоро майка раждането си е... ехееее, събитие и две- четвърти и няма как просто да се подмине, все едно нищо не  е станало. Не, че смятам да продължавам да говоря за раждането си, кърменето или захранване но защо да имаме теми- табу???

Не ме разбирайте погрешно, не търся тема за спор Peace

# 124
  • Варна
Ооооооооо, май някой е с нов ник. Polimoli честит ти нов ник. Със здраве да си го пишеш  newsm53 smile3534
Честити месечинки на Ива78 и Poliwoli (Polimoli) - радвайте се много на малките слънца  smile3525
Люта чушка много сте хубави на кръщенето. Май Марти е показал на попа кой е - като го е напикал  newsm62
Айде до после, че гостите идват!

# 125
Ооооооооо, май някой е с нов ник. Polimoli честит ти нов ник. Със здраве да си го пишеш  newsm53 smile3534

Еееееееееее, мерси, мерси. Разнообразие да има... smile3503 . Приятно гости  bouquet

# 126
  • София
Честити ви месечинки  newsm51
Poliwoli, честито ти ново именце с радост да си пишеш из форума...
mama Sasi, без майтап Марти наистина напишка попа и кръстницата  Laughing

# 127
Здравейте момичета, дълго не съм писала и направо ме шашкате.
Не мога да разбера аз ли нещо не съм в ред или нещо тук не е в ред, но ми показва постинги от 23 септември. Че днес е 22! Днеск ставаме на 3 месеца и се чудя дали не съм проспала важния празник.  Не знам как се оправяте, че и да пишете тук, но аз все нямам време. Я се храним, я си играем използвам времето докато спи за да свърша някоя и друга полезна работа из къщи. Честито кръщене на Polowoli и честити "рожденни дни" на малките сладурковци. Айде това от мен засега. Пращам ви малко слънчице и усмивки от флоридските.  Laughing

# 128
Здравейте момичета, дълго не съм писала и направо ме шашкате.
Не мога да разбера аз ли нещо не съм в ред или нещо тук не е в ред, но ми показва постинги от 23 септември. Че днес е 22! Днеск ставаме на 3 месеца и се чудя дали не съм проспала важния празник.  Не знам как се оправяте, че и да пишете тук, но аз все нямам време. Я се храним, я си играем използвам времето докато спи за да свърша някоя и друга полезна работа из къщи. Честито кръщене на Polowoli и честити "рожденни дни" на малките сладурковци. Айде това от мен засега. Пращам ви малко слънчице и усмивки от флоридските.  Laughing

Ние сме с месечинка, не с кръщене Laughing , ама мерси, де  love001 . Честита ви тримесечинка и на вас  bouquet .
А за пропуска: добре, че майка ми дойде и ми напомни, че днес ставаме на три месеца... Embarassed. Голям резил!!!

# 129
Здравейте,ама днес времето наистина е ужас.... smile3518
Изобщо не сме се разхождали днес,но тя пък спа цял следобяд[smilie=smile3501.gif]Аз докато спеше изтичах до магазина да напазаря и станах цялата мокра Wear UmbrellaСвекърва ми надзираваше бебето.
 Сега се напапка и е до мен на легото и нещо срича,но е доволна.
Аз започнах със сокче от ябълка да я захранвам ,но взе да има колики от него и го спрях.После починахме няколко дни,нямаше колики и започнах да и давам сокче от морков.От него няма колики и изглежда че и харесва.Аз и давам сокчето между сутрешното и обедното хранене.Някой път и следобяд,но гледам да е по раничко.
 Честити месечинки на всички бебчета!Днес са доста май...браво,поне ще празнувате в това лошо време Wink
 Ех във Флорида е друго  Nature Sunnyмалко ти завиждаме с моето съкровище smile3503
 Приятна вечер от мен и Анито.Сега мама ще приготвя вечерята...а после ще игрем с бебка гимнастика.  261uu

# 130
Zorri , ние вече опитахме с диня, грозде, ябълка и круша. Противно на очакванията ми, най- зле му понесе крушата newsm78 , та снощи му дадох Саб Симплекс. Днес е на грозденце и засега (да чукна на дърво) си е спокоен Peace .

# 131
  • Варна
Честити месечинки на Poliwoli и valkakar да живи и здрави бебоците и много да радват мама и тати smile3525
Момичета, исках да ви питам вие докато бяхте бременни пускахте ли музика на бебчетата в коремите? Аз стоях със слушалките на корема(не се смейте) newsm47 и му пусках една руска песничка "дружба начинается и улъйбки" и сега като му я пусна се заслушва и се оглежда от къде идва звука и ако е нервен това го успокоява. Та исках да знам дали и вие сте правили така и дали познават музиката, която са слушали често докато са били в корема на мама.

# 132
agne6a , аз така и не го пробвах тоя номер и сега като се разкиселяви Боби съжалявам, че не съм smile3511 . Но със сигурност не е случайност това, че се ослушва.  Peace

# 133
ха,здравейте и от нас....Ние напук на дъждовното време в Пловдив днес го ударихме на скитосване и си струваше,защото стана и срещата в парка/ама то добре,че се видяхме,де/от което по инициатива на татковците ни/моя и на Змейковица8 се организирахме и имаше и вичирно излизане....Та допреди малко бяхме на Тайландски ресторант със бебешорковците...снимковия материал е надлежно качен и можете да разгледате тук:
http://snimka.bg/album.php?album_id=64672/
А сега да не забравя да честитя празника на всички ви-честита ви независимост... bg
И месечинковците-да са живи и здрави...
На Полимоли,честит и нов ник-със здраве да си го ползва/ и по-честичко/ thumbsup
Корнелия,не го изживявай толкова за разпалването на страстите-че ако не беше ти,нямаше да има толкова отчели се мами  smile3534/че май като няма спор,някои само четат/Аз пак се опитвам да се шегувам/дано не обидя някой/
По въпроса за падането на косите-елате вкъщи да видите що е "косопад"....че не стигахме тримата рошльовци,ами и Ивчо се включи..../ а прахосмукачката ми е с контейнер и като го чистя,направо се ужасявам...то за седмица китеник за спалня можем да изтъчем.../
А аз да се похваля/че не ме сдържа/ вчера след епичния сън и глад/от 10 до 6 следобед-Ивчо  спа и цяла нощ....затова днес ще бъде възнаграден като му разреша пак да спи непробудно до сутринта yes
А за музиката-нашите и двете чавета са така зарибени с музика/и то  не каква да е а як хеви метъл  superuu/още от първите си дни на мама в корема...но засега баткото е чалгаджия ukliam1 #Milti,за Ивчо още е рано да се каже...
И накрая-Дидолинката-да знаеш ,че не е честнооооооооооо...и ние искаме от тутманика/пък сме и с момченца/

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 22:21 от Анонимен

# 134
  • Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт