Отговори
# 660
За име ще мислим сериозно чак когато знаем пола. Не че не ми се въртят някакви имена, и най- вече мъжки (имам някакво усещане за трето момче). Иначе аз нямам против кръщаването на близки, но бащата на мъжа ми е починал, така че първото дете не кръстихме на никой. Второто също така, но сега ако е пак момче, много се чудя дали все пак да не го кръстим на баща му, нищо че името хич не ми е фаворит....

# 661
За име ще мислим сериозно чак когато знаем пола. Не че не ми се въртят някакви имена, и най- вече мъжки (имам някакво усещане за трето момче). Иначе аз нямам против кръщаването на близки, но бащата на мъжа ми е починал, така че първото дете не кръстихме на никой. Второто също така, но сега ако е пак момче, много се чудя дали все пак да не го кръстим на баща му, нищо че името хич не ми е фаворит....
Аз смятам за важно името да буди щастие в родителите.
Обожавах свекър ми.
Беше ми най-добър приятел. Не познавам друг такъв човек като него! Останал вдовец с две малки деца на 1 и 3г. Грижел се за децата, направил си няколко аптеки, помагал на мнозина, купонджия, добряк. Винаги ме е разбирал и при караниците със сина му винаги мен защитаваше.
Много ми липсва и още преди да забременея си казах, че имам ли второ - ще е Валери или Валерия. Мъжът ми много се дърпа и казва "Няма да е така" но ще види той кон боб яде ли 😁😁😁😁

# 662
  • Germany
Моя термин е на рожденния ден на приятеля ми- каква съдба.. и мн исках да е на него , но пък и първото и второто име да са еднакви не ми е благозвучно и ще чакаме пола и ще го мъдрим Simple Smile иначе как сте ? Как са симптомите? Аз съм прегазена от валяк 😅

# 663
Здравейте мами...при мен започна вече гаденето ...като изключим лошото настроение и апатията ...всичко е наред Joy

# 664
Аз броя дните до 12тата седмица с надежда за подобрение. Вече наистина карам на мляко и плод  и след 15 ч до лягане е тежко 😁 отделно 7ми ден не може да свалим тая пуста ковид температура на приятеля ми и съвсем ми е подтиснато и болестно вкъщи. Нямам търпение след 2 седмици да е минало и гаденето и ковида и да се порадваме малко на всичко🙄

# 665
Мале днес се събудих с ужасно главоболие.Помислих,че няма да мога да отида на работа,а графика ми е пълен .
Повръщах и разтройство имах,незнам какво ми стана.В 10с. И 5дни съм, а сякаш симптомите се засилват.Едвам направих на детето закуска и го изпратих на училище.Изпих един парацетамол и него повърнах.
Легнах,и след час бях по добре.Взех душ и в 9ч.бях на работа.Сега съм по добре уж...
Ужас.😏

# 666
И аз броя седмиците и дните до 12-та г.с. Вечер до 22ч едвам издържам, а гаденето вече мисля свикнах, та то е постоянно. Поне не повръщам. Като цяло ми е тегаво, отпаднала съм, мързи ме, полежава ми се повече, всеки следобед след като се прибера от работа и лягам за 1 час, просто да полежа. За храната да не говорим като хрърка съм, всичко ми мирише - съответно ми се повдига 😃 хапват ми се само нездравословни неща. Дажд четох, че крема сирене също не трябвало да се консумира? Знаетр ли нещо по въпроса? Аз знам за меките сирена, колбасите, пушените меса, пушена риба, суши със сурова риба и непстьоризирани млека и производните им..

Съчувствам ти, Mimssy, вчера и аз бях така..

# 667
  • Germany
Аз мислех ,че само аз умирам и броя дните до заветната 12г.с хаххаах Работя от вкъщи и съм като парцал. Пада ми захарта май и ми каза доктора че храната било решението. А на мен ми се гади и не ми се яде и съм като пате в калчища. Няправо вече ме е срам да се оплаквам. Ще ме изгонят от нас хахахаха

# 668
И аз броя седмиците с надеждата, че ще отмине гаденето, пък и се надявам като се образува плацентата и пъпната връв малко да ми облекчат режима. Сега трябва предимно да лежа, чуствам се ужасно безпомощна. Мъжа ми милия поема всичко....

# 669
Virtual_f , явно не си сама. Ям нещо лошо ми е, не ям пак ми е лошо. Угодия няма.
tedyndИначе и вкъщи мъжът ми е поел доста неща, малко мрънка, но нато ме вижда, че съм като парцал, даже си и готви 😵

Минали са 10тина дни от последния преглед и вече се чудя за кога да си запазя час да отида, струва ми се много далечно края на месеца. Постоянно се притеснявам дали всичко е наред, развива ли се нормално, и нямам търпение вече да бъде малко бебе, а не точица. Последния път беше едва около 7мм, а съм била на преглед на 3.02.
Минават ли ви подобни мисли в главата

# 670
Мама2021, и аз постоянно мисля дали всичко е наред.
  От няколко дни изобщо не ме болят гърдите и лудостта ме обзе и за това  днес ходих на частно да ме видят. Всичко си е наред, вече повече прилича на човече, има си ръчички и крачета.

# 671
Наред ще е всичко. Аз съм в понеделник. Вече 20 дни чакаам. И нямам търпение ❤️

# 672
Мен гърдите ме боляха към 10 дни общо - 5 преди да ми дойде и 5 след като установих, че съм позабременяла.
Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред Heart

# 673
Момичета, успех на всички! Пожелавам ви прекрасни бебчета сертември! ❤
За мен бременността приключи. Ембриона не се е развил и в понеделник ще го махнат.

# 674
Здравейте
Минавам да се отчета, снощи бях на преглед всичко е наред отговаря си на седмиците чухме пак сърцето.
11.03.2021 сме на ФМ и на вливане с интралипид.

Общи условия

Активация на акаунт