ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 022
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Дидолинка за постоянно ли си идвате в България?Имам приятелка,която сега ще заминава  и аз и казах,че си от юнските мами,защото ти вече и беше направила впечатление и аз един вид горда горда това е наша мама smile3534.

Иска ни се да е така, но ако не стане - лятото ще се завърнем отново тук ooooh!
Сега отивам за помощ, че напоследък малкия един такъв ревлив, иска само на ръце, да му говориш, да си играеш с него - а аз нямам всичкото това време и за това в Бг поне ще имам кой да помага, когато се занимавам я с единия - я с другия Peace Не искам да им отнемам това, от което се нуждаят....а тук си е трудничко Tired

Ей го сега МишО - нахранен, поспа половин час и вече реве - нищо, че е в ръцете на баща си ooooh! и ще събуди Вики.... ooooh! ...отивам

# 196
Дидолинка,сигурна съм , че всичко ще е ОК. Като те слушам.. се връщам преди 3 години и се чудех , ама ще стане ли, всичко наред ли ще е и още 1000 въпроса. А пък всичко си се нареди идеално и чак ме е яд, че чакахме толкова време. Мен ме нямаше 7 години, което хич не е малко, но моят мъж 12. Сега все едно никога не съм отсъствала... само приятелите ми от преди повечето ги няма.Стискам ви палци   bouquet!

# 197
Дидолинка,сигурна съм , че всичко ще е ОК. Като те слушам.. се връщам преди 3 години и се чудех , ама ще стане ли, всичко наред ли ще е и още 1000 въпроса. А пък всичко си се нареди идеално и чак ме е яд, че чакахме толкова време. Мен ме нямаше 7 години, което хич не е малко, но моят мъж 12. Сега все едно никога не съм отсъствала... само приятелите ми от преди повечето ги няма.Стискам ви палци   bouquet!

Благодаря за окуражителните думи Peace  bouquet
Вдъхна ми вяра Praynig
Мого ми се иска да останем там и всичко да се нареди - дай Боже - ама ти знаеш как е Wink

Сега събирам багаж и като виждам колко неща ще зарежем тук ooooh! Sad ......

# 198
Сега погледнах Тити докато спинка, стори ми се доста неспокоен,дали вече сънува и днес се е наситил на впечатления или днес е спал повечко и не му се спи много?

# 199
  • София
krasi78, браво на вашия педиатър, че не ти е предложил веднага АМ, ами те окуражава в кърменето. Стискам палци да се увеличи кърмата ти и Боби да е добре! И благодаря за хубавите думи   bouquet

denit, и аз се чудех дали Ени сънува... понякога се мръщи докато спи, а друг път се усмихва леко, а има и случаи, в които се върти много и е доста неспокойна. Предполагам, че натрупаните впечатления през деня се отразяват и в съня на нашите бебковци.

Буболина, явно срещата е минала страхотно, много готини снимки Simple Smile

Дидолинка, представям си колко странно се чувстваш пред една такава голяма промяна.... но пък всичко, което ни се случва в този живот е с някаква цел и е за добро - убедена съм  Hug

Сладки сънища!  smile3524

# 200

къде? Къде?

Тук съм, ама не смогвам да ви изчета... Embarassed
та и затова много не пиша, ама на успях и от днес смятам да се включвам ежедневно, та да не ми пишете отсъствия, а и да мога своевременно да ви отговарям. Тези дни все, чета, чета и като тръгна да пиша, то инфото ми остаряло и вие сте вече на друга тема  Wink

# 201
  • Варна
Добро утро от нас!
denit,Tatalina, четох някъде, че бебетата сънуват още от корема на мама и първите дни като се родят сънуват преживяванията в корема. След няколко месеца започват да сънуват преживяванията от деня Peace Надявам се да съм погнала с чуденките ви Hug
Ние се изкъпахме, папкахме и сега спинкаме. Надявам се днес да не вали и по-късно да отидем на разходка.
Целуффки от нас  love001

