Буболинка, супер сте на снимките. Имам въпрос, очите на Мериан естествено сини ли са или е с лещи, страшно много ми харесаха?

Готин ден от нас и успешна седмица.

П.С. Искам да похваля мъжът на Мъничка... страхотен кулинар.

Естествено, ще продължавам с опитите, дано да стане

Да са ви живи и здрави рожбите 
Честита месечинка на Анита и Криси
.
, ама за сега успявам да набутам бибата в устата. Ние сега сме на друга вълна. Произвеждаме солидно количество плюнка, което във вид на балончета избрънчаме с едно бр-р-р-р-р-р и умиваме лицето на всеки дръзнал да го заговори
Много ни е интересна тази закачка
.
Аз не прекалявам де, ама все пак ... направо съм забравила как беше с каката. Като ви слушам как си уреждате срещички благородно ви завиждам, че в нашата агитка други мами от Силистра няма
Сега се сещам да ви питам нещо относно така наречения "ПМС или предменструален синдром". До преди да родя не вярвах, че има такова нещо -просто при мен не се проявяваше. Сега обаче наближава да ми идва М за втори път след раждането и от два дни не съм на себе си. Всичко ме дразни, хапва ми се сладко /мнооооого повече от друг път/ и подобни екстри
. Това ли е ПМС? И ако е така как се справяте /или справяхте преди/. Дано има някакво средство за облекчаване, че мъжа ми ще се изнесе скоро....или ще остана вдовица
/шегувам се, да не чува дявола/ 
.
. Надявам се мъжа ти да прояви разбиране - нали е само няколко дни месечно

!
тотално и сега ми се налага да я дохранвам, което по принцип не е проблем, но вече не знам кога ще яде, какво ще яде и като тръгна да излизам, мъкна с мен какво ли не!