ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 10 042
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Таталинка грам слънце няма дори и дъжд вали.Най-много да отидем до МОЛІа да пием по едно кафе и да обиколя отново магазините/да не чува Жоро/.

# 181
Добро утро мамета и беб4ета, или маи за вас е добър ден. Сно6ти ви 4етох два 4аса, бреиии не мога да ви смогна. Искам първо да 4еститя на вси4ки рожденни4ки на патерица и на вси4ки месе4инки, бъдете много, много здрави и 6тастливи  bouquet. И тази сутрин както всяка друга съм умряла за сън smile3507, но малката иска да си бърбори с някого и няма как мама е на линия. Това дете като по 4асовник става всяка но6т в 3.00 часа да яде и идея си нямам как да я оту4а от този навик newsm78, или просто да си я храня пък да се надяваме 4е сама 6те спре да се събужда, в което не съм много сигурна, имам чувството че 6те и стане навик. Но както и да е, да ми е жива и здрава, другото се преживява. А ина4е гледам аз че се представяте и ре6их и аз да го направя. Казвам се Лидия Георгиева и съм от Благоевград, там работех като митнически декларатор, ина4е съм завър6ила спецялност "Детцка Престъпност", но никога не сум работила това. Запознах се със мъжлето ми Тодор в 4ата от първото ми влизане там и хеи ме на у Англииско Grinning. Тои е от Стара Загора, но бе6е в Лондон когато го съзрях в чата. За първи път се видяхме за Коледа през 2004 г. след три месе4но 4атене, през лятото се сгодихме и надявам се до ниaколко седмици ве4е да сме женени newsm53 married. Много се оби4аме и си помагаме. Когато се приберем смятаме да живеем в СЗ, така 4е з енева 6те си бъдем компания мила. Ина4е за бебка малко над 6 кг. е ве4е и в сряда пак сме на консултация, расте и хубавее пу-пу да не са и о4и. Ве4е броим дните до Коледа когато 6те се приберем в любимата България newsm44. Е хаиде стига толкова от мен за сега. Желая ви успе6ен ден и много целувки от нас.  love001

# 182
  • Бургас
Здравейте и от нас с Йоанна
Поздрави и целувки на адшките и на всички малки слънчица, че ако не са те в това дъждовно време какво щяхме да правим.

Ние днес ставаме на 3м и ви черпим кой с каквото си пожелае.Ние  от вчера сме на гости на прабаба и на Йо и е много гот пък и на мен някой да има да ме отмени за малко.

Явно октомври ще е месец за свадби и ние с мъжо ще ходим и аз нали съм като слон в нищо немога да вляза и почнах вече да се депресирам, че и аз искам да съм малко фешан ама ще измислим нещо.

Засега целувки и повече усмивки от нас

# 183
Здравейте момичета!
Искам да кача малко снимки,но незнам точно как,някой ще ми обясни ли как става качването от компютъра в темичката/т.е. в постинга/? newsm78 Embarassed
Може да ми пишете на лични да не пълним темата,благодаря предварително newsm51 smile3525

# 184
  • на брега на Дунав
Привет, привет, привет  smile3534.Мойта челяд барабар с татито легна да спи, а аз гледкам снимките на сладките ви бебки и се кефя на спокойствието и тишината  Mr. Green. Голямо чистене му ударих днес и се чудя сега да си разстеля ли телесата на диванчето за малко сън  newsm78. Незнам за вас мами, ама аз твърдо вече съм решила да се погрижа за раздялата с излишните килца. Такъв глад ме гони, че просто не е истина и вече съм качила 1 кг.  Cry. Не може така вече, че съвсем ще отпусна края затова  почвам НВД. Стискайте палци да устоя и да успея в начинанието, че само като си помисля, че ще се простя с любимите си пържени картофки и сладичкото направо ми се плаче. Ама няма как заслужава си жертвата щото искам да се видя пак фина и красива без досадните тлъстинки.
ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА хубави съвети са ти дали мамите за предстоящото събитие, аз май нямам какво да добавя щото като бях кръсница килцата ми бяха -9 и се побирах във всичко, ама сега тц. Поне нямам проблем с избор на тоалети защото те са ми само два в момента, нали уж ще се слаббе и все отлагам купуването на нови. Ой придряма ми се май, да взема да ходя,че по закона на Мърфи докато легна и някой ще се намери да стане. Айде чао за сега мили дами.

# 185
Здравейте момичета,
за съжаление блаженната неделя е към своя край ама кво да се прави! Да ви се похваля през януари ще ставам леля за  първи път и много се вълнувам, засега е племенница но да видим! Може ли да ми опишете една стандартна консултация щото ми се струва че тази нашата педиатърка нещо ни претупва!
И да ви питам вашите  бебета прохъркват ли понякога докато спят?

# 186
denit, ние като ходим на консултация ни мерят , теглят , преслушват сърчицето и дробчетата, проверяват фонтанелката и пита дали аз имам някакви въпроси... ако не ни изпраща по живо, по здраво до вратата. А за похъркването и ние го правим.
Момичета в това мрачно време наистина няма какво друго да правим, освен да спим. Ние днес сме си самички Sad, защото нашият тати се стяга за панаира и му пуши главата newsm61 . А трябваше да ходим семейно на разходка както всяка неделя... ама нищо, друг път.
Това е за сега... приятен ден  bouquet!

