Как сте днес, всички ок надявам се. Ами и ние сме така, като гледам проблемите, които имаме ние ги имате и вие. Софийска е луднала да седи при което подлудява и мен. Повдига главата и ха да седне самичка. Никак не ми се иска да я държа седнала, но понякога от рев ми писва и я оставям да поседи за малко. Мами, кога мислите, че ше е вече безопасно да я оставям да си посядва? За обръщането и ние още не го умеем съвсем, но от 2 дена наблюдавам, колко настойчиво се полуобръща и с малко помощ застава настрана. Това обаче никак не ме радва, тъй като означава опасност от падане и прочие. Вече не смеея за секунда д я оставя на масата за сменяне.
Гледам, че и други мами се опакват, че режима нещо се поскапва. Един път изяде 90 грама, другия път си изяде цялата манджа, че изглежда да иска и още. Нощно време не ядем, последното ядене е към 9-9,30 и але хоп в страната на сънищата до 6-7 сутринта. После си поспиваме до към 9-10 и хайде пак наново цялата дандания. Забавно е нали

Kambanska, като гледам твоя мъж все едно гледам моя. Вечер след работа със София в скута пред компа и така няколко часа. А пък милата да я снимаш с камерата да я гледат бабите вече никакво впечатление не и прави. Само малко се разконцентрира от микрофона дето и го бутаме пред устата да им говори, но и това отминава.
agne6a, майка ми орязала мойте мигли, та сега аз си се мъча със късичките мигленца. Не се втелясвай както викат старите баби:)
Целувки на всички и малко слънчице ви изпращам виртуално