ЮНСКОТО детенце знае ,как с ръчички да играе

• 9 977
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ха-ха, Камбанска, ние сме на по-твърд алкохол  Grinning

Дано се оправи пръста ти скоро, стискам палци.
Добре дошла на новата мама qvan и на бебето Вики    bouquet
Моя мъж пък понякога прекалява с лигавенето на малкия....чак аз като че ли започвам да ревнувам. Знам, че е тъпо, ама понякога малко ме издразва. Като се върне от работа взима душ и само с детето на ръце. Аз правя салата, вечеря, слагам масата. И после защо не искал да заспива сам ами само на ръце....че и аз да съм и аз няма да искам след толкова лигавене  Simple Smile
Абе, мъжка им работа...
Люта чушка, честита Ви годишнина! Още много много години щастлив семеен живот да имате. И още сладки дечица да си народите!

# 271
  • Велико Търново
Добро утро от нас и дъждовно Велико Търново Hug!Времето е просто ужасно,но чакам само да понамалее дъжда и да излезем,защото така не се издържа.
 Радвам се,че всички сте добре и все така да сме :peace
И ние се гледаме с Божидара само двете,защото Георги е на работа до 17.30,но като се прибере детето е негово Mr. Green.Баби нямаме,моята майка почина доста отдавна,а свекърва ми  живее в друг град.Аз,определено предпочитам варианта сами да се оправяме макар и уморени отколкото да имам някой да живее с мен и да ми помага.

Накой питаше кога трябва да се обръщат-в на свеки учебника пише в петия месец/което не означава,че преди това е изключено /.Божидара е такава мързеланка,че скоро не се надявам на такова упражнение.

Това е от мен Hugчао и хубав ден!

# 272
  • Велико Търново

# 273
Здравейте и от мен!
И аз използвах вчера и онзи ден хубавото време , за да се видим с приятели и да се разходим в парка.Сега обаче много лошо време , та ще си седим у дома няма как.Имам и да  newsm75 1ironing wash така че няма да скучаем Mr. Green
Агнеша ти сериозно ли отряза мигличките на детето ShockedНе ангажирам никого с мнение , но ми се струва че ако не е майтап това е меко казано излишно ама всеки си решава.Бабини дивотии са това , ама да взема да си мълча всеки си прави каквото си иска с детето си   Peace
Кабранска стискам ти палци да се оправиш възможно най-бързо и безболезнено ако може :2:
За нощните ставания нищо ново под слънцето и ние не ги пропускаме а номера с по-късното къпане е заспиване просто не минава .Пак си се събужда към 1 часа и така че предпочитам до 10 най-късно да я приспя та да мога и аз да дремна.
 smile3524
Отивам да я гушна , че се сърди.
До по-късно от мен.

# 274
  • Варна
Вили1, какво да ти кажа...майка "идиотка" съм май. После може да си Banghead ама за момента това реших и го направих.
Люта чушка, пожелавам ви още много години щастлив семеен живот с много дечурлига smile3525
Явно всички тук сте започнали да опиянчвате децата Peace Аз какво чакам? Да взема и аз да започвам с алкохолите newsm53

# 275
  • Пловдив
Здравейте мамчета!

Включвам се само да ви питам кое да бъде заглавието на следващата тема, че в това дъждовно време доста бързо запълвате 15-те странички. Ето и предложенията:

Юнски мамчета щастливи гушкат бебета красиви (Peppita)
Есен пъстра вън е вече,стяга се за зима ЮНСКОТО човече. Юнчето обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз (adi_5)
Есента е вече тука, а в количката навън юнско бебе гука (Elia)

Ако някой има други идеи нека сподели  Wink

Hug и приятен ден

# 276
Здравейте мами,
някой започнал ли е да захранва с картофено пюре с АМ и ако да може ли да ми каже как го приготвя!
Целувки на всички

# 277
Обещахме да сме по-редовни и днес се разписваме отново newsm68 .При нас в Русе също е дъждовно EmbarassedДобре че майка ми ще се отбие в нас след работа да излезем поне с татито че ще пощръклея вкъщи smile3516 .Камбанска стискам палци да се оправиш  LaughingНезнам как да оттуча Дани от смукането на палеца Tired.Особено като заспива е винаги в устата му.Давам биберон ,но го изплюва веднага Mr. GreenЕ това е засега от нас. newsm03./color]

# 278
Здравейте и от мен.
Люта чушка честита годишнина пожелавам ви щастлив семеен живот.
Добре дошла на мама qvan  и бебе Виктор.
Ива78 Много сте красиви а баткото помага ли ти?
kambanska  и  Анита_  страхотни снимки.
Това е засега от нас че Иванеса започна да мрънка много.
Лек и усмихнат ден.

