Отговори
# 555
Аз до момента се храня както обикновено, с една идея по-обилно (примерно друг път мога да пропусна обяда, но сега гледам да хапвам нещо свястно тогава, че се е случвало да ми премалява от глад)
Закусвам задължително. Един месец нямах никакъв апетит за сладко, което беше много нетипично за мен, но последно време забелязвам, че посягам към бонбон или бисквита, ако има.
Като цяло за момента нямам обострен апетит за нещо конкретно, нито ми се е отвратило друго.
Риба и морски дарове обичам, надявам се лятото да мога да хапвам калмари в масло и лавраци. Grinning

# 556
  • Germany
И аз с яденето съм скарана . Нямам апетит , но ям че ми прилошава . Ям през 2-3 часа - ужас е . Гади ми се много . И колкото и да ям стомаха все си го чувствам празен. Киселини ли са проблема , не знам .

# 557
Как се справям с вредните храни?
НИКАК. Отдавам им се като ми се яде.. хсхаха
За риба и а, не ща да чуя. Хапва ми се солено и тестени неща. Днес съм изяла
-баничка с айрян
- зеленчукова крем супа с хлебче
-две питки от тези на Лидъл, малки хабургерски, сложих си масълце и кашкавалче вътре.
3 бонбона и 1 бисквита 🤣

# 558
Аз закусих кроасан с шоколад🙈
На обяд опитай да ям гъбена крем супа ( но надуших лука вътре и не я ядох) ,хапнах малко салата,но и тя не ми допадна.
После се насилих да ям протеинов бар
 И Плодово мляко.
И не съм вечеряла нищо....

# 559
И при мен, момичета, е по същия начин - гади ми се, защото съм гладна и ям, защото ми се гади.😃 Храните, които винаги ми помагат - банан, ябълка, мандарина дори, кисело и прясно мляко под всякаква форма. Днес изядох две Активии закуска, защото се почувствах много добре след първата. Имам проблем с киселини - 3 пъти ми се случи да се събудя от парене по целия хранопровод, взех Талцид, защото не се издържаше. Имате ли подобен проблем и как се справяте с него?

# 560
Момичета, аз взех да се притеснявам като ви чета... В 10+3г.с съм и нямам никакви симптоми освен болезнени гърди...

# 561
Момичета, аз взех да се притеснявам като ви чета... В 10+3г.с съм и нямам никакви симптоми освен болезнени гърди...

Не е задължително да имаш симптоми, радвай се, щастливке, малко са тези жени 😊

# 562
Мария, ако това ще те успокои, аз също нямам никакви оплаквания. Не ми се гади, не повръщам, даже гърдите ми не са напрегнати и чувствителни.
От време на време ми падат батериите и имам нужда от по-сериозна дрямка, но като цяло всичко друго е същото както преди.
Единствено абдикирах от чистенето, особено на банята, че някои миризми ме дразнят.
Радвай се и бъди спокойна! Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 09:37 от Mирa

# 563
Миризмите са ми може би най- болната тема. Станала съм като хрътка.
  При мен гърдите вече не са така чувствителни, при вас как е?
  И тези, които ходят на кола маска, продължавате ли, че аз още се чудя и все забравям да питам.
   И относно болничните, някой беше питал преди, аз от вчера съм и така ще съм си до края.

# 564
Здравейте, записвам се и аз с термин 09.09.

Мария, радвай се. Аз бях така с предната бременност - никакви неразположения. Цяло лято си ходих на плаж, работих до последно и се чувствах много добре.
Сега всеки ден ми е гадно и блудкаво на корема. Става ми тежко от всякаква храна, абе ужас е. Заради пандемията съм хоум офис и имам чувството, че ако ходех на работа щях да съм по-добре..

# 565
Добро утро момичета!! Как е настроението днес??😄😄😄

# 566
За кола маската да кажа, аз вчера ходих (триъгълник правя), всичко е наред, даже ме боля по-малко. Не ми е минавало през ума да питам Док, ама то може ли пък за всичко да се звъни. Grinning
Лазерната епилация в този период е забранена.

# 567
Някой знае ли колко болнични имаме право да ползваме ? Четох в сайта на НОИ , но е обяснено максимално сложно и нищо не разбрах

# 568
Мария, със сина ми бях така. Абсолютно никкви симптоми нямах. Радвай се!
Иначе и на мен гърдите вече не са ми напрегнати.
Вече нямам запек.
Сутрин пия слабо кафе с мнооого прясно мляко, после на закуска задължително 1 айрян и ще видите как и вие ще си се изхождатв спокойно 😁

# 569
Loli_90, аз от вчера(7+6г.с.)съм в болничен и така ще съм през цялата си бременост. С предната ми даже излязох малко по- рано и се наложи да си взема 3- 4 дена отпуск. Мисля, че дните са 180 и отделно 45 дни преди термина.

Общи условия

Активация на акаунт