Отговори
# 630
sunrise благодаря.

Дидсън никои не води спорове, комуникираме съвсем в границите на нормалното. Да, разбира се, че на лекаря ще кажете точните седмици и дни; 7 седмица и 5 дена, но както е обяснила Sunrise, се води 8г.с.  Тоест, когато направи кръг със 7 дни, излиза, че си 8г.с. Само един единствен ден, когато си 7+7.. Иначе излиза, че имаме нулева седмица на бременноста, което всъщност не е така.

Никой не в групата с цел спор, а да се подкрепяме и помагаме. Всеки има гледна точка и право на мнение.

# 631
Аз преди се замислям за Пренатест, но се отказах. БХС няма да правя, защото е една статистика. Работата ми е такава, че съм се нагледала на перфектните БХС, а деца са например със синдром на Даун, и обратно- лош резултат и след една амницинтеза- живо и здраво дете.

# 632
sunrise благодаря.

Дидсън никои не води спорове, комуникираме съвсем в границите на нормалното. Да, разбира се, че на лекаря ще кажете точните седмици и дни; 7 седмица и 5 дена, но както е обяснила Sunrise, се води 8г.с.  Тоест, когато направи кръг със 7 дни, излиза, че си 8г.с. Само един единствен ден, когато си 7+7.. Иначе излиза, че имаме нулева седмица на бременноста, което всъщност не е така.

Никой не в групата с цел спор, а да се подкрепяме и помагаме. Всеки има гледна точка и право на мнение.
Така е, просто във фейса спорехме, затова така се изразих. Първата седмица се казва първа, но дефакто става наистина първа, когато направи 7 дни.
Да не св разочаровате на финала, че сте в 40, а не раждате още 😁
Просто казвам, че ще ви е по-лесно да си ги казвате точно седмиците и дните, че да не изгаряте от нетърпвние накрая и да не помислите, че преносвате.
Иначе аз също съм тук, за да се подкрепяме. ❤️

# 633
Стига сме смятали.
Я кажете... Мислили ли сте вече за имена Joy Joy

# 634
Стига сме смятали.
Я кажете... Мислили ли сте вече за имена Joy Joy

Само женско 😂 за момче - нищо не ни харесва 🤣 и накрая като излезе момче, ще падна от стола 😵😂

Но както се казва - с атрибут, без атрибут важното да е здраво!

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:53 от Mama2021

# 635
  • Germany
Само за момче имам ама не знам таткото на какво мнение е хахахах имало време. А за момиче -нищо още не ни идва като идея

# 636
Аз имам общо три - едно за момче и две момичешки. Мъжкото и едното женско име започват с еднаква буква.
Моята Grinning Grinning и на баща ми.
Голям проблем ще ми е с имената, ако е момиче, защото аз искам повече едното име, а таткото другото.

# 637
О, да. Ще е Валери или Валерия ❤️

# 638
И ние избрахме, Велизар/Велизара, на майка ми Валя и баба ми Зорка. Simple Smile

# 639
Да ви споделя, че аз въобще не харесвам Девата като зодия. Та татковото като мъж, естествено не иска да чуе за зодии и завъртя нещата, че името носи на човек повече от разположението на звездите. Тъй като майка му и баща ми са Николина и Николай, ми е харесало винаги името Никол примерно за момиче. И той го харесва, но като прочетохме значението бързо се отказахме. Така, че ще четем като нещо ни хареса и така ще изберем. Но се срещаме само за момиче-Амелиа фаворит за сега, за момче нищо.

# 640
Какво е значението на Никол, аз прочетох, че означава победител на народите.
Моите имена са Симеон, София и Ренета.
Ние уважаваме традицията името да се свързва с близък на сърцето ни човек, затова избрахме имена с буквите на баща ми и свекъра.
За Ренета само ме притеснява, че не е толкова благозвучно и че човек с говорен дефект би имал затруднения с изговарянето. ММ много го харесва пък, най-вече защото ще е на баща му. Grinning

# 641
Аз харесвам Кристин, Катрин, Екатерина за момиче, като името на майка ми започва също с буквата "К". Мъжо също ги одобрява. За момче - не знам. Може би Алесандър, но мъжо не го харесва 😃 защото го свързва с човек, когото не харесва 😃

# 642
И аз харесвам имена, свързани с любими хора. Синът ми е Георги на баща ми, а второто искам да го кръстя на моя любим свекър Валери, който не е сред живите, но винаги ще бъде в сърцето ми като най-добрия, всеотдаен, честен и начетен човек, който познавам. Синът ми не е Валери, само защото мъжът ми се запъна, че първо дете не се кръщава на починал. Но сега вече съм му казала, че иска- не иска аз съм решила, че ще е Валери или Валерия и този път думата е моя!

# 643
И аз също съм си мислила за имена. Искам или да е на мъжа ми, комбинация от нашите имена или на майка ми. Но той не е много на моето мнение( все още не знае, че искам да е на майка ми).

# 644
Аз всеки път се шегувам с мъжа ми и му казвам - аз ще съм сама в родилното, както го запиша така. 😃 и той се ядосва 😃

Общи условия

Активация на акаунт