Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 9 986
  • 245
  •   1
Отговори
  • при късмета
д о м а к и н и

Архив: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,14 15, 16,17,18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,
31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90

# 1
О, веднага се намъквам! Hug

# 2
Смърфиетка, оздравя ли?

# 3
Мърдам, днес съм по-добре. Температура до 37.5, гърлото почти ми мина, само остана да си върна гласа, но четох, че е симптом на грипа. Ако до ден, два не се подобри, ще звънна на лчиния.

# 4
Добро утро!
  Благодаря за темата!И аз си пожелавам само хубави новини да четем в тази!
   Вале,Смърфи , очаквам да сте на оправяне вече.

Първото кафе ще е от мен,а Мако като се наспинка ще сервира второто.
   Любимо за мен еспресиньо,типично за Бари -нещо средно между еспресо и макиато.На сладкиша му забравих името,но е сиропиран,отвътре се полуразтече лимонов крем,а в текстурата имаше лимонови корички.
    Размечтах се пак за Италия.......

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 07:10 от марулета

# 5
Благодаря за темата, Ма ко!
Болните да оздравяват. Кафето, опс гарнитурата на Марулетка  оставям без коментар. Бива да съм прасе, ама вече минавам всякакви граници.

# 6
  • София
Засега само запис от мен, че съм на системи и не мога да мърдам баш

# 7
  • при късмета
Добро утро!
Кафето е прекрасно днес
Калинче, да  ти е жива и здрава мама! Още дълго да празнувате заедно!
Смърфи, радвам се, че си по-добре
Вале, ще има ефект системата, малко търпение. Питай докторите може ли да ползваш продуктите на Поморие занапред като си вкъщи. Те са специализирани за ставни проблеми и в София се оказа, че са на много удобно място. Аз имам крем и концентрирана течност за компреси, взех си като бяхме там преди 2-3 години и съм много доволна. Нищо не ми е помагало като тях до сега, а какво ли не съм мазала, на която става се сетиш.
Мария, да не съм те чула повече така да говориш
Почиваме този уикенд ние. Щом мъжа ми спа до 10.30, значи е адски уморен. Твърди, че си почива, като работи по вилата, но си трябва и реална почивка, а ми е трудно да му го набия в главата

# 8
Мако,може ли повече за инфо за тези продукти, моля!
  Мама е с дискова,да пратя синът да купи.

# 9
Лейди, честита да е мама!
И аз искам инфо за продуките, че едното коляно вече ми е на 100 години.

# 10
Лейди,и от мен честитка за мама и само добри пожелания!!!

# 11
  • при късмета
Ето сайта
https://seastarsshop.bg/?_gl=1%2A1b0ok7n%2A_up%2AMQ..%2A_gs%2AMQ … AYASAAEgLcfPD_BwE
Това, дето го водят масажен гел с черноморска луга е крема (изчерпано е в момента, но правят нови). Ползвам го като фастум гел, при болки. Обаче не виждам концентрирания разтвор за компреси. Пуснали са много нови продукти и опаковките са различни. Моя крем е в кутия, не в тубичка и повече.
марулетка, магазина е на Мария Луиза, м/у изхода на метрото и халите. Има платен паркинг и до входа му има малки магазинчета, тип фургон. Това от ляво на входа на паркинга. Като идваш от метрото и вървиш посока халите, на ъгъла има кафе на партера на голяма сграда, след това започват малките и паркинга. Бяло е отвън, не помня какво пише от горе на рекламата на магазина. Аз като си купих продуктите от Поморие, ми дадоха визитка и звънях за поръчка след време, човека ме ориентира къде в София мога да си купя. Имат и страхотни твърди сапуни
Не ги водят лекарствени средства, а козметични, но си действат по този начин

# 12
  • в сърцата на децата <3
Добър вечер, девойки!
Калинче, със закъснение - да си здрава! Честита да ти е и мама!
Вале, как си? Не мърдай до колкото е възможно, ще мине.
Смърфи, гласа върна ли се? Цялостно да се оправиш, гласа ще се върне.
Марулета, аййййй ай ай ай... Колко пъти преглътнах на описанието на сладкиша.... Ще се удавя от слюноотделяне!
Ма ко, удържа ли мъжа ти да си почива съвсем наистина като нормалните хора? Познавам един, дето е взел мързела и заради мъжа ти Grinning

Мен май пак се мъчи да ме почва бъбрека, дано се размина, че аман вече...

