ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 967
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
Ей писателки, ако с хванем всички заедно за 3 дена Война и Мир ще напишем.  Grinning
Как сте днес, всички ок надявам се. Ами и ние сме така, като гледам проблемите, които имаме ние ги имате и вие. Софийска е луднала да седи при което подлудява и мен. Повдига главата и ха да седне самичка. Никак не ми се иска да я държа седнала, но понякога от рев ми писва и я оставям да поседи за малко. Мами, кога мислите, че ше е вече безопасно да я оставям да си посядва? За обръщането и ние още не го умеем съвсем, но от 2 дена наблюдавам, колко настойчиво се полуобръща и с малко помощ застава настрана. Това обаче никак не ме радва, тъй като означава опасност от падане и прочие. Вече не смеея за секунда д я оставя на масата за сменяне.
Гледам, че и други мами се опакват, че режима нещо се поскапва. Един път изяде 90 грама, другия път си изяде цялата манджа, че изглежда да иска и още. Нощно време не ядем, последното ядене е към 9-9,30 и але хоп в страната на сънищата до 6-7 сутринта. После си поспиваме до към 9-10 и хайде пак наново цялата дандания. Забавно е нали Simple Smile
Kambanska, като гледам твоя мъж все едно гледам моя. Вечер след работа със София в скута пред компа и така няколко часа. А пък милата да я снимаш с камерата да я гледат бабите вече никакво впечатление не и прави. Само малко се разконцентрира от микрофона дето и го бутаме пред устата да им говори, но и това отминава.
agne6a, майка ми  орязала мойте мигли, та сега аз си се мъча със късичките мигленца. Не се втелясвай както викат старите баби:)
Целувки на всички и малко слънчице ви изпращам виртуално

# 256
  • Варна
Здравейте! И аз бързам да се разпиша. Изкъпах Дари и вече сладко си спинка  smile3524
Не смятам да й променям нощния режим, т.е. да се къпем и храним към 10-11 часа. Когато вече е готова сама ще си прави дългите паузи.
Valkakar доколкото знам до 6-тия месец не трябва да се оставят бебетата да са седнали. Тъй като костите още не са укрепнали. И ние така се опитваме да ставаме и да искаме да сме седнали. Аз понякога я взимам в мен и я слагам подобно на шезлонг - да не е напълно седнала, а в леко полегнало положение. Просто незнам как ще ги удържим до 6-тия месец да не позволяваме да седят newsm78
Agne6a не го мъчи детенцето. И аз мисля, че е генетично заложено.
Лека и спокойна нощ на всички.
Целувки по къпаните бебешки дупета  love001

# 257
  • Ямбол
Здравейте!
Честити месечинки на бебе Тея и Дари!Да са много здравички и усмихнати!
Камбанска, дано се оправиш по-бързичко, та да не те мъчи това пръстче!
Добре дошла на мама qvan и бебе Вики!
Valkakar, и аз знам, че не е хубаво да сядат бебоците до 6 мес.
За обръщането още като стана на 2 мес.една сутрин мъжа ми вика, че се е обърнала, но тя беше оставена на спалнята и той седнал до нея на крайчеца на леглото и явно натежал и тя така се е преобърнала.Но аз отначало не се досетих и се зарадвах и чак след няколко дни ми светна LaughingНо и това време ще дойде.
Ние се къпим към 19.30 и до 20.30сме заспали.В 00.00 я храня, т.к нали имаме проблем с яденето, вземам я и тя в сънно състояние си изцоква млякото.Това ми е любимото време, много се радвам че всичко си изяжда.После се буди различно от 04.00 до 06.30, яде малко и така до 07.30-08.00.Но през деня почти не спи. 
дано утре е хубаво времето!
Лека вечер на всички мами и техните бебчовци!

# 258
Здравейте мами!Знам че не съм редовна в писането Embarassed,но пък  ви чета PeaceДнес на Дани му поставиха втората ДТК и засега не е вдигнал температура дано този път да я е приел по -леко PeaceВече сме 7килограма и 60-1/2см. LaughingТези дни използваме максимално като всички вас хубавото време и сме нон-стоп навън Hug.Не ми се мисли като се застуди  и прекарваме вкъщи повечето време TiredДани също не се е обърнал сам по гръб ,но наистина всяко дете си е индивидуално.Обещавам да сме по-редовни в писането StopЦелувки на всички бебоци от нас  Hug

# 259
Здравейте момичета! Grinning
 Честити месечинки на бебе Тея!  bouquet
Добре дошла на новата мама с бебе ВИКИ! baby_neutralЧакаме да ни разкажеш нещо повече за теб.....при нас е хубаво!
Мойто бебче си ляга вечер към 21.30 ,буди се за нощно хранене към 3.00 и към 7.00.Този режим ни е от скоро,преди изобщо не се будеше за нощно хранене.Ама каквото е такова ще си яде детенцето Mr. Green   
    Лека нощ и целувки на заспалите бебоци! baby_neutral Joy baby_neutral Joy baby_neutral Joy baby_neutral

# 260
Tatalinka абе извинявай ама вие от къде си купихте ваксината, че аз я търся в момента и ми казаха чак другата седмица че ще получат, а май и ти беше писала, че не си купила и 3-те наведнъж - или греша?

# 261
Влизам да ви кажа Лека нощ,докато за пореден път съм се накиснала в тетрата....омръзна ми животя,ей......обаче и аз съм инат/пък и като си спомня що болки бяха миналия път-сега хич не ми се иска пак Sick/,и най-вече ми се ще,поне тая седмица да не е рязането,че таткото ни е на панаира и няма време да ме разкарва по болници,а след операцията ще трябва всеки ден на превръзки да се ходи...
От утре го дават разваляне и на времето и хич не ми се мисли.... Cry
Ленката,той ваш Дани много голям,бе....браво на такива юнаци като него...и пишете по-начесто...че да не въведем задължитемно разписване Wink
А за обръщането,и сядането-и да ги поощряваме и да ги ограничаваме-бъдете сигурни,че като им дойде времето на дечковците,спиране няма...и от опит ви пожелавам да не са много пъргави,че като почнат веднъж да се въртят и най-вече като тръгнат....почивка няма и за минутка....
Приятни сънища и много целувки от мен.../че Ивчо вече спинка сладко/ smile3524
А за попийващите си пред компа мами поствам една снимка,да знаете,че младото поколение идва и да си пазите бирите...

# 262
  • София
Момичета, аз съм луда - вече два часа седя на компа и слушам една песен - побърква ме от кеф ей.... А ша умра за сън.... Луда работа  Joy

vesseluchka, аз бях взела само две ваксини щото не ми стигнаха парите тогава. За края на октомври ще ми трябва третата и ще се обаждам до Търговската лига да ги питам дали имат и ако не, кога ще доставят. Дано да има, че май е голям проблем с намирането.

kambanska, ей тоя пръст голям тормоз ти налага, ужас. Пращам ти много светли мисли за оздравяване!  Hug А новото поколение по-полека с бирите, че трябва поне те да са с акъла си  Simple Smile Като гледам Ивчо как й се заканва, мале...  Joy

# 263
Таталинка,тъкмо щях да те питам в другата тема-утре как ще ставаш..ама не посмях да ти разваля романтичното настроение....
А за бирата,той Ивчо само и се закани и отиде да спи-сега мама изпълнява заканите от негово име...
А за светлите мисли-благодаря ти. Hug..и моля те кажи коя е тая песен/или е твърде лично newsm78/

# 264
  • София
Кабранска, изобщо не е лично, ей тая песен ми изяде съня: Gnarls Barkley "Crazy" - http://www.youtube.com/watch?v=JgKUnhCANTY

Уф, айде да се приземя и да ходя да спя. Лека и сладка нощ на всички

# 265
Таталинка, какво ще става утре - аз май пак не съм в час Wink

Кабранската - ама какво ще го правят пръста ти newsm78
Ивчо бая очудено гледа - да не вече да е пийнал от течността  Mr. Green

Честити месечинки на Sasi  и ninani!

За къпането ( не го правя всеки ден вече - за ужас на някой  Wink) го правя малко преди 21 часа и в този час като сложа Вики да спи, слагам и малкия дивак Heart Eyes

Хайде Гуш от мен и лек ви сряден ден на всички  bouquet аз отивам гледам Джои Joy

# 266
  • Варна
Добро утро и от нас!
Ние вече сме на линия! Дари си бърбори на пръстчетата, а мама е във форума.
Камбанска дано всички се оправи, че да не се налажи операция. Като те гледам си мъжко момиче и едвали нещо подобно би те уплашило. Пък за куража плътно с теб съм. Стискам палци и като Таталина ти пращам много положителна енергия  newsm51 Той твоя малкия много пристрастено гледа...ама и в погледа му се чете желание...или нещо си е посръбнал малко преди сън. Да знаеш, че след това се спи сладко, дълго и непробудно  smile3521
Момичета да ви питам вашите мъже проявяват ли ревност по отношение на децата  newsm78. Абе моя от няколко дни ги ръси едни такива, че само за детето се грижа, че не обръщам повече внимание и искал както преди да се грижа за него  newsm09 А пък тази сутрин беше върха на сладоледа като ми каза, че вече не ми пукало за него. Тъй като преди да се роди малката сутрин преди работа докато си взима душ, аз независимо от ранния час ставах и му правех кафе, а после и компания. Изпращах го на работа и след това лягах да спя до когато ми душа иска. Ама нали все още бебето беше на топло в мен и много не му мислих. Но сега с тези ставания посред нощ, това че по цял ден съм самма с малката направо ме убива и вечер лягам и съм труп. Няма кой да ни помага с гледането, а така искам поне няколко часа само за мен. Старая се да не го пренебрегвам ...ама и "хасан е хората". Ох, поне малко ми олекна като се оплаках.... пък ще видим по-нататък как ще се възпитаваме с него.
Вече твърдо съм на мнение, че мъжете са едни големи деца, които се пускат от полата на мама и се хващат за полата на жената. Завиждам им за живота - винаги има кой да ги гледа. А както се очертаава при нас май ще иска и дъщеря ду да го гледа......ако не съм го превъзпитала дотогава.....ми, че то оправия няма Sick
Айде приятен и слънчев ден на всички

# 267
  • Варна
Добро утро!
kambanska и аз мислено съм с теб и стискам палци да се оправи без оперативна намеса. А Ивчо с тази бирка май после добре поспива... smile3521
Добре дошла на мама qvan и бебе Вики! welcome
Момичета, докато прочета какво сте писали...отрязах миглите. Ама имам 2 приятелки, които отрязаха миглите на децата си и сега са с дълги мигли, а при тях генетично не е заложено. Абе в най-лошия случай пак ще си станат като преди Peace
mama Sasi, ние нали живеем със свекър и свкърва...та тя много ги глези мъжете. И мъжо в началото(свикнал майка му да му приготвя всичко, да му слага за ядене(малкото дете), да му даде чорапи и куп такива неща), сега сам си сипва ядене, сам си взема чорапите... е не си мислите, че нищо не правя Grinning гивизя го понякога, гладя му дрехите, но не ходя след него като след малко дете. А вчера малко го ядосах, защото в почивните си дни вместо да остане при нас и да ми помогне той отива за риба(така се разтоварва)...та аз пред него говоря на Хрис и му казвам:А, мамо, виж един чичко иска да те вземе малко." И той като се вкисна...ама то детето почти не го вижда.
Извинявайте мацки за дългия пост, ще глрдам да не се повтаря  bouquet
айде лек ден и целувки от мен и Хрис  love001

# 268
Здравейте мамчета и бебчета!Ох най после оправиха компа ама та пък сега нета свършва  ooooh!
Ние с Диди сме добре тежим 7400кг и 63см  Laughing неможах всичко да изчета да бързам да се отчета и аз ама прочетох нещо за надаване за момите и ние ще се включим,че сме си харесали  Heart Eyes
Честити месечинки   bouquet на всички / минали и настоящи / и на новите християнчета също  bouquet
 fingerscrossed Камбанска дано всичко мине без ножици
Е хайде лек ден ,че ми дойдоха гости целувки на всички!

# 269
  • София
Здравейте мами, искам почерпя виртуално, защото днес се навършват 3 години семеен  married живот.  Misc Baby Bottle  food002 Drunk beer Wine Glass cheers beer eat Popcorn cook  beer3
Камбанска, дано се размине скалпела...много е гадно. Ако от някъде можеш да намериш Ихтиол (така ли се се пишеше  Embarassed) ще бъде много добре, той изтегля гнойта.

Общи условия

Активация на акаунт