Домакини 91/ Нова година, с нов, страхотен късмет

• 35 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Севлиево
Добро утро.
Росенчо пък цяло лято ще е на градина.Аз не исках,ама баща му го записал.Все пак мисля от време на време да го спирам, особено август, защото ми омръзна все да ставам в 7(той пък съвсем не иска да става,на морето заспиваше в 9:30 и спеше почти по 12 часа + 2 на обяд)...
Днес са малките матури и Слави има много страни часове-от 8:50 до 9:30 и от 11:15;до 12:45...Искам вече да свършва поне неговата учебна година...Мрън...

# 721
О, Марулетка, от хубавите парцали са това. Wink От тях не боли, и си даваш сметка за живота.

# 722
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, сигнализирай, като мине лудницата
Ели, и аз не виждам смисъл да ходи на градина, като си вкъщи
Вале, обади се
Мария си пече дупето, а аз още влизам в час. Не знам защо ми е толкова поспаливо и главата не ме слуша
Искам да се качим на вилата да си видя розите.
Кухненската мивка ми се запуши, довечера и с това ще се занимаваме. Гушки на всички Hug

# 723
Нашето момиче ще ходи на градина,нищо ,че има кой да я гледа.Тя определено обича, забавлява се там и сама пита кога ще ходи. А и да ви кажа честно, на мен ми е много изморително да я гледам цяло лято.Тя е като фурия, много енергоемка, да ни е жива и здрава!

# 724
  • София/Севлиево
Росен е същия-с много енергия и много общителен.Онзи ден паднал от една люлка в градината и сега едната му буза е разцепена.Моля се да му остане белег,че е доста голяма рязката и ще прилича на Жокера...От яслата има един белег под едната вежда-едно дете го бе фраснало с една метална количка,раната бе малка,но дълбока,и остана белег...Та затова ми се иска повече да е край мен.Ще му напълня детския басейн,ще вържа една люлка,малко тебешири и сапунени балони и цял ден ще се забавляваме.Вече играем и домино и не се сърди човече,ще включа и нови игри.Идеи много имам как да си прекараме добре заедно.

# 725
  • София
Тук съм, Ма Ко, обаждам се.
Не ми се пише нещо , ще ме извините, чета ви редовно❤️❤️❤️

# 726
Прибрахме се, сега следва слугинаж, а от утре и на работа.
Вале, що става? Кажи, ще ти олекне, а може и да помогнем. Wink
Ели, купи си от Турция крем Мадеказол. Той е за такива белези. А също и домашния крем от мас и невен.

# 727
И аз се отбелязвам! Подредих куфарите, но чакаме големия багаж. Все още не е тръгнал от КЛ и ще пътува поне два месеца. Тогава ще го мисля, че е половин контейнер. 🫣

Вале, гуш! 🤗

В събота било Задушница, а майка щеше да има рд…🥲 Утре ще варя жито да подам на мм, той много обича жито, а го нямаше за 40-те дни. Няма да успеем да отидем до Бургас този уикенд. Дано стане за следващия.

# 728
Аз знам,че до година от смъртта  задушница не се прави.
Смърф в България ли сте?Добре дошла!

# 729
Добро утро!

Марулетка, да, вече сме в България!
Ти сега ме "застреля" с тази информация... аз нищо не знам за тези обичаи и тепърва се уча.

# 730
Това е тук в северозапада и плевенско. Ама хич не се "втелясвай" , прави нещата както ги усещаш. Моите деца, напр. не искат да идват с нас на гробища в събота, когато ходим. Разбират се брат и сестра и някоя сутрин вземат ис кафе, и едно за баба си, има пейка, седнат, запалят й цигара , изпият заедно кафето .Поседят , поговорят си за техни неща и си тръгнат. Казват, че така искат, така го усещат. И приживе свекърва ми обичаше , когато са двамата и си говорят, просто да седи до тях, и да ги слуша и да им се радва. Дори когато работеха в една фирма, обсъждат нещо на английски за работа , тя им се радва и попива всяка секунда с тях.

# 731
  • при късмета
Добро утро!
Да се пренесем в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1782977.new#new
Някой да сложи кафе, че аз няма да мога

Общи условия

Активация на акаунт