- 1 078
- На пазар
. И тази сутрин както всяка друга съм умряла за сън
, но малката иска да си бърбори с някого и няма как мама е на линия. Това дете като по 4асовник става всяка но6т в 3.00 часа да яде и идея си нямам как да я оту4а от този навик
, или просто да си я храня пък да се надяваме 4е сама 6те спре да се събужда, в което не съм много сигурна, имам чувството че 6те и стане навик. Но както и да е, да ми е жива и здрава, другото се преживява. А ина4е гледам аз че се представяте и ре6их и аз да го направя. Казвам се Лидия Георгиева и съм от Благоевград, там работех като митнически декларатор, ина4е съм завър6ила спецялност "Детцка Престъпност", но никога не сум работила това. Запознах се със мъжлето ми Тодор в 4ата от първото ми влизане там и хеи ме на у Англииско
. Тои е от Стара Загора, но бе6е в Лондон когато го съзрях в чата. За първи път се видяхме за Коледа през 2004 г. след три месе4но 4атене, през лятото се сгодихме и надявам се до ниaколко седмици ве4е да сме женени
. Много се оби4аме и си помагаме. Когато се приберем смятаме да живеем в СЗ, така 4е з енева 6те си бъдем компания мила. Ина4е за бебка малко над 6 кг. е ве4е и в сряда пак сме на консултация, расте и хубавее пу-пу да не са и о4и. Ве4е броим дните до Коледа когато 6те се приберем в любимата България
. Е хаиде стига толкова от мен за сега. Желая ви успе6ен ден и много целувки от нас.
.Мойта челяд барабар с татито легна да спи, а аз гледкам снимките на сладките ви бебки и се кефя на спокойствието и тишината
. Незнам за вас мами, ама аз твърдо вече съм решила да се погрижа за раздялата с излишните килца. Такъв глад ме гони, че просто не е истина и вече съм качила 1 кг.
. Не може така вече, че съвсем ще отпусна края затова почвам НВД. Стискайте палци да устоя и да успея в начинанието, че само като си помисля, че ще се простя с любимите си пържени картофки и сладичкото направо ми се плаче. Ама няма как заслужава си жертвата щото искам да се видя пак фина и красива без досадните тлъстинки.
, защото нашият тати се стяга за панаира и му пуши главата
. А трябваше да ходим семейно на разходка както всяка неделя... ама нищо, друг път.
! 

, тя не е имала колики цяла вечер, когато се прибрахме с дъщеря ми, спеше като заклана 
, защото нашият тати се стяга за панаира и му пуши главата
. А трябваше да ходим семейно на разходка както всяка неделя... ама нищо, друг път.
Честито на Йоана на Елия!!!
.Винаги съм казвала,че човек дава живот на дрехата,а не обратното 
Таталинке - Хубавинке 

наистина 
за това мислиш така....аз вече 2г съм с тумбак и се
но си мисля и за това, което ми бе казала преди време, че в Бг храната е съвсем различна оттук и се надявам като се върна да се пооправя поне малко 

и мерси за инфото и на теб 
ако не да помогна...
.
и ме отразя,но аз ще си го върна
Препоръчани теми