# 187
Забравих да честитя месечинката на Йоанна на Елия newsm51! Бъдете много щастливи!

# 188
Здравейте момичета.
Честито на всички месечинки и християнчета, много здраве и късмет.   bouquet
Ние ходихме да направим контролно кърмене и се оказа, че Боби приема към 80 гр. Но за сега няма да я дохранвам. Педиатъра каза да опитам да си увелича кърмата. И след 10 дни ще ходим пак. И въпреки всичко се измъчвам, защото като започне да яде мрънка и едвам я задържам 3 мин. на гърда.
А за килограмите за сега сам се примирила, но друг е въпросът, че всяка седмица си пробвам дрехите от преди бремеността с надеждата да ми станат, ама не... Embarassed
Днес мъжът ми отиде на гроздобер и аз си мисля-ето компютъра днес е за мен, но Боби заспа чак сега. А вчера будува от 13 часа до 21 часа  Shocked, ама после вечерта спа сладко.
Tatalina като гледам как Ени си държи залъгалката все едно гледам Боби, пък и ние използваме същите модели биби. Ти изглеждаш чудесно. А тази булка има много интересна рокля, напомнями на българска носия.
Дидолинка този тутманик ме вдъхнови и аз реших да направя. Като се сетя се чудя дали и тази вечер да не повторя.
Много целувки на бебоците.

# 189
  • София
Честито на всички с месечинки  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, снощи за пръв път излязох и оставих татито да се грижи за бебка - той е вълшебник Hug, тя не е имала колики цяла вечер, когато се прибрахме с дъщеря ми, спеше като заклана Wink
ние бяхме на среща на форума, ето малко снимки:
http://snimka.bg/album.php?album_id=64990&photo=39
http://snimka.bg/album.php?album_id=64990&photo=40
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2162&AlbumId=67957

# 190
Здравейте и от мен!Аз нали си имама мама на гости,днес до компа не мога да стигна...че не можем да се наприказваме...иначе работа за 5 стотинки не съм свършила,ама то няма да ми се размине....мен си ме чака,но тия дни съм го удариля на релакс...

Момичета в това мрачно време наистина няма какво друго да правим, освен да спим. Ние днес сме си самички Sad, защото нашият тати се стяга за панаира и му пуши главата newsm61 . А трябваше да ходим семейно на разходка както всяка неделя... ама нищо, друг път.

Ели,то и ние сме така,и нашия тати от сутринта е на панаира и предполагам ,че цяла седмица няма да му видя очичиките,но не мъркам,щото предишните два дни  ги беше посветил изцяло на нас и на форумските ни изяви....
Иначе,аз от утре ще съм пак на линия в Градската-по обед-ако имаш път нататък....
Денит- инас така ни процедират на консултациите-но нашата педка с такова отегчение работи напоследък и ще я сменяме... Naughty
Дидолинка,като гледам днес масово тутманици ще правим,че ти разбуни духовете/т.е. апетита/ и сега ни гледаш сеира....
А за тоалетите-не се косете бе момичета-вие такова излъчване имате от майчинството...няма кой да ви забележи килцата...
Бубалинка,направо ви завидях за срещата...и ние пробвахме,ама при нас беше в доста камерен състав/за сметка на това пък беше много приятно/....И искам да ти кажа,че изглеждаш чудесно и най-вече да те поздравя за прекрасната  голяма дъщеря...
  bouquetЧестито на Йоана на Елия!!!  bouquet

# 191

Дидолинка,ама каквато си ми хубава и засмяна каквото и да облечеш все ще ти е добре,а пък най-важното да ти е удобно Peace.Винаги съм казвала,че човек дава живот на дрехата,а не обратното Simple Smile

Благодаря ви другарчета...  bouquet Таталинке - Хубавинке Heart Eyes
Всичко друго е добре, но ако знаете ханша как ми се е уголемил Tired

Буболинке - много сте лъчезарни с каката и браво на татито ви - заслужава медал Peace  наистина Peace
Камбанке, я се виж каква си слабичко-приветлива Hug за това мислиш така....аз вече 2г съм с тумбак и се  Joy но си мисля и за това, което ми бе казала преди време, че в Бг храната е съвсем различна оттук и се надявам като се върна да се пооправя поне малко Mr. Green

Краси
- да покажеш после какво си сътворила Heart Eyes

ДениТ - Мики и той похърква Peace
За консултациите - тук са на 2, 4 и 6м - после на 1 - 1,6 и 2 г Confused

Корнелия - успех с диетата Peace и мерси за инфото и на теб  bouquet

ninani - упъти ли се вече как да качиш снимка Wink ако не да помогна...

Мишелка - къде си Hug

# 192
  • Варна
Здравейте и от нас!
Ние имахме малко скарване с домашните(свекър и свекърва) ама няма да ви занимавам с това.
Бебо покрай мен се изнерви и той и чак сега заспа милото.
Честита месечинка на Йоана на Елия!!!
Засега толкова, че нещо още ми е криво и нямам настроение за писане
лека нощ от нас с Хрис smile3524

# 193
  • Велико Търново
[Честита месечинка на Йоанна на мама Elia!Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и татко!color=red][/color]

Ей,Буболинка страхотна мацка си много красива и със страхотно излъчване.Мериан също е голяма сладурана,ама тя на теб прилича/мое мнение,може и да бъркам/.Благородно ви завиждам страхотна среща е била.

Дидолинка за постоянно ли си идвате в България?Имам приятелка,която сега ще заминава  и аз и казах,че си от юнските мами,защото ти вече и беше направила впечатление и аз един вид горда горда това е наша мама smile3534.

Днес направо се побърках у дома,времето отврат и не можах де изведа Божидара Twisted Evil.Една приятелка искаше да ходим да пазаруваме,ама мойто мъж нали е така smile3529и ме отразя,но аз ще си го върна Mr. Green.

Спокойна нощ ви желая! Hug

# 194
  • София
 Embarassed  bouquet Hugблагодаря

Общи условия

Активация на акаунт