И обещаната ретроспекция Simple Smile
Скрит текст:
Мама я оперираха след Великден. Голяма част от разсейките са на места, които не могат да бъдат оперирани, към момента е на химия. Смениха препарата, защото от платината прави тежка алергия. На последната вливка с два урбазона едва я стабилизираха, макар да ѝ слагат дексаметазон преди процедурата. Та от тогава е на друг препарат, от който пък хемоглобина е кошмарен, а ние сме си с таласемия и съвсем... Нормален човек с толкова нисък хемоглобин не би могъл да стои прав.
Брата започна работа в София. Изкара няколко месеца изпитателен срок и в момента е хибрид - 3/2 хоум и офис, така че си е в Плевен при мама през повечето време.
Хлапетата все по-настойчиво ми тестват търпението и нервите. Каката вече мина в отбора на "жените" и в някои моменти е кошмар. Дребния освен визуално, е откраднал на дядо си и характера. Може да не го кръстихме на татко, но само името му не носи... Скоро смятам да емигрирам и да се върна след 7-8 години Grinning
За мен - последно гледах, че съм писала за новата машина. Тя вече не е нова де Grinning Успя да се счупи, да я пратя на ремонт, да се изпокарам с търговеца, КЗП и техниците, да ми я върнат и да се науча да си я ремонтирам сама. Междувременно приключих работа в Озон - съкратиха целия ни отдел. Като ми изтече обезщетението от тях, ме назначиха на временна работа, защото не ми стигаха 5 седмици за борса, освободиха ме и сега си взимам обезщетението. Регистрирахме фирма на името на ММ, юридически той води всичко, аз съм само индианеца под прикритие.
От миналия ден приключих работа и с още един от клиентите, на които поддържах сайтове и социалки. Не мога да кажа, че съм особено разочарована - управителят на едното му заведение е толкова долнопробна и тъпа отрепка, че, заклевам се!, ако дишането не беше безусловен рефлекс, нямаше да може да стои прав и да диша едновременно. Изключително рядко си позволявам такива думи по адрес на някого, но този заслужава описание, което не подхожда на речника на дама. Но ще се сетите какво съм имала предвид Grinning С останалите, които са готини хора, си оставаме приятели, а с някои от тях - и ще работим.
Сега предстои тези дни да пусна сърца, китки и фитки за 14-ти февруари. И да залягам над мартениците, че имам доста още да правя за една поръчка, а междувременно работя и осмомартенски заготовки.
Това е в резюме, като се сетя нещо интересно - ще разказвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 22:43 от snow_angel

# 13
Сноу,радвам се,че се списа.Макич,мерси,ще го пратим синковеца да види какво -що и да вземе за баба си.
   Смърфче,как си?
От нощес и ММ е с Т.Само се моля да сме опазили/и аз не знам как/ Кати.Те са в нас,багажът от апартамента е стегнат, спалнята разглобена,само нея ще си вземат.До края на идващата седмица къщата ще е свободна и ще започнат преместване.

# 14
  • при късмета
Добро утро!

Ох, марулетка, бързо да се оправя мъжа ти и дано Кати не е закачила. Отоплението как е решено в къщата?
Смърфи, Джейми, радвам се, че сте добре
Вале, надявам се да мърдаш вече, драсни някой ред
Ангелче, аз редовно ти досаждам, но се радвам да те видя тук. Добре, че го заряза този дето ти къса нервите. И да оставиш децата намира, чу ли?
Мъжа ми вчера верно почива цял ден, излязохме за малко само едни маратонки да му вземе, че едните дадоха фира. Добре, че е жена му, да му каже, че е уморен, той няма акъл в главата за 5 стотинки. Сигурно съм единствената дето се оплаква, че мъжа ѝ все си намира работа, ама покрай него и аз взех вече да се уморявам. И за нова година като се качвахме, пак намери какво да свърши. От една дъска направи много хубава закачалка, точно за 15 минути и за още 5 я монтира.
И днес мързел, най-много да отидем до майка, има да се сложи едно парче гипскартон, че сменяваха тръби, ама може и за през седмицата да остане

Общи условия

Активация на акаунт