Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 36 711
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Мако,камина на дърва с въздухоотводи.Уникално нещо е това,не си зависим има ли ток,няма ли,не те е шубе ,че ако те няма ще замръзне,много е готино.
  Но ще сложат и   2 климатика.Засега щерката работи от вкъщи,може да слага по едно пънче в камината.Но е с тенденция да смени работата.
   Очертава се другата събота да е преселението.Почти са събрали и разглобили,каквото ще вземат от апартамента.

# 16
  • при късмета
То все има някакъв недостатък, ако е на дърва трябва дърва да имаш и някой да ги слага в печката, ако е на ток, може да спре. Хубаво е да има алтернатива. Важното е, че е направено, че иначе нямаше как да се преместят посред зима с малко дете. А водна риза, за да не замръзва като те няма, водата се смесва с антифриз. Ние на вилата сме сложили повече антифриз, отколкото вода в сместа. Иначе и това е зависимо от тока, че помпата, която качва топлото към 2 етаж работи на ток. Мъжа ми направи и ЮПС за всеки случай, до сега не се е случвало да го ползваме, макар да е спирал тока, но за малко.
А това с въздуховодите го мислехме като вариант, но комшията като ни подари камината, реши вместо нас какво ще е отоплението горе

# 17
  • София
Привет и от мен!
Да се оправят болните!
Аз нещо взех да се отчайвам, трети ден на системи , вчера следобяд усетих леко подобрение, но днес болките са си същите.
Всички ми казват, че бавно ще стане. Просто очаквах на първия или втория ден да хвръкна, а то....

# 18
Валке,ще мине,търпение трябва.
   Да,Мако, така е.Къщата е направена с много акъл,познавам хората.Много е мислено,много.И е правена за тях си,не да я напудрят и продадат.А те щяха при всички случаи да се преместят,знам си "стоката",не могат да виреят в апартамент.С два климатика решават въпроса. А дворът е невероятен,особено през пролетта,лятото и есента.Сега само осветлението впечатлява,но когато има цветя е страхотно.
    И там е правено от професионалист,ходи няколко пъти в годината да се погрижи за туи,рози ,трева,и някакви други цветя.Децата вече се свързаха с него,ще ги обучи.Вече е ходил да натори и зазими туите,има високи и ниски кръгли Когато ми позволят,ще ви пусна снимки.

# 19
Да минава бързо, Валко
Аз в правилната група ли съм?
Тази група точно за какво е
Благодаря за разясненията

# 20
Кажи какво ти трябва.От всичко разбираме.

# 21
Благодаря, Марулета, ако ме приемете, оставам тук Simple Smile

# 22
  • София
Благодаря, Марулета, ако ме приемете, оставам тук Simple Smile
Добре дошла при нас!
Имаме навика да питаме всеки новодошъл какъв е, що е, деца, работа, каквото смята, че би искал да сподели в публичното пространство .
Аз съм вкъщи. Утре рано ще ме закара мъжа ми в отделението, да го крася .Вечерта сякаш не ме боли толкова. Всички ми казват, че няма как толкова бързо да ми мине болката при тая увреда, но аз някак очаквах друго , да тичам вече. 💃🤸💃
Нищо де, търпение търпение, оммммм!🧘

Смърфи, как е майка ти? А ти?
Марулетке, а твойто момче?
Много се радвам за щерката и новата къща!😍

От утре чакаме резултати от кандидатстването на детето за лятното обучение във Виена. Знаете, палците 😉

Ама

# 23
Благодаря за приема, приятна ми е компанията ви и от скоро ви чета. За мен - обожавам да готвя, професията ми е учител. Харесвам котките. Heart

# 24
Добро утро! Стиснала съм палци за Мими,докато чакам кафето от Макич.
   Днес съм на всички обекти на работа,малко тук,малко там.....

# 25
Добро утро. Нова съм, преди два дни ви открих. Домакиня съм последните години, поради здравословен проблем. Имам две девойки на 20+.
Ставам рано и вече изпих кафето. Хубав ден.

# 26
Добро утро.
Добре дошли да са новите домакини.
Ма Ко, готови ли сте с партито за рожден ден и имен ден?
Вале, дръж се! Палците съм ги стиснала за адашката. Няма да ни излага, и до Виена ще стигне.
Ние с ММ сме в Банско. Празнуваме 30 годишна връзка. Майкоу, колко сме стари.
Аз не разбрах Ангелчето сега е с мъжа си или с нов мъж.

# 27
  • София
Добро утро. Нова съм, преди два дни ви открих. Домакиня съм последните години, поради здравословен проблем. Имам две девойки на 20+.
Ставам рано и вече изпих кафето. Хубав ден.
Добре дошла при нас!
Значи поне по възраст и пол на децата сме на едно дередже😉.
Студентки ли са момичетата, какво учат ако да?

Честито Богоявление!
Ма Ко , утре ли е рожденик шефа, май да.

Мария,честити да сте , още много години любов и уважение!

Аз съм в отделението и си чакам визитацията да ги питам кога ще ми мине, че ме хващат нервите вече 😁.

# 28
ма ко жив и здрав да е шефа! Много успехи във всичко да има!
mariat честита перлена годишнина!
Добре дошли на новите момичета!

# 29
Добро утро! Снощи си изпратих мъжа обратно за КЛ и сега ми е криво. Нито знам аз кога ще мога да отида, нито той ще може да се върне следващите два месеца... Все още даже лети.

Вале - дано скоро ти мине! Нещо за операция не споменават ли? Моя приятелка операцията я спаси от адските болки. Оттогава мина много време, но тя е добре. Е, пази се, ама не я боли. Стискам за Мимето!

Ма ко - Шефът утре е именик, ама днес ли е рожденик?

Мария - има ли много хора на Банско? Да сте живи и здрави още поне 2 пъти по 30 години.

Аз още покашлям, но сигурно ще си мъкна някакви остатъчни неща дълго време. На детски рд съм поканена, но ще се извиня. Сряда пътувам за Бургас и трябва да съм напълно здрава, защото майка влиза на втора вливка.

Славчето ми се губи? Върна ли се от топлото?

Добре дошли на новите момичета!

Общи условия

Активация на акаунт