Отговори
# 225
Здравейте...включвам се едно странно питане 😁
Така!Понеже Дубай мине мечта от доста време и до сега не намерихме начин да го посетим,сега ми се върти една идея в главата да пътуваме февруари,март .Вече ще съм към 4 месец.Понеже като се замисля ..дай боже всичко да е наред,след това едва ли ще ми се отдаде възможност да пътуваме някъде.
Как ви се струва..дали е безумно това ,което обмислям ..или не чак толкова😁

# 226
Здравейте...включвам се едно странно питане 😁
Така!Понеже Дубай мине мечта от доста време и до сега не намерихме начин да го посетим,сега ми се върти една идея в главата да пътуваме февруари,март .Вече ще съм към 4 месец.Понеже като се замисля ..дай боже всичко да е наред,след това едва ли ще ми се отдаде възможност да пътуваме някъде.
Как ви се струва..дали е безумно това ,което обмислям ..или не чак толкова😁
Най-добре питайте гинеколога си. Той най-добре знае състоянието ви и дали може да пътувате. Иначе, ако питате мен не виждам защо да не може. Simple Smile Доста мои познати са пътували със самолет и то в 6-7 месец.

# 227
Здравейте момичета, Милена съм и живея в Испания, имаме дъщеря на 6 г и след закъснение на цикъла, който ми е редовен си направих тест в къщи, ще прикача снимка, теста е правен след обяд на първи ден закъснение!! Днес бях при медицинската сестра за тест, и тъй като бяха излезнали по спешност и се забавиха над 4 часа нямаше как да стискам за да е с първа урина, когато ми го направиха каза, че е отицателен и да изчакаме още няколко дни!! Сега сме супер объркани и притеснени, случват ли се такива неща или просто първия тест е бил отрицателен!! Днес ми е 4 ден закъснение!!
Още при първия тест малко се притеснихме, защото овулацията ми е била точно на 31 декември срещу 1 януари, по принцип си я усещам, както и този път, уж се пазихме, но явно не 😆😆😆, притесненията в случай, че съм бременна са защото тази вечер бяхме пийнали и двамата а по принцип не пием 😁😁😁... Желая ви прекрасен ден на всички

# 228
Здравейте, не съм влизала във форума от 2013-14г и малко трудно свиквам
Много хубави истории имате всички 💕🍀🤞🏻
Имам дете на 6г и днес видях двете чертички, утре отивам на ехограф за потвърждение.
Живея в Англия от 11г иначе съм от София.

А имаме ли фейсбук група?

# 229
Аз избързах да се похваля, че нямам гадене и от 2,3 дни съм с постоянно гадене и отпадналост...
Не повръщам, просто адски ми се гади.. Expressionless

# 230
И на мен много ми се гади и нямам никакъв апетит, което е супер необичайно за мен. В момента няма нещо за което да помисля като храна и да ми се яде ☹

# 231
Аз засега гадене нямам, само болки в гърдите и на няколко пъти ми се завива свят. Последно ми се зави свят, докато си взимах душ и се изстрелях от банята, както си бях насапунисана и с маска на косата Smile

# 232
Ооо, това също. Гадене + виене на свят+ болки в зърната и отпадналост. До преди дни нищо ми нямаше.. сега всичко.
А днес едно куче така ме изплаши, че още имам сърцебиене..
Четвъртък ще звънна за преглед. Дано вече има ембрион с пулсче 🙏❤️

# 233
Здравейте момичета, Милена съм и живея в Испания, имаме дъщеря на 6 г и след закъснение на цикъла, който ми е редовен си направих тест в къщи, ще прикача снимка, теста е правен след обяд на първи ден закъснение!! Днес бях при медицинската сестра за тест, и тъй като бяха излезнали по спешност и се забавиха над 4 часа нямаше как да стискам за да е с първа урина, когато ми го направиха каза, че е отицателен и да изчакаме още няколко дни!! Сега сме супер объркани и притеснени, случват ли се такива неща или просто първия тест е бил отрицателен!! Днес ми е 4 ден закъснение!!
Още при първия тест малко се притеснихме, защото овулацията ми е била точно на 31 декември срещу 1 януари, по принцип си я усещам, както и този път, уж се пазихме, но явно не 😆😆😆, притесненията в случай, че съм бременна са защото тази вечер бяхме пийнали и двамата а по принцип не пием 😁😁😁... Желая ви прекрасен ден на всички

И моята  първа чертичка беше такава, но на следващия тест вече стана по ярка,повтори теста във вас ако имаш възможност Simple Smile

# 234
Щом се вижда някаква чертичка (дори и много бледа) значи е положителен. Този хормон го няма в тялото, ако жената не е бременна. Лично аз не съм чувала за фалшиво положителни тестове Simple Smile
Иначе и аз да се отчета с гадене и странен апетит :/ развалих си храненето. Никакви манджи не ми се ядат, а само сухи и солени неща и тесто Sad добре че плод и мляко още са в менюто, та да не стана отсега кит 😑

# 235
Здравейте, момичета дали има сред нас мами от Стара Загора и ако има къде се следите ?
Аз нямам гадене пия си витамините и си хапвам добр, особенно кисело и солено и съм вече със половин килограм горница, макар, че ми се струва че толкова рано няма да е от бременноста. Имаше ми се да по сваля някой друг килограм да се по подготвя, но бременноста ме изненада като стана от първия път и то без да следя овулация нищо, без дори да имаме възможност за кой знае колко опити . Сега се моля само всичко да е наред пък другото както дойде. Лошото е само че не знам при кой да си следя бременноста, всичко ми е много ново и съм голяма паника.
Майките които им е втора бременност кога видяхте ембрионче и кога чухте сърчице ? Извинявам се за спама и за дългия пост!❤🍀

# 236
dmsgdap много зависи от апаратурата. Моята аг не виждаше ембрион и сърдечна дейност, а в същия ден в Майчин дом го видяха (около 6+ 3-4 дни).
Аз вече съм си вкъщи, надявам се нататък всичко да мине безпроблемно. Гади ми се, лошо ми е, гърди ме болят.... и при мен всичко...

# 237
dmsgdap много зависи от апаратурата. Моята аг не виждаше ембрион и сърдечна дейност, а в същия ден в Майчин дом го видяха (около 6+ 3-4 дни).
Аз вече съм си вкъщи, надявам се нататък всичко да мине безпроблемно. Гади ми се, лошо ми е, гърди ме болят.... и при мен всичко...

Имаш ли още зацапване? Какво ти изписаха да пиеш и какво ти даваха в болницата. Моето се опитва да се изчисти, но все още има кафяви наченки...

# 238

И моята  първа чертичка беше такава, но на следващия тест вече стана по ярка,повтори теста във вас ако имаш възможност Simple Smile
Повторих тази сутрин теста, бях купила на друга марка, и отново е бледичък!!! Ще чакам и каквото ни е писано!!! Благодаря ви и успех на всички

# 239

Имаш ли още зацапване? Какво ти изписаха да пиеш и какво ти даваха в болницата. Моето се опитва да се изчисти, но все още има кафяви наченки...
Не, нямам от тогава никакво. В болницата бях на Утрогестан 2×2, сега продължавам 2×1. Но- шпа ми биеха в Д- то 😁 яко ме надупчиха, по 3 пъти на ден. Сега при нужда само ми казаха...

Общи условия

Активация на акаунт