ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 995
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Гутен сабахлен  Mr. Green
Буболинка, супер сте на снимките. Имам въпрос, очите на Мериан естествено сини ли са или е с лещи, страшно много ми харесаха?  Heart Eyes
Готин ден от нас и успешна седмица.  bouquet
П.С. Искам да похваля мъжът на Мъничка... страхотен кулинар.
Сини са, мойте са още по - сини, като се срещнем ще ни видиш  bouquet Hug

# 211
Здравейте, момичета!
Както обещах, ще се включвам по-често  Simple Smile

mama Sasi, да ти кажа положението при нас е идентично, не мога да я науча да цока бибата! А съм 100% убедена, че биба се отказва много по-лесно от пръсче  Sad Естествено, ще продължавам с опитите, дано да стане

Анита_, честита ви месечинка! Много да слушка Криси!

Tatalina, дано леко да мине ваксината. Все се оглеждам да ви срещна из квартала. Къде ходите?

# 212
  • София
Сини са, мойте са още по - сини, като се срещнем ще ни видиш  bouquet Hug
Супер, много харесвам сините очи, направо съм им фен. Ще чакам с нетърпение да се видим. Hug
Честита месечинка на Анита   bouquet

# 213
  • Варна
Честита месечинка на Криси на Анита  bouquet Много да е здрава и щастлива и много да слуша мама и тати.

# 214
  • София
Чакайте да ви питам нещо, случайно някоя от вас да има проблем със заглавната страница на бг-мама? Ето на мен какво ми излиза:

# 215
  • Варна
И на мен това ми излиза

# 216
  • София
И на мен това ми излиза
Значи повредата не е само в моя "телевизор". Mr. Green

# 217
  • Варна
Във всички телевизори е Peace

# 218
П.С. Искам да похваля мъжът на Мъничка... страхотен кулинар.
Направо ще спра да готвя[smilie=smile3515.gif]. Баси, страшен гювнеч сготви моя мъж в събота вечер.
Честити месечинки на всички празнуващи newsm51 Да са ви живи и здрави рожбите Heart Eyes

Бубулинке, Полимоли, Анди 06, отивам в парка. Можете да ме разпознаете по синята количка, с жълти китки по нея. Обикновено я бутам празна, щото гудалина ми е в ръцете и зяпа Mr. Green
Иначе аз съм с дънки и розовка тениска. Дано да дойдете Praynig

# 219
  • на брега на Дунав
Здравейте мили мами.   bouquet Честита месечинка на Анита и Криси  newsm51.
И Сами си лапа ръцете  Sad, ама за сега успявам да набутам бибата в устата. Ние сега сме на друга вълна. Произвеждаме солидно количество плюнка, което във вид на балончета избрънчаме с едно бр-р-р-р-р-р и умиваме лицето на всеки дръзнал да го заговори Joy Много ни е интересна тази закачка  newsm62.
Nushinka браво мила за инициативата с шиенето и плетенето. После да покажеш какво си направила. Аз също обичам това занятие, защото ми е писнало от конфекция и предпочитам да си избера плата и модела сама, ама сега времето май е малко за това и по тази причина майка ми шие това което искам. Тя е перфектен шивач, голяма дарба има. Сега плете на Еми една много сладка жилетка, а аз и плета на една кукичка едни розички за декорация, ще ви я покажа когато я свърши.
Да ви питам вие държите ли вашите бебки седнали във вас, че аз го правя това, ама мисля, че за момченцата май не било много хубаво  толкова рано newsm78 Аз не прекалявам де, ама все пак ... направо съм забравила как беше с каката. Като ви слушам как си уреждате срещички благородно ви завиждам, че в нашата агитка други мами от Силистра няма  newsm45

# 220
  • Варна
Здравейте пак! Благодаря за пожеланията. smile3525 Сега се сещам да ви питам нещо относно така наречения "ПМС или предменструален синдром". До преди да родя не вярвах, че има такова нещо -просто при мен не се проявяваше. Сега обаче наближава да ми идва М за втори път след раждането и от два дни не съм на себе си. Всичко ме дразни, хапва ми се сладко /мнооооого повече от друг път/ и подобни екстри  newsm29 newsm66 devil. Това ли е ПМС? И ако е така как се справяте /или справяхте преди/. Дано има някакво средство за облекчаване, че мъжа ми ще се изнесе скоро....или ще остана вдовица  #2gunfire/шегувам се, да не чува дявола/

# 221
  • Варна
Ей, слънцето изпече и тук стана много рехаво. Знам аз, че миткате по улиците и довечера ще се отчетете newsm53
Корнелия аз по-скоро държа бебка полулегнала в мен. Един вид като в шезлонг. Дори и сега докато пиша е така - полегнала си е в мен, гледа си любимата топка и си смуче ръцете. Хубаво я уча така, ама като ми е хубаво да я гушкам  newsm53.
Анита и аз бях така преди да забременея. Преди да ми дойде с мен не се живееше - много раздразнителна, избиваше ме на мързел, а за сладкото да не говорим. При мен нищо не помагаше, прсто ме търпяха докато ми дойде smile3516. Надявам се мъжа ти да прояви разбиране - нали е само няколко дни месечно newsm48

# 222
  • София
Да се похваля, днес с Ени голяма разходка направихме в Южния парк. И сега и двете сме доволни - тя спинка, аз съм с вас Simple Smile

Мишел, аз не излизам всеки ден, но обикновено ходя или в парка до басейна Спартак (че ни е най-близо) или в Южния парк. Ще се радвам да се видим някой ден.  Hug
Тук е мястото да подканя софийските мами да се съберем докато времето е още приятно.

Корнелия, и аз понякога слагам Ени в полуседнало положение в мен. Струва ми се обаче, че й е още рано за сядане дори и в мен....

Анита, за съжаление точно това е ПМС и искрено ти съчувствам. На мен още не ми е дошло след раждането, но преди това всеки месец яхвах здраво метлата и около мен не се дишаше... afwitch

# 223
  • София
Кукумитска, жалко че се разминахме, но ние днес 3 часа миткахме по улиците и чак сега прочетох постинга ти.
Нищо, дано да има още слънчеви и топли дни, ще се видим!

# 224
Привет, мамета  bouquet!
Относно сядането - ами моята бебка много плаче докато не и подам ръце да се изправи до седнало положение.ПОстоянно се мъчи сама да го направи и като не успее (тя естествнео не може сама) се започва едно мрънкане та стигаме и до рев. На всичкото отгоре 2 дни яде много здраво и послед 2 дни си яде по-малко и от нормалното. Кърмата ми се обърка Rolling Eyes  #Crazyтотално и сега ми се налага да я дохранвам, което по принцип не е проблем, но вече не знам кога ще яде, какво ще яде и като тръгна да излизам, мъкна с мен какво ли не!
Бебата за 3 месеца на забелязах да има колики, но през тия две седмици в които не знае какво иска да яде и в какви количества, стомахчето и се разстрои май, защото постоянно се свива и приплаква.
ЛЕка вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт