Отговори
# 195
Marmorka най- добре се свържи с гинеколога си

# 196
Момичета, къде следите ЧХГ (за София)?

# 197
  • София
Момичета, къде следите ЧХГ (за София)?
Във всяка лаборатория има възможност, важното е да се направи и двата пъти в една и съща.

# 198

Здравей те, и от мен много много плахо!!
Не смея да се радвам още !
ПРМ- 14.12.2020
Предполагаема овулация-27.12.2020
Очаквана менстеуация на .09.01.2021
Първи тест на 09.01.2021
Втори тест на 10.01.2021
Отидох на лекар на 13.01.2021, но лекарката каза че Не вижда нищо понеже е рано, единственото което каза че всичко е наред и матката и яйчниците се подготвят, но нищо повече! Каза че ще се видим на 01.02.2021 и ще стане ясно и ме изпрати на бързо, даже леко ми се накара че едвали не съм дошла бременна от снощи и каза да не правя повече тестове! Моля се на 01. вече всичко да си е там 🍀
Иначе според календара ми предполагаем термин 19.09.2021 🍀🍀♥️
Момичета дали и аз да не си пусна кръвен, това неведение ме убива, макар че докторката каза да не правя повече тестове.?
Между другото не се представих:
На 27г. Това ми е първа бременност и съм много шашната, макар че е желана леко ме шокира и свари неподготвена.

# 199
Ако смяташ, че ще се успокой си пусни ЧХГ. На преглед се ходи поне 10 дни след закъснението.
  Аз бях с ПРМ на 15.12 и си запазих час за 22- ри.

# 200
Благодаря, да попринцип знам че беше много рано, но се потдадох. Сега няма търпение отново да изчакам до 01.02😞
Но ще си трая, дано на 01.ме зарадват с добри новини 🍀

# 201
Момичета, защо следите ЧХГ? Ако имате положителен тест и нямате проблеми, няма смисъл да се следи. Обикновено жените, които са с отрицателни тестове или проблеми, го следят и то съвсем в началото.
Аз се чувствам много изморена. Прасците ме болят жестоко... Днес ходих да си пусна изследвания, защото лятото бях с дефицити и се оказа, че все още съм Sad Ще трябва да пия доста витамини, особено Д, който ми е под долната референтна граница... Покачил се е от лятото след прием на Вигантол, но още е нисък - 20 при долна граница 30...

# 202
  • София
Момичета, защо следите ЧХГ? Ако имате положителен тест и нямате проблеми, няма смисъл да се следи. Обикновено жените, които са с отрицателни тестове или проблеми, го следят и то съвсем в началото.
Аз се чувствам много изморена. Прасците ме болят жестоко... Днес ходих да си пусна изследвания, защото лятото бях с дефицити и се оказа, че все още съм Sad Ще трябва да пия доста витамини, особено Д, който ми е под долната референтна граница... Покачил се е от лятото след прием на Вигантол, но още е нисък - 20 при долна граница 30...

Аз лично, за да изключа вероятността за извънматочна бременност. Препоръчаха ми го още с миналата.

# 203

Аз лично, за да изключа вероятността за извънматочна бременност. Препоръчаха ми го още с миналата.

Не схващам. След положителен тест обикновено се посещава гинеколог и той установява дали е в матката. Аз лично седмица след закъснението веднага посетих гинеколог именно заради това, да се уверя, че не е извънматочно. 🤷♀

# 204

Не схващам. След положителен тест обикновено се посещава гинеколог и той установява дали е в матката. Аз лично седмица след закъснението веднага посетих гинеколог именно заради това, да се уверя, че не е извънматочно. 🤷♀

Понякога и седмица може да е супер важна, когато става дума за извънматочна. Отделно, че на седмица закъснение не всички АГ виждат добре. Зависи и овулацията кога е била. После пък трябва още един преглед в очакване на сърдечна дейност.
Аз се включвам тук след като днес видях две черти. Нямам закъснение още. Решила съм да си пусна ЧХГ през два дни и ако нараства нормално, ще ида след няколко седмици на преглед, да чуя директно и сърчице.
Но за мен е трета бременност (една приключи с мисед). Играла съм и успешния и неуспешния край и за това предпочитам да не бързам с прегледа, а да се доверя на ЧХГ за сега.

# 205
Момичета, какво става? 2 дни не съм влизала и няколко от вас са написали че са загубили бебчетата 😥😥😥 Много съжалявам..

Аз от сега започнах да се изморявам много покрай малкия,
сега му растат кучешки и е някакъв ужас. Постоянно ходи по белята и трябва да тичам покрай него нон стоп. Има ли други мами с малки дечица като моето ( на 1,6г. )?
Много бързо ми расте коремчето ( явно защото е втора бременност) вече започна да се уголемява, това нормално ли е 🤭 През първата бременност коремчето ми нарастна чак края на 4ти месец. С нетърпение чакам първия преглед ( Във Вторник) да видим дали всичко е наред, чак не ме свърта вече.

# 206
сега му растат кучешки и е някакъв ужас. Постоянно ходи по белята и трябва да тичам покрай него нон стоп. Има ли други мами с малки дечица като моето ( на 1,6г. )?
Много бързо ми расте коремчето ( явно защото е втора бременност) вече започна да се уголемява, това нормално ли е 🤭 През първата бременност коремчето ми нарастна чак края на 4ти месец. С нетърпение чакам първия преглед ( Във Вторник) да видим дали всичко е наред, чак не ме свърта вече.
Момчетата ми са с такава разлика, но нямах никакви проблеми с бременността и нямам спомен да съм се уморявала много. Виж след като се роди определено е купон 😁
А коремчето определено втория пъг по- бързо проличава.

# 207
Момичета, какво става? 2 дни не съм влизала и няколко от вас са написали че са загубили бебчетата 😥😥😥 Много съжалявам..

Аз съм слаба и ниска, но корема ми мноооого порасна.  Много ми личи...

# 208
Здравейте!
Съжалявам за загубата Ви момичета! Прегръщам Ви!
Novache , и аз съм със завишени НК клетки и ще ходя на 22-ри на имунолог за терапия,освен инжекциите за тромбофилията.Разбрах,че се правили някакви вливки...?

sunshine_89, аз имам една биохимична бременност преди 3 месеца, която явно приключи именно заради тези НК клетки, но моите стойности са много завишени. Сега направих вливка с интралипид веднага след + тест и се надявам да е подействал. В петък бях на преглед, в 6г.с. само плоден сак се вижда, без ембрионче, другата седмица пак ще ходя. Стискам палци да се случат този път нещата. Подготвям се за всякакво развитие, но се надявам на най-доброто.

Съжалявам за всички момичета, които започват от начало. Кураж и смелост ви желая, не се отказвайте, вярвам, че всяка от нас ще бъде наградена с най-желаното!

# 209

Вижте ми корема.. между 6-та и 7-мя седмица съм 🤣

Общи условия

Активация на акаунт