Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 209
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Смърфи, много народ има, много.

# 31
  • София
Смърфи, не, никаква операция не споменават за радост. Просто трябва да спрат възпалението, което е получил седалищния нерв, пристиснат от хернията. Но става бавно. А аз поизчаках доста с търсенето на лекар и сега си нося последствията.

# 32
Вале, а за физиотерапия? То май трябва да мине възпалението и тогава. Не се настройвай негативно за операцията по принцип. Има си показания кога се прави. Щом не са ти казали, значи не си все още за такава. Тези операции вече са доста успешни.

# 33
  • София
Не се настройвам негативно, не. Но след ЯМР като говорих с лекаря каза, че няма показания за операция.
Физиотерапия да, но  след тоя острия период.

# 34
  • при късмета
Добро утро!
Благодаря ви, да почерпя, Шефа става на цели 16

Мария, честити да сте, още дълго да празнувате
Вале, ще скокнеш, но с тичането малко ще задържиш. Чакането вероятно се е отразило
Смърфи, Hug
Добре дошли на попълненията
Аз отивам да будя рожденика за практика, че сигурно си мисли, че днес може да се успи. Като никога аз съм будна, а той още не. Следобед ще ходят на кино и да хапнат и така ще празнува. То понеделнишки, така е

# 35
Честит да е, Ма Ко! Чаках си почерпката аз Wink ! Да е здрав, с късмет и да се учи!

# 36
Валенцето моите девойки завършиха, едната журналистика другата за учител по история любимия й предмет. На 25 и 27 са, за мен все още са девойки 😀

# 37
  • при късмета
Добро утро!

И днес сме много празнуващите, честити именници на Джейми, Славето, марулета и разбира се, Шефа да е жив и здрав!

# 38
Честито на имениците! От камък да си, Иван бъди!
Да бъдат много здрави и изпълнени с енергия!

# 39
Честити да са Ивановците! Шефа да е здрав, ученолюбив, супер късметлия!

# 40
  • при късмета
марулетка, оправи ли се твоя именник?
Вале, ти до къде я докара?
Смърфи, всичко да е наред при майка ти
Мен ме е треснала мигрената от вчера, а трябва да пазарувам и готвя. Още се размотавам, за вечеря утре, може и да съм готова
Калинчееееееее, не обичам да зачезваш, да се явиш веднага

# 41
По-добре е, но не съвсем.На работа е ,дори чака стока да разтоварва привечер.Но той боледува като работи.Нвма сила ,която да го накара да остане да лежи.Обаче не му пречи,когато е свободен ,да спи буквално по 24 часа.

# 42
  • София
При мен много бавно вървят нещата, но лекарите казват, че е нормално. Боли ме много като ходя, но вече не ме боли като лежа и седя.  Нерва е много възпален и му трябва време,за да спадне отока. Тогава ще намалее и болката.  Утре ще ме изпишат с лекарства за вкъщи.

# 43
  • в сърцата на децата <3
Честито на всички празнуващи, а на Шефа на Ма ко - двойно Grinning

# 44
Всички празнуващи да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт