"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Положителен е, категорично!

# 541
Здравейте, момичета 😊
Може ли коментар и за моите тестове..
Има ли шанс да са изпарителни черти?
Първите 2 теста са правени 2 дни преди датата на М, а Шуър чек-а 1 ден преди датата. Многоо се надявам да не ми дойде.

# 542
  • Sofia
Категорично положителни са, няма да ти дойде 🥳

# 543
И трита теста са положителни. Честито

# 544
Много ви благодаря 🤗
Притеснявам се, защото усещам болки ниско в корема и гърдите като преди цикъл,но силно се надявам да нямат общо с М 😊

# 545
Много ви благодаря 🤗
Притеснявам се, защото усещам болки ниско в корема и гърдите като преди цикъл,но силно се надявам да нямат общо с М 😊

И аз така, имам 3 положителни, но и трите са от лентичките, утре ще си взема шуър, ако и той покаже 2, ще съм по-спокойна. И аз имам болки в корема и гърдите.

# 546
Тези болки са напълно нормално нещо.

# 547
Здравейте отново, момичета.
Днес ми е датата на М и ме притесни базалната температура днес 36.9,предните дни 37.2 . Не спах добре, имах болки в корема дано не е М 😞😞 Днес сутринта теста си е отново с хубава розова чертичка, но все още бледа.. Ако всичко е наред и се качва хормона, не трябва ли да се насити и чертичката?

# 548
По принцип трябва да се насити, но с първата ми бременност ползвах един и същ модел на Sure Check през няколко дни и втория тест беше с видимо по-бледа черта от първия. Тогава ходих на кръвен тест, за да се успокоя, че ЧХГ нараства правилно.

# 549

Добър вечер! Според вас дали може да му се вярва на този тест(2 дни закъснение).Миналия месец след 4 дни закъснение, направих 2 теста на Престо (уж положителни),на 5 ден ми дойде.
Та сега силно се надявам да е положителен. Много благодаря!

# 550
Ами много пъти е писано да не се купува Престо и пак оборот правят. Иначе теста от снимката няма нужда от превод, тъй като боде очите.

# 551
Ами много пъти е писано да не се купува Престо и пак оборот правят. Иначе теста от снимката няма нужда от превод, тъй като боде очите.

На Престо ми ги препоръчаха в аптеката ,като едни от най-ранните и точни,но явно си е търговски трик.
Много Ви благодаря! 🌸

# 552
Здравейте, момичета! Аз от вчера съм малко притеснена. Болката в гърдите ми отшумя леко, нямам индикации за проблем като кървене, зацапване, болки и прочие. Днес съм в 8-мия ден от закъснението на МЦ. Та това, че гърдите не ме болят толкова ме притеснява, тъй като по принцип би трябвало да е обратнот, а съм на преглед чак на 01.03...😥 най много се тревожа от спонтанен аборт и не знам дали задължително той е свързан с кървене, болка или може да няма и почти никаква индикация за него. Какво мислите, има ли смисъл да ходя по рано до АГ например тази събота когато ще съм в 5г.с.+2 дни. Предварително благодаря и Ви пожелавам лека бременност...🤗

# 553
  • Sofia
Здравейте, момичета! Аз от вчера съм малко притеснена. Болката в гърдите ми отшумя леко, нямам индикации за проблем като кървене, зацапване, болки и прочие. Днес съм в 8-мия ден от закъснението на МЦ. Та това, че гърдите не ме болят толкова ме притеснява, тъй като по принцип би трябвало да е обратнот, а съм на преглед чак на 01.03...😥 най много се тревожа от спонтанен аборт и не знам дали задължително той е свързан с кървене, болка или може да няма и почти никаква индикация за него. Какво мислите, има ли смисъл да ходя по рано до АГ например тази събота когато ще съм в 5г.с.+2 дни. Предварително благодаря и Ви пожелавам лека бременност...🤗
Разбирам вълненията ти, но трябва да се успокоиш. Няма нужда да мислиш за проблеми и то без да има индикация за такива . Гърдите е нормално да спрат да болят - тези признаци са обикновено само в началото. Относно спонтанния аборт - така или иначе няма какво да направиш ако тръгне да се случва, още повече, че в толкова ранна бременност ако има аборт, значи има и причина за него. Изчакай си датата и не го мисли постоянно ( поне се опитай )

# 554
Момичета правилно ли изчислявам г.с , последният ми МЦ беше на 10.01 тоест днес е 17.02 и трябва да съм в 6г.с

Общи условия

Активация на акаунт