ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 988
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добро утро от нас!
Ранобудни сме, защото ставаме на три месеца и нямаме търпение да почерпим. От Дари за бебоците е това  Misc Baby Bottle , а за мамите -  newsm38  food002 beer Wine Glass - на който каквото му душа иска.
Ninani честита месечинка и на твоето слънчице! Да е здрава и много палава smile3525
Приятен и слънчев ден, изпълнен с положителни емоции.
Целувки   love001

# 226
Добро утро и от нас.
Толкова много сте писали че не смогвам да ви изчета.
ninani mama Sasi tanuha   bigdance2Честити ви месечинки . newsm59Да са живи и здрави и много да ви слушкат бебчетата и татковците разбира се
lida ще чакам като дойдеш да се обадиш
korneliia ние също искаме да стоим седнали и я слагам по малко
При нас времето тия дни е прекрасно и ние по цял ден сме навън сега отивам да  wash ,:hang: ,newsm79 : и 1ironing: а после  Misc Baby Bottle и  1stroller
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН.
Ето малко снимки на мойте момиченца.http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=64859
 newsm10 newsm53

# 227
  • Варна
Добро утро!
Честити месечинки на бебчетата на ninani и mama Sasi!Да са здрави и много да слушкат!
Моят бебок не прави опити да сяда, но снощи беше много неспокоен. Цяла нощ се въртеше и стигаше до решетката и горкото си удряше главата Sad Аз постоянно ставах да го местя по-навътре в кошарата.

# 228
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Честити мекечинки на бебковците на ninani и mama Sasi много да гукат и да са послушни.

Добре дошла на мама Мишел  bouquet

Ами като приключа със изработването на артикулите ще сложа една снимчица  Mr. Green та да се похваля.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 09:20 от Nushinka

# 229
  • на брега на Дунав
Честито, честито, честито на mama Sasi  и ninani. Благословенни сладки бебки да имате, които много да ви радват.   bouquet
Тази сутрин и ние станахме рано, но не се сърдихме много, защото Сами ни събуди с музика. Много е сладък като започне сутрин в тишината да извисява гласче. Певец ще става човека и едни нежни ги докарва - ай, ай, ау, ау голяма скица е. Ние сега закусваме и смятаме да поизлезем на разходка, защото времето и днес е благсклонно към нас с изпекло слънчице. По късно ще се включа пак. За сега толкова момичета. Лек и усмихнат ден ви желая.

# 230
Честито и от мен на mama Sasi и ninani   bouquet.Да си ви живи и здрави малките слънчица. Целувки на всички.. ние излитаме!

# 231
  • София
mama Sasi и ninani, честити ви месечинки. Много здраве и щстие им пожелавам на вашите бебоци.  bouquet
Ей сега чух по радиото, че от утре пак се разваля времето  Rolling Eyes Как мразя лошото време, ама то кой ли го обича!!!

# 232
Здравейте  от мен...не съм ви забравила..ама сървъра нещо не ме долюбваше снощи,та направо и аз незнаам как успях да заспя без да съм се разписала....
Честито и от мен на mama Sasi и ninani и на малките им слънчица....Да са им живи и здрави  много послушни...от нас с Ивчо Hug Hug Hug
Радвам ви се,че имате време и за ръчно плетиво и шев и кройки...аз нещо не успявам напоследък/пък и нещо ме домързява,дано скоро изляза от тоя си период/
Мишелка,радвамсе,че пак си при нас-липсваше ни осезаемо....да нацелуваш принчипесите от мое име/ и от моите диванета/
Анитка,вече са те "успокоили",че е нормално така да си при ПМС....единственото което мога да ти кажа,е че аз затова се радвах че съм бременна/пък най-вероятно и околните ми/
z_eneva ,много ти са сладки момите...особенно каката ти е опасно хубава/а предполагам,че и Иванеса натам отива.../
Е,сега ви оставям/то и без това повечето вече сте навън/ и отивам пак да си кисна крака в тетра,че боли зверски...и май без хирург няма да се размине,ама чакам татито да намери пролука и да дойде да ме закара до болницата,а през това време ще се ядосвам че вън времето е страхотно,а аз кисна вкъщи... Cry

# 233
Здравейте сладуранки  bouquet 
 честито на mama Sasi  и ninaniда са ви живи и здрави малките съкровища и много да  ви радват
 И аз мнг. мразя мрачното и студено време Sad разходките значително ще намалеят.И ние имахме много неспокойна нощ-събуждаше се на всеки 20/30 мин и сега мама е.... smile3507 малко недоспала,а Ади и доста  крива.Малко ме притеснява,че тази сутрин започна да покашля много сериозно,а и май киха по често от обикновенно-та ще ходим на лекар наи вероятно.Хайде наистина да се съберем да  се видим преди да  са заваляли дъждовете.Ние живеем в Надежда и ще ни е малко трудно,защото нямаме кола,но въпреки всичко съм навита да се запознаем и на живо.
А и нещо друго ми хрумна-пловдивските мами си  търсят моми-защо пак да не си вземат снаха от софето newsm78  Partyщом пловдивските са  в недостиг  newsm03и ние сме сладуранки   Blush най вече сме скромни.
 Аз май изтървах хубавото време,ама  имах работа за вършене ,а то взе че се заоблачи  Confused
Я да ви питам кога е  нормално да започнат да се преобръщат от гръб по корем?Чета че  доста  от вашите  звездички вече  го правят .......а единственото което прави Ади е да се мъчи да  пълзи като е по корем(надига дупето и се изтласква с крачета).много е смешна Laughing
 това е  от нас-пращаме ви безброй целувки

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 12:51 от adi_5

# 234
опа пак  съм аз Simple Smile
Да ви питам има ли мами който се разхождат в северния парк ??? тарсим си компания  Party

# 235
# 236
Здравейте и от нас! Hug
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания и ви черпим   party023 newsm38 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle cook ,за мамите многооооооо  beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 а и с една снимка от вчера Grinning Grinning
mama Sasi, много целувки на наборката и да бъде много послушна newsm51 txtloves
По-късно ще пиша пак че бебка надава вой

# 237
  • София
Здравейте, момичета!

Днес май и ние ще пропуснем разходката, че леко ръси дъжд. Засега Ени спи на терасата и очаквам скоро да си поиска папането.

Кабранска, ама то сериозна работа с твоя пръст. Много е неприятно, зная. Стискам палци скоро да се оправиш, че теб май не те свърта само вкъщи  Wink

Ади, и моята принцеса не е започнала да се обръща от гръб по корем. Както вече съм писала, тя и по корем хич не обича да стои. Така че, когато, тогава.

Честито на бебковците на Sasi  и ninani! Здраве и много усмивки!    bouquet

# 238
Пак съм аз,бебка заспа и искам да ви питам newsm78 вашите бебоци хапват ли си нощем?
Защото ние като се нахраним в 20-20.30ч и после към 3ч се събужда,не мисля че се буди от глад но ако не и дам да папка се разсънва и мрънка а като си хапне заспива веднага,но лошото е че към 5-6ч отново се буди #Crazy #Crazy,
Искам вече да спя цяла нощ newsm45 smile3514,но и не искам да махам нощното насила че с баткото направих така и нямаше никакъв ефект само дето щях да яхна метлата afwitch
При вас как е ? newsm78

# 239
 ninani  и ние сме така с папкането,но за сега и аз не смятам да го спирам,защото килограмите ни са малко -5.200 а сме на 3 месеца и 17 дена.А и от сън спомен няма -по  добре беба да е здравичка ще си наваксаме -все някога  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт