Как сте днес, всички ок надявам се. Ами и ние сме така, като гледам проблемите, които имаме ние ги имате и вие. Софийска е луднала да седи при което подлудява и мен. Повдига главата и ха да седне самичка. Никак не ми се иска да я държа седнала, но понякога от рев ми писва и я оставям да поседи за малко. Мами, кога мислите, че ше е вече безопасно да я оставям да си посядва? За обръщането и ние още не го умеем съвсем, но от 2 дена наблюдавам, колко настойчиво се полуобръща и с малко помощ застава настрана. Това обаче никак не ме радва, тъй като означава опасност от падане и прочие. Вече не смеея за секунда д я оставя на масата за сменяне.
Гледам, че и други мами се опакват, че режима нещо се поскапва. Един път изяде 90 грама, другия път си изяде цялата манджа, че изглежда да иска и още. Нощно време не ядем, последното ядене е към 9-9,30 и але хоп в страната на сънищата до 6-7 сутринта. После си поспиваме до към 9-10 и хайде пак наново цялата дандания. Забавно е нали

Kambanska, като гледам твоя мъж все едно гледам моя. Вечер след работа със София в скута пред компа и така няколко часа. А пък милата да я снимаш с камерата да я гледат бабите вече никакво впечатление не и прави. Само малко се разконцентрира от микрофона дето и го бутаме пред устата да им говори, но и това отминава.
agne6a, майка ми орязала мойте мигли, та сега аз си се мъча със късичките мигленца. Не се втелясвай както викат старите баби:)
Целувки на всички и малко слънчице ви изпращам виртуално

Днес на Дани му поставиха втората ДТК и засега не е вдигнал температура дано този път да я е приел по -леко
.Не ми се мисли като се застуди и прекарваме вкъщи повечето време
Дани също не се е обърнал сам по гръб ,но наистина всяко дете си е индивидуално.Обещавам да сме по-редовни в писането
Целувки на всички бебоци от нас 
Чакаме да ни разкажеш нещо повече за теб.....при нас е хубаво!
/,и най-вече ми се ще,поне тая седмица да не е рязането,че таткото ни е на панаира и няма време да ме разкарва по болници,а след операцията ще трябва всеки ден на превръзки да се ходи...

Той твоя малкия много пристрастено гледа...ама и в погледа му се чете желание...или нещо си е посръбнал малко преди сън. Да знаеш, че след това се спи сладко, дълго и непробудно 
А пък тази сутрин беше върха на сладоледа като ми каза, че вече не ми пукало за него. Тъй като преди да се роди малката сутрин преди работа докато си взима душ, аз независимо от ранния час ставах и му правех кафе, а после и компания. Изпращах го на работа и след това лягах да спя до когато ми душа иска. Ама нали все още бебето беше на топло в мен и много не му мислих. Но сега с тези ставания посред нощ, това че по цял ден съм самма с малката направо ме убива и вечер лягам и съм труп. Няма кой да ни помага с гледането, а така искам поне няколко часа само за мен. Старая се да не го пренебрегвам ...ама и "хасан е хората". Ох, поне малко ми олекна като се оплаках.... пък ще видим по-нататък как ще се възпитаваме с него. 

живот.