Отговори
# 210

Вижте ми корема.. между 6-та и 7-мя седмица съм 🤣

Олее, какво оформено коремче Heart Eyes

# 211

Дааа. Много рано почва да ми личи. Със сина ми бях същата. Ако ви покажа в 9-ти месец какъв корем имах ще припаднете 🤣🤣🤣🤣

# 212
И аз се чувствам непрекъснато изморена.
Днес си взех витамините, който бих с предната бременност. Надявам се малко да ми дадат енергия, че се чувствам парцалива, а трябва да съм си в нормален ритъм на ежедневието.

# 213
ДидСън Simple Smile прекрасно изглеждаш.. Чудесно коремче!

Какви витамини пиете? Аз покрай хашимотото си пия Д и отделно фолиева, но чакам часа с ендокринолога да ме посъветват за витамините, че някои имат йод 😩
 А как стимулирате имунитета в тези зимни месеци? Simple Smile аз вчера настинах из студа и синусите се обадиха, ама не може хапчета :/ явно ще карам на чай.

# 214

А аз си мислех че моя е доста голям 😂 Супер якото коремче, браво, явно не съм сама 🤭😀

Има ли момичета с високо кръвно и какво пиете? Аз от преди съм си с високо кръвно и пия “ Ко валсакор”, знам че не е препоръчително по време на бременност и другата седмица в Четвъртък съм на кардиолог, да видим какво ще каже. Въпреки това, доста се притеснявам да го приемам вмомента заради мненията в интернет, но и не мога да го спра от раз, защото ако вдигна кръвно може да е пагубно за плода. Ей такива мисли ми се въртят.. 😥

# 215

Какви витамини пиете?

Аз си взех Пренатал на Джеймисън. Много добре ми се отазяваха преди.

# 216
Мерси, момичета, чувствам се оооогромнааа😁
Мъжът ми е фармацевт и ми даде Elevit да пия.

# 217
Здравейте, момичета в 7г.с. през ноща прокървих, сутринта отидох в спешното сложиха ми някаква банка да изтече(не запомних каква) изписаха ми да пия утрогестан, к1 и магнезии. Страшно притеснена съм...

# 218
Здравейте група. На 27 години съм и на 06.01 видях двете чертички. Това ще ми бъде първата бременност и съм колкото щаслива, толкова и шокирана колко необразована съм по темата. На 12.01 бях на преглед и се видя плоден сак с жълтъчно мехурче и един псевдо сак. Като попитах доктора ми обясни, че има шанс да бъдат две бебета, но още било рано да се каже. Случвало ли ви се е такова нещо ?

# 219

Много бързо ми расте коремчето ( явно защото е втора бременност) вече започна да се уголемява, това нормално ли е 🤭 През първата бременност коремчето ми нарастна чак края на 4ти месец.

Според мен е нормално. Simple Smile
При първата бременност коремните мускули са все още стегнати. Особено, ако майката е тренирала. С нарастването на плода мускулите се отпускат и разделечават. Може дори да се получи диастаза. При следваща бременност мускулите все още са по-слаби. Освен, ако не са правени упражнения за корем. Съответно по-рано си проличава. Blush

Успешна и лека бременност на всички! Hug

П.п. Аз съм от Септемврийските майки 2019г. Извинете за "нахлуването". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220

Много бързо ми расте коремчето ( явно защото е втора бременност) вече започна да се уголемява, това нормално ли е 🤭 През първата бременност коремчето ми нарастна чак края на 4ти месец.

Според мен е нормално. Simple Smile
При първата бременност коремните мускули са все още стегнати. Особено, ако майката е тренирала. С нарастването на плода мускулите се отпускат и разделечават. Може дори да се получи диастаза. При следваща бременност мускулите все още са по-слаби. Освен, ако не са правени упражнения за корем. Съответно по-рано си проличава. Blush

Успешна и лека бременност на всички! Hug

П.п. Аз съм от Септемврийските майки 2019г. Извинете за "нахлуването". Stuck Out Tongue Winking Eye
И с миналата много рано ми пролича, с тази също. Винаги съм била много слаба (47кг)
На това го отдавам.

# 221
Даа и моят корем много се е отпуснал, а предния път ми пролича чак в 4-я месец.
За няколко дни ми беше отминало гаденето, но днес се завърна. Следобедите са най-гадни, и миналата бременност беше така.
Не усещам за сега да съм много изморена, е не повече от обикновенно като се има предвид, че по цял ден се разправям с едно 2 годишно Rolling Eyes. Но забелязвам, че много бързо се задъхвам, дори понякога само като чета приказки.

mariya9955 стискам паци всичко да е наред. Сега трябва много да си почиваш и  да си пиеш лекарствата. На мен ми се случи в края на третия месец, доста си полежах след това, но пък всичко беше добре после.

# 222
Здравейте група. На 27 години съм и на 06.01 видях двете чертички. Това ще ми бъде първата бременност и съм колкото щаслива, толкова и шокирана колко необразована съм по темата. На 12.01 бях на преглед и се видя плоден сак с жълтъчно мехурче и един псевдо сак. Като попитах доктора ми обясни, че има шанс да бъдат две бебета, но още било рано да се каже. Случвало ли ви се е такова нещо ?
Здрасти,
Аз също съм на 27 и ми е първа бременност, само че аз видях моята чертичка на 10.01 и док. Още нищо не видя. До колкото знам има и други такива случаи, на следващия преглед ще имаш повече яснота.
Между другото момичета на мен ми изписаха Премама и Биозинмама.
Как се движите с килограмите ми е интересно имали наддаване толкова рано, защото при мен сякаш има не че е от бременноста точно, но все пак се притесних за напред.

# 223
И с миналата много рано ми пролича, с тази също. Винаги съм била много слаба (47кг)
На това го отдавам.
Да, прочетох, че си слаба и ниска по принцип. И аз съм кльощава 50кг и висока към 172-4см. Първа бременност чак към третия месец имах като твоето коремче сега.
При всеки е различно. Simple Smile

# 224
happys34pp вероятно е искал да каже, че второто сакче може да се развие, а може и да не се.  На мен не се е случвало, но на приятелка. На нея доктора й казал, че често се случва. В ранна бременност много от жените и не разбират.

mariya9955 стискам палци всичко да е наред. Аз съм в същото положение. Ще си пием хапчетата, ще си почиваме и ще мислим позитивно.

Общи условия

Активация на акаунт