# 279
Пак съм аз .Самода кажаче ми харесват всички но малко повече
Юнски мамчета щастливи гушкат бебета красиви (Peppita и Юнчето обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз (adi_5)   Peace

# 280
  • Варна
Peppitka, на мен най- ми допада Юнчето обръща се в захлас-мамо виж порастнах аз Peace

# 281
Аз съм за Юнски мамчета щастливи гушкат бебета красиви но всички ми харесват. Peace

# 282
А,тука взе да става интересно....първо мамите излязоха "алкохолички"...сега и децата им... newsm62,но като гледам ние сме направо назад с материала....ама тати не би допуснал Ивчо да посегне и на "по-твърдото"/че колкото и да го обича,не обича да дели..... smile3521/Това в рамките на майтапа....но наш Ивчо нали се облизва на всичко което види,че ядем и пием и снощи му дадохме поне бутилката да види отблизо...с обещанието като порасне и да му дадем да я помирише/че баткото ни е първи на масата като сипем бира и оттърване от него няма smile3514/
Таталинка newsm10за песента...че сън не ме хвана докато не разбрах коя е...,аз пък съм на нова вълна-от около месец съм се зарибила с ЛюбЭ и просто не мога да слушам друго..../че и Сами вече започна да припява на руски/
За татковците-нашия /нали ни е на поправителна сесия/вече се държи по-спалучливо....или поне не показва ревността си така отявлено-че с баткото първите три месеца беше като на състезание за маминото внимание...то не ,че сега не сме пак като в детската градина,но поне е в други насоки...И само ,като по-опитна ,си позволявам да ви дам съвет-поне от време на време забравяйте ,че сте майки и бъдете повече съпруги/да не кажа любовници/,че иначе ще ви се изнервят големите деца..а тогава става страшно...
agne6a ,не се коси...и аз мисля,че най-малкот пак ще си пораснат такива миглите...но  не се вързвай повече на подобни съвети..../макар,че ти си решаваш/..........А,за "чичкото" от мен имаш smile3501
 lenkata , и ние бяхме така но с тъпа упоритост успях да го приуча на биберон и вече сме така
http://www.youtube.com/watch?v=ud8cjMsEhNo
За новата тема аз съм за-Есента е вече тука, а в количката навън юнско бебе гука (Elia)
И накрая-Честита годишнина на Люта чушка!!!Много здраве и късмет и поне оше 33години да са влюбени един в друг,пък после да станат най-добри приятели  bouquet  bouquet  bouquet
И на всички ви-много ,ама много благодрности за положителната енергия която изпращате към мен.....Колкото и префърцунено да звучи-ама Обичам ви newsm51

# 283
  • на брега на Дунав
Добър ден  Mr. Green. Днес и ние май ще стоим в къщи, че гадна мъгла се е спуснала навън. От 3 месеца се каня да ходя на контролен преглед при гинеколога и все нещо става и не отивам  Sick. Много несериозно знам, ама откак съм родила все още не съм ходила, а с това време днес май ще е абсурд отново.
Люта чушка честита ви годишнина. Пожелавам ви любовта в брака ви да остане винаги жива и обратно на всеобщото мнение, че след няколко години оставало само уважението, аз ви пожелвам при вас любовта да се увеличава с всяка изминала година.
мама Саси такава болест само практиката оправя. Я да остане мъжо ти един ден да гледа бебо и да видиш как друга песен ще запее. Големи бебета брей. Моя такива претенции няма и не е имал, той само от  luvbed се оплакава понякога, ама сега като се върне 20:30 от работа и Сами запее по него време една позната песничка   newsm45,  Няма търпение да целуне възглавката, та разбира за какво иде реч като му отказвам понякога  Joy.
За засуканите миглички и аз да кажа макар, че едва ли има смисъл. От време оно на принципа на бръсненето и сгъстяването после на косъмчетата са смятали, че ако обръснеш косицата на бебето или ако му подрежеш миглите, те ще станат дъъъълги и буйни. Е, де да беше вярно, ама не. Това, че приятелките ти Агнешка са ги рязали и после миглите станали дълги без наличие на наследственост е случайност. Ген е имал или е дадено началото на такъв от техните деца. Мойта Емануила има дълги, гъсти и подвити мигли все дно с ъм ги навивала нарочно. Аз и Таткото нямаме такива нито пък някой от рода съм видяла, ама на тя има. Тъй, че няма лошо, че си пробвала те ще си пораснат пак, ама не се надявай да се променят, ако Бог го е създал с по малки миглички. Оф, че дълго стана. Пак се проявих като Бъбривка.
Tatalina уби ме с тази песен. Тя убава ама чак два часа да те омае  да не спиш Joy. Аз я слушах малко на пресекулки заради скапания нет, ама бива я.  Peace

# 284
Привет и от нас  bouquet! На нас току що ни биха ваксина и сега чакам да видя как ще му се отрази... дано да не вдигаме температура Praynig!
Кабранска, стискам ти палци миличка всичко да се размине без операция. Апък ако имаш нужда от разкарване напред - назад.. само звънкай, ние сме постоянно в движение. Само днес ще се спрем да видим как ще е с ваксината.
Честита годишнина на Люта чушка Kissing Heart!
Абе мамчета , каква е тази мания с бутилките... ама вие алкохолизирахте горките дечица Wink!
Чао за сега от нас и пак ще се отчетем по-късничко.

Общи условия

Активация на акаунт