"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 236
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, днес бях на профилактичен преглед при АГ. При ехогравфския преглед ми каза че ендометриума ми е уголемен 17мм. Възможно ли е при евентуална бременност само след седмица след овулация и полов контакт да се уголеми толкова?

# 631
Всичко е възможно.

# 632
  • Пловдив
Здравейте! Не зная дали тук е подходящо, но имам нужда да попитам и да ми дадете съвети и мнения. Началната дата на последният ми менструален цикъл беше 05/02. Продължителност 5 дни. На 12/02 и 20/02 имахме с приятелят ми полови контакти без предпазни мерки, искаме бебче. Днес получих зацапване с цвят розовикаво-светло кафяво (до сега не ми се е случвало), но ми се сърува доста рано. В понеделник имам час при моята гинеколожка, но дотогава да споделите какво мислите вие. Благодаря предварително.
В този период може да е имплатационно...дай боже, може и да е нисък прогестерон. 7 дни след доказана О се пуска прогестерон и Естрадиол Wink Успех !

# 633
Здравейте! Не зная дали тук е подходящо, но имам нужда да попитам и да ми дадете съвети и мнения. Началната дата на последният ми менструален цикъл беше 05/02. Продължителност 5 дни. На 12/02 и 20/02 имахме с приятелят ми полови контакти без предпазни мерки, искаме бебче. Днес получих зацапване с цвят розовикаво-светло кафяво (до сега не ми се е случвало), но ми се сърува доста рано. В понеделник имам час при моята гинеколожка, но дотогава да споделите какво мислите вие. Благодаря предварително.
В този период може да е имплатационно...дай боже, може и да е нисък прогестерон. 7 дни след доказана О се пуска прогестерон и Естрадиол Wink Успех !

Благодаря за позитивният коментар! Hug Вече тече обаче тъмно червена кръв и в по-засилено количество от вчера. Преместих си часът за днес на обяд при моята гинеколожка, ще пиша!

# 634

Здравейте. Дали има втора много много бледа чертичка или на мен ми се привиждат вече?????? 😳😳 От доста време правим опити. Овулацията ми беше на 14февруари засечена с тест. По мои сметки съм 2 дни преди цикъл. Този тест не е правен със сутрешна урина.

# 635
  • София
Аз не виждам втора черта...

# 636
Аз я виждам даже без да се взирам много дано се насища 🙏🍀

# 637
  • Пловдив
Аз виждам Simple Smile
Успех и добри последствия от празника на влюбените Simple Smile

# 638
Здравейте отново. Минах прегледа, изписаха ми Дуфастон. 2 таблетки на ден в продължение на 10дни. Като започна от 16я ден до 25я. Дано се нормализират нещата при мен и следващият месец се зарадвам на положителен тест!

# 639
Благодаря ви момичета😇 Дано е това, което искаме.

# 640
Здравейте, правим опити с мъжа ми за бебе. Цикълът ми е редовен на 28 дни. Този месец бях на гинеколог, 3 дни след приключване на цикъла ми, а именно на 10.02.2021г., тя каза, че съм в овулация и мога да действам. Следващата ми менструация е очаквам след 4 дни, но днес си направих три теста за бременност, какво мислите?

# 641
Здравейте, правим опити с мъжа ми за бебе. Цикълът ми е редовен на 28 дни. Този месец бях на гинеколог, 3 дни след приключване на цикъла ми, а именно на 10.02.2021г., тя каза, че съм в овулация и мога да действам. Следващата ми менструация е очаквам след 4 дни, но днес си направих три теста за бременност, какво мислите?

Ами, положителни са, честито!
Само нещо сметките не излизат според мен. Как така на 10 сте била в овулация, а менструацията ще е чак след 4 дни, това са 20 дена, доста дълго време. Попринцип около 12-14 дни след овулацията, настъпва менструация.
Но тестовете са си положителни, де, и то четири дни преди менструация.

# 642

Здравейте. Дали има втора много много бледа чертичка или на мен ми се привиждат вече?????? 😳😳 От доста време правим опити. Овулацията ми беше на 14февруари засечена с тест. По мои сметки съм 2 дни преди цикъл. Този тест не е правен със сутрешна урина.
Ох, чесно казано вече не знам, толкова четох за тези изпарителни линии и фалшиви положителни резултати, че....
Направете си друг тест на друга по-надеждна марка.

# 643
Добро утро на всички. За да не се чудя има ли няма ли бебе пуснах кръвен тест. Май и той е +

# 644
+ е, честито! Ако искаш след 48 ч. още един тест.

Общи условия

Активация на акаунт