# 202
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте мамита и от нас с Бобко, ние сме добре, каката е болна и не я пращам на училище.Аз съм много заета с пуловера на каката, докато не го свърша мира не ми дава, остана ми само полото да изплета и е готов.Шия и на бебока 2 спални чувалчета, че хем по ефтино, хем аз си избирам материята и модела.Аз също не смогвам да ви изчета, та сега пиша и след малко ще дочитам.Бебока ми имаше 2 дена някаква хрема и само се мъчих покрай него, че не може да спи.Аз не съм се представила досега.Казвам се Теменужка и съм на 24 години от гр.Видин.Със съпруга ми сме заедно от 6 години, декември ще станат 3 години от както сме женени.Татито е завършил българска филология, и тази година стават 20 години откакто живее в Бг, а аз съм завършила техникум по облекло, така и не записах висше поради постоянното пътуване.Ами това е от мен прекрасна седмичка ви желая и много усмивки от мъниците.  bouquet

# 203
  • София
Гутен сабахлен  Mr. Green
Буболинка, супер сте на снимките. Имам въпрос, очите на Мериан естествено сини ли са или е с лещи, страшно много ми харесаха?  Heart Eyes
Готин ден от нас и успешна седмица.  bouquet
П.С. Искам да похваля мъжът на Мъничка... страхотен кулинар.

# 204
  • Варна
Здравейте юнски майчета и бебоци! Днес Криси прави 4 месеца и черпим

Нямаше ни няколко дни и сега ще имам да наваксвам доста с четенето....целувки на бебенцата и дано в сърцата ни да е слънчево  Nature Sun With Face че като гледам навън какво е...... май днес пак ще вали:rain:

# 205
  • Варна
Добро утро и от нас!
Честита месечинка на Криси на Anita_s! Много да те слушка бебенце!
Denit от 2 дни Дари също спи неспокойно. Но според мен е затова, че онзи ден когато имахме гости детенцето им когато я видя така й се зарадва, че чак я стресна. Горкото бебе като ревна нямаше спиране, а после ги гледаше накриво. smile3516
Аз от мъжо вчера не можах да се вредя на компа. Скарахме се и той като заседна чак забрави да стане и по едно време ми идваше да го  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Приятен ден на всички, цунки по дупетата на бебоците и до по-късно!
 smile3525  love001
Дано времето да е хубаво за разходки newsm17

# 206
  • Варна
Сега като видях малкото ми слънчице как спи се сетих да ви питам. Вашите бебоци смучат ли си пръстчетата? Дари от няколко дни така майсторски си засмуква палеца и така заспива, а също така и през ноща се събужда да си го търси. Вчера сутринта два часа си играхме на "махни палеца от устата" - аз махам, тя пъхва.  #Cussing out Накрая й пъхнах цицата и така заспа.
Ох, дайте съвет, защото не искам детенце да има лош навик.

# 207
mama Sasi, моятя беба я научих да се приспива с биба поради тази причина. Когато я видя да си търси ръцете и пъхам бибата и за сега действа. Според мен по- добре биба да дъвче отколкото пръстче, което винаги и е под ръка  bouquet
Мишелка радвам се , че си пак сред нас. Надявам се че и двете ти принчипеси са добре и те слушкат.

Буболина, много сте готили със щерката. Направо се опулих като видях колко голяма дъщеря имаш, и мъничко ти завидях за нея, защото вече е  голяма , а ти си млада мама с голяма щерка, която вече може да ти е приятелка , помощ, и да си излизате заедно. пу-пу сладурки

# 208
  • София
Добро утро, момичета!

При нас е слънчево и приятно и става за разходки. Дано слънцето се усмихне за всички!

Преди малко на Ени и сложиха 2-я прием на ваксината Пентаксим. Аз бях малко притеснена, че от убождането по принцип много плаче, а на мен сърцето ми се свива. Но днес беше направо герой - май изобщо не усети кога й биха инжекцита. Надявам се днес да е спокойна.

Саси, и моята принцеса си лапа ръцете, няма си любим пръст и си ги дъвче всичките. Единственото, което правя е като я видя да й дам да смуче бибата вместо пръстите.

Честита месечинка на Криси на Anita!

# 209
  • Варна
Valkiria, Tatalina аз също се опитвам да напъхам бибата но не се получава - започва да я плюе, много да шава и ако съм по-упорита се събужда. Тогава му удря един як рев и трудно заспива отново.
Браво на Ени, че така геройски е приела ваксината  smile3501
Ние ще видим как ще се справим на 05.10.

Общи условия

Активация на акаунт