"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, толкова съм се побъркала от желание за бебе, че направих и четвърти тест тази сутрин. Силно се надявам цикъла ми да не ми дойде след 3 дни. Имам един спонтанен аборт преди 5 год. А и винаги има риск нещо да не е както трябва... ето снимка на последния тест от сутринта.

# 646
Ами бременна сте в момента,то е ясно. Не може да знаем обаче как ще се развият нещата. Успех!

# 647
Привет дами ! Последния МЦ беше на 02.02.Положителен тест за овулация на 17.02.
Днес си направих тест  и според вас  има ли шанс да видя + ? Още рано ли е за тест ?

# 648
  • Пловдив
Рано е.

# 649
Днес си направих тест  и според вас  има ли шанс да видя + ? Още рано ли е за тест ?
Здравейте,колко дни ви е цикълът -28?

# 650
  • София
Скрит текст:
Тест - другата събота с първа урина. Преди това е безмислено.

# 651
Здравейте,колко дни ви е цикълът -28?
Да 28 дни

# 652
Тест най-рано след 4-5 дни.

# 653
Щом цикълът й е на 28 дни, значи най-вероятно утре или другиден ще се пада. Според мен даже и сега тестът би показал бледа черта, ако беше бременна, или поне така става в много голяма част от случаите. Но най-добре поне на един ден закъснение да се направи нов тест.

# 654
Добре,ако цикълът е 28,на кой ден най-късно може да има овулация?Ако е късна в даден месец не следва ли цикълът да е повече от 28 дни в съответния месец?

# 655
  • София
Добре,ако цикълът е 28,на кой ден най-късно може да има овулация?Ако е късна в даден месец не следва ли цикълът да е повече от 28 дни в съответния месец?
Трябва.

# 656
  • София
Следва. Ако последния й е бил 2.2.21г., а + тест има на 17ти, което означава О на 18ти или 19ти, но този цикъл не се очаква да е 28 дена, а повече (освен ако няма нарушения в ЛФ). Иначе сметнато при  О на 18ти или 19ти, цикъл се очавква между 4-ти и 6-ти Март. Днес е твърде рано за тест за Б, той и затова е отрицателен.

# 657
Да, ако овулацията е късна, и менструацията ще се измести.

# 658
Разбрах.И аз така разсъждавам,но реших да попитам понеже от скоро следя тези неща...Благодаря!

# 659
Следва. Ако последния й е бил 2.2.21г., а + тест има на 17ти, което означава О на 18ти или 19ти, но този цикъл не се очаква да е 28 дена, а повече (освен ако няма нарушения в ЛФ). Иначе сметнато при  О на 18ти или 19ти, цикъл се очавква между 4-ти и 6-ти Март. Днес е твърде рано за тест за Б, той и затова е отрицателен.

Тя жената още на 24 пусна снимка на отрицателен тест. 5-6 дни след овулация.
Но ако абсолютно винаги й идва на 28 дни, то сигурно и този месец няма да е късна овулация, а по-скоро къса лутеална фаза, което може да създаде проблеми за забременяване.

Общи условия

Активация на акаунт