Парфюм с аромат на чистота

• 20 009
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • София
Последният аромат от който съм доволна е
Ralph  Lauren  -  Blue
Търсих го днес в "Блик" - нямаха  Hug Confused
Намерих го в друга парфюмерия, но не ми хареса толкова, колкото Pure-а на Сандър - за пореден път се убедих, че именно той трябва да бъде следващият ми аромат.

# 47
Малко офф от темата, но за да не пускам нова, реших да попитам тук али някоя от вас има представа какъв ароматизатор ползват в магазините (в някои, де). Имам магазини, в които като вляза мирише много хубаво, обикновено това са магазини за дрехи. Искам да си взема такъв ароматизатор за вкъщи и за това питам, ако някоя е запозната.
Има една фирма (вероятно повече от една , де ), която снабдява магазините с едно устройство , което на определени минути пръска аромат , има много видове - ванилия , какао , абе каквото се сетиш . Самото устройство струва около 150 лв , а пълнителите ти ги доставят всяка седмица , като за тях плащаш отделно . Настройва се колко интензивен да е аромата , дали да пръска капчици и т.н. . Може да си монтираш и вкъщи , но трябва да си поръчваш често . Това го знам от един магазин , където ги попитах директно какво ползват , за да ухае така приятно .  Peace

# 48
Малко офф от темата, но за да не пускам нова, реших да попитам тук али някоя от вас има представа какъв ароматизатор ползват в магазините (в някои, де). Имам магазини, в които като вляза мирише много хубаво, обикновено това са магазини за дрехи. Искам да си взема такъв ароматизатор за вкъщи и за това питам, ако някоя е запозната.
Има една фирма (вероятно повече от една , де ), която снабдява магазините с едно устройство , което на определени минути пръска аромат , има много видове - ванилия , какао , абе каквото се сетиш . Самото устройство струва около 150 лв , а пълнителите ти ги доставят всяка седмица , като за тях плащаш отделно . Настройва се колко интензивен да е аромата , дали да пръска капчици и т.н. . Може да си монтираш и вкъщи , но трябва да си поръчваш често . Това го знам от един магазин , където ги попитах директно какво ползват , за да ухае така приятно .  Peace

В такъв случай ще си взема добри стар Ambi Pur.  Wink

# 49
Мисля, че това е най-готиния форум ...Simple Smile)
Моля да ми препоръчате някакъв парфюм, който да ухае на чисто...на прах за пране, на сапун...
Аз съм пробвала самичка да душа парфюмите по магазините, но след 3-тия вече всичко се смесва и накрая пак свършвам с B.U...така че моля ви...дами...споделете Simple Smile)
Относно душенето на повече от три парфюма... В Щатите, когато избирах парфюми и ми се умори обонянието, момичетата ми даваха да подуша от кутийка с кафени зърна. След това ти се възвръща обонянието и можеш да пробваш много повече аромати.

# 50
  • София
В София практиката е подобна smile3521

# 51
  И не само там Wink Grinning

# 52
  • София
Хайде пак да побутнем тази тема Laughing
Днес на щанда на партера в ЦУМ нослето ми усети Into the blue на Живанши. Ухание веднъж...Чисто, свежо и ...загадъчно.

# 53
Едно по-евтино предложение, Sunflowers Elizabeth Arden

# 54
  • Варна
Хайде пак да побутнем тази тема Laughing
Днес на щанда на партера в ЦУМ нослето ми усети Into the blue на Живанши. Ухание веднъж...Чисто, свежо и ...загадъчно.

Ауууу Каримма, сериозно ли? Този аромат излезе преди три години, беше лимитирана серия. Така си и остана мечта за мен.
По-темата-не видях някой да предложи Ноа на Кашарел. Ухае на сапунче. Не знам дали го има още.

# 55
И аз цяло лято изкарах на be delicious на DKNY, но наистина не бих определила аромата му точно като "на чисто", по-скоро е плодово-закачлив Simple Smile.

Мисля обаче, че Green Tea на Elizabeth Arden, който също ползвах повече отговаря на твоето определение, а и е в по-ниска ценова категория.

# 56
  • София
...Ауууу Каримма, сериозно ли? ...
Напълно сериозно - вчера го гледах и си пръснах от тестера от вътрешната страна на китката. После ми ухаеше много, много нежно и чисто в продължение на няколко часа. Не съм знаела обаче, че е лимитирана серия. А пропо - с подобно "заглавие" това лято Ескада изкара на пазара нов аромат. Но той няма общо с този на Живанши Hug

# 57
Момичета какво ще кажете за този сайт   http://www.parfumi.info/,
ползвал ли го е някой????Върви някаква промоция newsm78

# 58
  • София
Гледам го от известно време - имаше подобна промоция уж до края на м. септември. Очевидно се опитват да привлекат клиенти, но наистина нямам възможност да отделя наведнъж 100 лв. за парфюми, че да видя ще ли имат в наличност този, който бих пожелала като подарък. Щото имам подобни съмнения, но наистина са си само мои съмнения...

# 59
  • София
United colors of Benetton имат парфюм, който се казва Be Clean (в превод бъди чист) и определено мирише на чистичко  Wink
Да! Този парфюм  (или по-скоро дезодорант)  на мен стпашно ми харесва, всъщност зеленият вариант, мирише просто на невероятна чистота! Hug

Общи условия

Активация на акаунт